نرم افزار babylon را هر کاری میکنم لغات را از روی متن pdf درست نمیگیره در حالی که همون متن را کپی میکنم تو یه فایل تکس درست میشه و لغت را درست میگیره
Printable View
نرم افزار babylon را هر کاری میکنم لغات را از روی متن pdf درست نمیگیره در حالی که همون متن را کپی میکنم تو یه فایل تکس درست میشه و لغت را درست میگیره
خب طبیعیه چون pdf چیزی شبیه به عکسه برنامه هم فقط برای خوندن فایلهای متنی ساخته شده
یعنی راهی وجود نداره ؟
داخل pdf بصورت متن هست که متن رو میشه کپی کرد ( یعنی به اون حالتی که برخی کتابها رو اسکن میکنن نیست ) تایپ شده هست
فکر نمیکنم مشکل معمولی باشه چون تو Help نرم افزارها که بصورت txt هست هم همین مشکل رو داره
قبلا از یکجایی تنظیم میشد احتمالا کسی چیزی میدونه ؟
تقریبا هیچ جا غیر نوت پد ویندوز نمیتونه لغات رو بگیره در حالی که در ویندوز قبلی که داشتمش همه رو میگرفت
این روشی که دکتر اسمیت عزیز میگه،فکر میکنم ارتباط با سرور رو قطع میکنه؟؟ آره؟؟؟ واسه ترجمه متن ها مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
بله این روش متاسفانه دسترسی به سرور بابیلون رو قطع میکنه،
ولی خب Text translation های ماشینی اصلا جالب نمیشه، بهتره
که ترجمه ی انسانی بشه، من خودم تابحال از Text translation
استفاده نکردم به طور کلی چه گوگل چه بابیلون.
حالا اگه شما همیشه آنلاین هستین میتونید از خود گوگل
استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
ورژن 8 یک مزیت داشت به 9 که لیست دیکشنری هاشو کنار پنجره میداد و اونطوری مستقیم میرفتیم سراغ دیکشنری مورد نظرمون اما تو 9 باید از اول همه دیکشنری های نصب شده چک بشن
من لینک دانلود ver7 رو میخوام با کرکش.......همه لینک هایی که پیدا کردم مهلتشون تموم شده,ممنون میشم یه دونه سالمش رو بزارید.
ضمنا بعد از نصب کرک تو این ورژن هم باید ارتباط برنامه با اینترنت رو قطع کرد؟
شما برای Babylon یه Mouse Activation انتخاب کنین (از قسمت Configuration> Activation) و تو محیط Acrobat Reader گزینه Hand Tool رو انتخاب کنین، بعد اون کلید ترکیبی رو روی کلمه مورد نظرتون بزنین