animate windows when minimizing and maximizingمن این گزینه را در performanc opshtion خاموش کردم و قیدش را زدمنقل قول:
Printable View
animate windows when minimizing and maximizingمن این گزینه را در performanc opshtion خاموش کردم و قیدش را زدمنقل قول:
بله windows photo gallery از طریق windows live قابل دانلود هستنقل قول:
اما در مورد کیبورد مجازی باید بگم که توی ویندوز سون هم وجود داره
البته اگر منطور شما همون tablet pc input panel باشه
خوب از نسخه پرفشنال استفاده كن نه التيميت ببين بازم مشكل داره؟
اگر ممکن است ادرس دانلود windows photo gallery وینوز ویستا را بدهید در مورد کیبورد مجازی درست است که در سون است اما نمیتوان از روی خودش زبان فارسی وانگلیسی را عوض کرد وباید از روی صفحه اصلی اینکار را کرد ودایم موقع تایپ قاطی میکند اما در ویستا اسلا اینطور نیست و من در استفاده در لپ تابم که کیبوردش حروف فارسی ندارد مشکل پیدا میکند ایا نرم افزار کیبورد مجازی ویستا جداگانه قابل دریافت ونصب نیست!نقل قول:
ممنونم دوست عزیز و همشهری قدیمی... فردا میرم واسه تست و خبرشو میدم
اگر ممکن است نتیجه را حتما اعلام کنید شاید به درد من هم بخوردنقل قول:
سلام
کسی تونسته درایور 190.38 nvidia رو روی 7 نصب کنه ؟
هر کاری می کنم نمیشه اگه درایوری چیزی برای 9800gtx+ دارید که physx و کنترل پنل رو نصب می کنه معرفی کنید .
من و خيليهاي ديگه نصب كرديم و مشكلي نداشتم
از خود سايتش گرفتين؟
مشکل از Draver هست به قدرت VGA شما ربطی نداره.نقل قول:
شما جای این که Draver مخصوص win7 رو نصب کنی آخرین Draver VISTA VGA خودتو نسب کن 90% مشکلتون حل میشه.
آره کارتم xfx هستش هم از رو سایت خود کارت هم از روی nvidia ولی هیچی ... آخرش مجبور شدم از درایور عهد دقیانوس 181.0 استفاده کردم ولی خوب کیفیت و سرعت اومده پائین به طور دقیق تو dvbdream و کانال های hd که داغون فریم فریم هست و کانال های معمولی حالت شطرنجی ... در ضمن از cuda توی کدک coreavc نمیتونم استفاده کنم