آقای outpost هنوز جوهر پست مجید خشک نشده شروع نکن. مرسی
Printable View
آقای outpost هنوز جوهر پست مجید خشک نشده شروع نکن. مرسی
مقایسه ساتیو با n97 و 5800 و x6 از لحاظ سایز و قیافه و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.fonearena.com/blog/2009/10/24/sony-ericsson-satio-vs-nokia-n97-5800-xpressmusic-and-x6.html
ببین شما بازم میخای ادامه بدینقل قول:
اینم آخرین جواب من به شماست
از همه دوستانم معذرت میخام
شما که اون تیکه رو خوندی خب این تیکه رو هم میخوندی :
بعدش بیت ریت فیلم پیکسون حدود 3000 ه در حالی که بیت ریت فیلم d1 امنیا اچ دی نزدیک به 9000 هستنقل قول:
There are actually a couple of cameraphones on the market that can deliver video of higher quality than the two 12MP shooters. The undisputed Samsung S8300 UltraTOUCH and the 720p-capable Samsung i8910 Omnia HD are probably what video-fans should check out first
ساتیو هم حدود 4000
حالا باز ادامه بده :2:
As Sony Ericsson has said that it plans to offer "all that it can" in a range of new phone, Satio is one of the model under the entertainment unlimited series to show the ability of Sony Ericsson. Actually, Satio isn’t new as it is the renaming of the previously called Idou, the one announced for a period of time but didn’t bring to the ground. With 12MP camera featuring 12x digital zoom, intuitive touch focus, Xenon flash, face detection and photo geo-tagging, runs on S60 5th Edition Symbian OS and features a 3.5-inch display. It is such a powerhouse. Let’s go into details.
What’s inside? The Satio Phone, a Battery, a Charger, a Data Cable, a Stylus, Handsfree and User's Guide
It’s about what you would expect of a 3.5-inch touchscreen handset. It is made of plastic which is quite handy. Below the display, there are three control, the call and end keys, and the menu keys is in-between them.
The on/off key is on the bottom of the phone just next to the speaker.
Turn to the left, you may find the screen lock slider, the connectivity port and the microSD card slot. Opps~ no 3.5mm jack on board as we were certainly hoping.
The right side hosts the shutter key, the shifting key for camera or video key, the gallery key and the volume rocker it also can be also used for zoom in and out of the image.
Turn to the back of the phone, it just remind me of C905 with is with the similar camera len cover. Satio is slide to left to reveal the camera whereas C905 is slide down.
Of course, it is totally different inside. Satio is powered with 12MP and C905 is only got 8MP. It is accompanied by both xenon and a LED flash so that it can perfectly covered in low-light for both still camera and camcorder mode.
Turn on the camera. You may see there are five shortcut on the right of the viewfinder. Those include Scenes, Shoot mode, Flash settings, Exposure compensation and Auto mode. We are on the shoot mode, which includes normal, smile shoot, tap to focus etc.
The picture can be sizable to 4:3 aspect ratio photo resolution (12 MP) or shooting in 16:9 aspect ratios (9MP).
It is the menu. As we mentioned, Satio is runs on the the Symbian Foundation upcoming mobile OS that's already used on Nokia Nokia 5800 XpressMusic and Nokia N97. We already know quite much about the Symbian S60 5th edition. I won’t talk too much here.
The tabs of the homescreen match different parts of the UI (you may see the switching bar is at the top of screen), including favorite apps, gallery, favorite contacts, network services etc. We are on the shortcuts to a number of programs of your choice just like with the Bookmarks.
The QWERTY keyboard on board. I think everyone is familiar with.
HTC Diamond2 have Zoom Bar, Apple iPhone have Multi-touch. But Satio only got touch to zoom. That’s fine. Satio got another features to battle with them.
With the powerful camera on board. Of course we can’t miss the chance to try on it. Actual photo shot by the phone in an indoor office lighting environment. ( In 9MP camera only with 16:9 aspect ratios). Satio is come up to our expectation. Good!
The photo is taken with Xenon flash on. Feel soft compared to other camera phone. I can sure that you won’t need to bring your digital cam with you now because Satio can totally replace it.
One thing I would like to mention is the web browser here which is a really cool part of the Sony Ericsson Satio. It is an improved version of what we found on the Nokia 5800 XpressMusic , the browser has excellent page rendering and pretty good speed, plus decently user-friendly UI. And it comes with full Flash and Flash video support. If you're eager to live vicariously through a well-connected individual by the best pictures or video, I can say Satio is your only solution.
یه ویدئو هم هست :
کد:http://www.plemix.com/review-sonyericsson-satio-phone-english
فكر نكنم بحث من مشكلي داشته باشه.من گفتم فيلمبرداري HD ياD1 بودن دليل برتري بر VGA ساتيو نيست كه حرف من هم با اين مقايسه موجود در GSMARENA تاييد شد.نقل قول:
شما اين تيكه رو خوندي ؟نقل قول:
شما حرف منو كه قبول نداشتيد .حالا از منبع معتبر دارم براتون لينك GSMARENA ميزارم بازم قبول نميكنيد.ميخواي اصلا همه برن كنار و شما يه SamsungArena راه بنداز !نقل قول:
Winner: Sony Ericsson Satio
داری میگی فیلم برداری ساتیو از امنیا اچ دی بهتره منم برات مدرک اوردم که اینجوری نیست دیگه چی میگی ؟نقل قول:
من که نگفتم پیکسون از ساتیو بهتره ... گفتم ؟
نقل قول:نقل قول:
دوستان سعي كنيد طوري بحث كنيد كه بقيه هم بتونند استفاده كنند
من اتفاقا فيلمبرداري ساتيو و 8910 را دانلود كردم
سايز فيلم 8910 عالي هست و بيتريت بالايي داره
hd خيلي زياده وقتي ديدم حال كردم
و كيفيت فيلم ساتيو عالي هست با وضوح vga
كيفيت فيلم ساتيو داد ميزنه كه از 8910 بالاتره
در اين اصلا شكي نيست
حالا اينكه كدوم بهتره اينو نميشه گفت بستگي به انتخاب كاربر داره
يكي سايزش زياد با كيفيت متوسط
و يكي vga با كيفيت عالي
در gsmarena هم گفته كه ساتيو بهترين فيلمبرداري در بين تمام گوشيهاي vga را داره
پس انتخاب سليقه اي هست
مثل اينكه يه گوشي با عكاسي 3 مگا پيكسل عالي مثلا كا800
و يه گوشي با عكاسي متوسط ولي 5 مگا پيكسل مثلا ان79
حالا اينتخاب كنيد
3.2 مگا پيكسل و عالي __ 5 مگا پيكسل و متوسط
شايد هر كسي يكي را انتخاب كنه
كسي كه كيفيت براش مهمه كا800را انتخاب ميكنه
و كسي كه سايز مهمه ان79
حالا خودتون انتخاب كنيد در فيلمبرداري سايز مهمه يا كيفيت ...؟
ما که نفهمیدیم چی گفتی گل محمدی عزیز .. یه بار شد ساتیو بهتر از 8910 هستش و یه بار شد معلوم نیس کدوم بهتره .. در کل بهتره نظری ندیم فقط به یه قسمت از حرفتون تکیه میکنم که گفتید بهترین فیلمبرداری در حالت vga رو داره ... که اگه یکم تامل کنید میبینید که تنها 2 برند هستن که فیلمبرداری d1 میزنن ال جی و سامسونگ ... و d1 سامسونگ از ال جی بهتره پس اگه قرار بود ساتیو vga بهتر از d1 میبود ! میگفت بهترین فیلمبرداری رو داره نه بهترین فیلمبرداری در بین vga ! ...همونطور که گفته با توجه به اینکه پیکسون 12 مگا پیکسلی با توجه به اینکه d1 هستش ! ولی از vga ساتیو ضعیفتره
توجهت رو به این فیلم از 8300 که خودم گرفتم جلب میکنم ببینم بازم همین نظرو داری!
شرمنده دوستان عزیز ..روز خوشنقل قول:
http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://siavashg.persiangig.com/video/Video014.mp4
شما واقعا مثل اينكه پست ها رو نمي خونيد و جواب ميديد.نقل قول:
بابا بريد توي اين صفحه .
gsmarena صراحتاساتيو رو برنده در قسمت فيلمبرداي اعلام كرده.کد:http://www.gsmarena.com/12mp_shootout_satio_pixon12-review-406p4.php
پيكسون D1 فيلمبرداي ميكنه و ساتيو VGA
من قبلا هم گفتم كه D1 و HD فقط سايز رو مشخص ميكنه و نه كيفيت رو. حالا GSMARENA هم داره حرف منو تاييد ميكنه.
شما و يكي دوتا فن بوي سامسونگ نميخواين اينو قبول كنين.
2 زاري افتاد ؟
نقل قول:
عجب !!!
پس qvga هم فقط سایز رو مشخص میکنه ! مگه بنده گفتم که پیکسون بهتر از ساتیو فیلمبرداری میکنه ؟ اونم با توجه به این دلیلی که جای صحبت رو باقی نمیزاره ! شاید برندی رو علاقه بهش داشته باشم ولی در حدی نیس که چشامو ببندم مثل شما!
اگه قرار بود ساتیو بهترین فیلمبرداری رو میداشت .. میگفتن بهترین فیلمبرداری در بین گوشی هارو داره .. نه صرفا بهترین فیلمبرداری vga ...هر vga ... vga نمیشه همونطور که هر گردی گردو نمیشه ... کلا یه فیلمبرداری hd داریم که متعلق به 8910 هستش و حدود 10 تا 15 تا d1 ... اگه قرار بود vga ساتیو از اینا بهتر میبود ... همون سایت که با این صراحت اعلام کرده vga ساتیو بهترین vga هستش با توجه به اینکه از بقیه vga ها به قول خودتون بهتره باید از بقیه d1 و hd ها هم بهتر میبود و مینوشت بهترین فیلمبرداری رو در بین گوشی ها داره ...
افتاد ؟
اخرین جوابم در این تاپیک به شما بود چون میدونم قطعا بعدش کل کل بوجود میاد صحبتی داشتی در پروفایلم جوابتو میدم ...
روز خوش