کار در محیط خارج از خونه به شرطی که مرتبط با تخصصت باشه و اینکه محیط خوبی داشته باشه خوبه چرا بد باشه
من که مشکلی نمیبینم.
Printable View
کار در محیط خارج از خونه به شرطی که مرتبط با تخصصت باشه و اینکه محیط خوبی داشته باشه خوبه چرا بد باشه
من که مشکلی نمیبینم.
منکه بخاطر کار در بیرون حاظرم تا آخر عمرم شوهر نکنم!اینکه آدم احساس مهم بودن بکنه و پولش رو خودش در بیاره
و هر طور دوست داره خرج کنه عالیه...آزادی یعنی این اما کار بیرون با شوهر یکی نمی شه باید انتخاب کنید!
من با کار کردن خانوما 100% موافقم
خدا رو شکر این به همه ثابت شده که حضورشون چقددددددددددددددرررر مفیده !
اما خرید رو نه !
من خودم خوشم نمیاد که یه خانم بره خرید و دهن به دهن با مغازه دار شه و خودمم خیییییییییلی کم پیش میاد برم نون و سبزی و .... بخرم
تا وقتی آقایون هستن، خانوما چرا؟!
ببخشید که بحث قبلی رو پیش کشیدمنقل قول:
چون واجب بود که جواب بدم
یه مشکل اینکه مثلن یه جایی مییفتی که هیچکی نیست کمکمت کنه و مجبوری خودت آشپزی کنی
اون موقع .... !
اره منم موافقم وجود خانمها مفيده برا جامعه (البته به نحوه برخورد خانمها هم بايد توجه داشت)نقل قول:
در مورد خريد هم توايران منو ميكشدندم نميرفتم خريد يا وقتهايي كه مجبور بودم براي كمك برم با مغازه دارها خوشم نميومد صحبت كنم و فقط مامانم مجبور بود حرف بزنه.ولي اينجا جالبه فروشندههاي مغازه ميوه فروشي و سبزي فروشي اكثرا خانم هستند .
اون موقع مثل من دربدر فلك زده مجبوري يه روز سوخته پلوبخوري .روز بعد شفته پلو بخوري .تا روز بعد يادبگيري جيکار کني ! خيلي هم سخت نيست.نقل قول:
من خیلی دوست دارم بیرون از منزل کار کنم نه برای پولش از اینکه با دیگران باشم لذت می برم احساس می کنم به اطلاعاتم افزوده می شه
کار خونه و خرید هم جدا از ایناست
دخترها خیلی ببخشید ک پا برهنه میام وسط اما این هفته یک فیلمی داونلود کردم اونقدر بامزه بود اومدم بگم اگر تونستید حتماًشما هم داونلودش کنید اصلاً مخصوص ما دخترها ساخته شده!خیلی خنده دار و رمانتیک...اسمش
(صد روز با آقای آروگانت)اگه خواستید سایت داونلودش رو میدم...موضوع در مورد یک پسر شرور سوسول و دختر
احمق و عاشقه!زیر نویسش رو هم فارسی کردم اگه اونم خواستید می ذارم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوب دوست عزیز بزار دیگه
زیر نویس رو می خواهی چکار؟گفتم اگه داونلود کردید می ذارم که فیلم بهتون بچسبه اما با زیر نویس نمی شه فیلم
رو فهمید غیر از اون پسره خیلی نازه باید ببینی...بذار ببینم یکی از عکساشو پیدا کنم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]