چشم ...نقل قول:
یکی قرار بود اینجا جواب ازمایش های فیزیک رو قرار بده ، کجاست الان ؟!
فکر کنم من بودم.
فقط یه آپلود سنتر خوب برای آپلود pdf معرفی کن...
Printable View
چشم ...نقل قول:
فکر کنم من بودم.
ببیننقل قول:
مستمر اول + پایانی اول ضرب در 2 + مستمر دوم = نمره ای که تا قبل از امتحان نهایی گرفتی
اگه همه رو 20 گرفتی باشی میشه 80
مثلا من حسابانم شدم 61
این رو اگه تقسیم بر 10 کنی میشه 6.1
یعنی اگه نری سر جلسه 6.1 میزارن تو کارنامت
حالا 61-100 کن میشه 39
39 رو تقسیم بر 6 کن میشه : 6.5
یعنی کمترین نمره ای که بگیرم که 10 بشه نمرم 6.5 اه !
ولی اگه نخوای بیفتی باید نمرت از 7 حتما بالاتر باشه .
ولی انگار 2-3تا تبصره هست:
اقا Mohandes_mansour بی زحمت اینم جواب بدید چون بد جوری نگرانم...
پس کسی که ریاضی و عربی رو جمع نوبت اولش شده 28+13مستمر+14مستمر نوبت دومش. اگه نهایی 4بیاره قبوله؟(دو درس )
شاید دوستتون نوبت اولش 18بوده قبول شده...
نقل قول:
چشم ...
فکر کنم من بودم.
کد:http://www.uplod.ir/
ممنون...نقل قول:
کد:http://www.uplod.ir/
این یه صفحشو یه جای دیگه آپلود کردم...
این یکی از 6 صفحشه...نقل قول:
ببین اگه خوشت اومد و مشکلی نداشتی بگو تا بقیشو بذارم...
ما که خودمون نتونستیم دانلود کنیم ببین شما میتونید؟
کد:http://www.justupit.com/get.php?id=268432c213b2aca63160bbf67ad90638
من اطلاعاتم پایین هست تو این زمینه !!! ولی باید دونست !!! چون من باید حسابان رو تبصره کنم!!!نقل قول:
یه دوست دیگه هم داشتم...این دیگه داغون تر بود!!!
ببین الان کارنامش رو دارم ولی اون تو بزرگسالان درس خونده و مستمرش 20 دادن. که مثلا حسابان ترم دی ماه (نوبت اول سالی واحدی) رو 5.50 شده(!) نمره ی نهای+20 مستمر=نمره سال= 8.50- و نتیجه : مردود !!!
حالا چون جمع مستمرش و نمره ی نهایی شده 8.5 و از 7 بیشتر شده میتونه از تبصره یا تک ماده استفاده کنه. همین.. همین هم میتونه برای یه درس دیگه باشه.
+ اگر هم مستمر نداشت،باید بالای حداقل 7.25 تو نهایی بیاره که بشه باز تبصره کرد....
مورد تایید هست ؟!:11:
من خودم انشالله(!) خرداد با تبصره می سازم حسابان رو !!!!!!!:41: به نظزتون اینا ارفاق هم می کنند ؟! ضاهرا تو گزینه جوان گفتن که مصحح ها حداقل "1 " نمره به همه ارفاق میکنند!! این خبر ممکنه صحت داشته باشه ؟؟! (البته تو برنامه ی حسابان گفته(!) )
اینم باقی نمره هاش بود : فیزیک 3 = 7.50 جبر و احتمال : 7.50 هندسه 2 : 7.25
به ترتیب مستمر 20 !!! و نمره سال : 10 10 10 همش 10 میشه !
یعنی اگه شما 7.25 بگیری با مستمر+ضریب درس میشه حدودا 10 که قبول میشید !!!:31:
موفق باشید و برای من هم که حسابان رو مطمئن هستم 7 به بالا میارم رو قبول شم. همین.
راستی زیان فارسی رو نگفتین چه کنم ؟!؟!؟:19:
سلام
بچه ها بیخیال این تبصره مبصره ها!!!!!معدل کتبی رو بچسبین!اگه شده شهریور هم برین امتحان بدین تا نمره کتبیتون بیاد بالا!
اصلآ روی مستمر حساب نکنین!من خودم حسابان میخوام برم شهریور بدم تا معدل کتبیم بیاد بالا!اینجوری برای کنکور خیلی به
نفعمون میشه!
:31:ببین من نوشتم pr2 برای مساحت دایره و محیط هم PR !!! بعد مشتق گزفتم از مساحت شد : 2prنقل قول:
مساحت به روی محیط یه چی در اومد !!!!:دی
کاملا غلط در میاد ؟!
یه چیز داره از اعماق من رو میسوزونه اینه که وقتی بلد باشی و یادت رفته باشه یا حول بشی واسه جواب دادن !
بازم سوال 7 :دی قسمت < د > بی نهایت - بی نهایت شد. برای رفع ابهام که از گویا کردن رفتم....ولی 2x با 2x رو در هم ضرب نکردم !!! باهم خط زدم !
الف هم نصف از تجزیه رفتم. ولی جواب نهایی رو در نیوردم که میشد -15 از هوپیتال حلش کردم که برگه رو از من گرفت !
سوال 10 : مشتق ها : قسمت اولا : الف : درست نوشتم ب : مشتق گیری ضمنی رو یه بار نسبت x و یه بار نسبت y مشتق گرفتم ولی سمت y ها رادیکال y اصلا حواسم نبود خودش رو نوشتم جای : 1 به روی 2 رادیکال y !! چه قدشو میدن !؟
سوال آخر (انتگرال ) نقطه یابی کردم....نمودار هم در اومد دقیق کشیدم. ولی قسمت پایین رو باز هم مثلث در اوردم جای ذوزنقه !!!!
قسمت پایین رو - پشنش گذاشتم.....+انتگرال مثلث کردم که شد مساحت : 2*1 بر 2 + اشتباه !
به نظرتون نمره میدن ؟! فقط تو محاسبه ی انتگرال اشتباه کردم. نمودار هم زیرش ذوزنفه در اومده بود !!!!!!:31:
امتحان 3 تا مصحح داره!شانس بیاری 2 تاش باهات کنار بیان دیگه کارت حله!
نه،نمیشه به نفغمون !!!! ابصزه یزن بهتره جاش برای کنکور بخون این 3 ماه رو....نقل قول:
من دانش آموز سال سوم سالی واحدی هستم.
می دونم چطوری هست قبول شدن !!!
ببین منم مثل شما بودم. پارسال همین موقع ها بود که چون بیمارستان بودم 5 تا از امتحان نهایی رو از جمله حسابان رو ندادم....و موند تا شهریور 87 بیمارستان بودم...دی ماه 87 ثبت نام کردم برای بزرگسالان_سالی واحدی) اونجا 2 درس گرفتم : هندسه 2 و فیزیک 3 : نمره نهایی کتبی شدم به تزتیب : 14 و 17.... 3 تا موند.
برای همین ترم خرداد.
حسابان+جبر و زبان فارسی 3 از بین این دروس جبر و حسابان رو قبول میشم. ئلی تو حسابان شک دارم که میشم یا نه...ولی اونقددی میشه که بشه تبصره کرد با مستمر.
زبان فارسی 3 هم هنوز نشده.
من زرنگ بودم....الان ضربه خوردم....سرم به کوه خورده نه سنگ !:19:
باقی دروس هم که دادم نمراتم از 11 شروع میشه تا 19 نمره ی کتبی.
فقط این 3 درس رو میخوام قبول شم برم دیپلم بگیرم،پیش دانشگاهی ثبت نام کنم !!! من حتی دروس پیش هم خوندم !!!!!!! فیزیک 1 و 2+شیمی 1 +2 + حساب دیفرانسیل و جبر خطی !!:31:
ولی من باید قبول بشم این ترم. دیگه از سال سوم متوسطه حالم بهم می خوره !!!:2:
حالا همتون 18-20 میشید....خیلی خوبه ولی شما در طول سال خونده بودین.
به نظرتون زبا فارسی 3 رو چه کنم تو این 4 روز ؟!؟!؟:19: