اونجام گرونه!...قيمتي كه من دارم 175...
اونجام گرونه!...قيمتي كه من دارم 175...
دمش گرم من همین فردا می گیرم (حالا ببین چه شایعه ای توی فروم میپیچه که من می خوام گوشی بگیرم!!!!) :دی
حالا کسایی که این فرم را دارن بررسی میکنن و میخوان این گوشی را بگیرن بعضیا گارانتی واسشون مهم نیست و میگن پول اضافی واسه گارانتی دادن اشتباهه چون کاری نمیکنن
این سوال واسشون پیش میاد که گوشی بدون ضمانت پارس کامتل که قاچاقی وارد شدن آیا زبان پارسی را به طور کامل پشتیبانی میکنه ؟
میگن که فارسی داره!
اگه داشته باشه با گارانتی گرفتن الکی هستش و بدون گارانتی با ارزش تره:)
چند تا سوال ؟
این گوشی security code داره ؟
ظرفیت sms چند تاست ؟
165 با گارانتی دوساله پارس کامتل خوبه ؟
من بدون گارانتي گرفتم و فارسي داره.
فقط يكي از دوستان من كه نماينده گلديران و كامتل هست ميگفت بدون گارانتي نگيريد چون قطعاتش توي بازار پيدا نميشه (مثل LCD ) و اگه خرابي پيش بياد بايد ببريد گارانتي كه اونجا هم بدون گارانتي ها رو سرويس نميدن
اگه منظورت قفل براي گوشي يا براي بالا اومدن گوشي باشه بله دارهنقل قول:
چند تا سوال ؟
این گوشی security code داره ؟
براي Inbox تا 300 تانقل قول:
ظرفیت sms چند تاست ؟
مطمئني اين قيمت؟ از اين گارانتي درپيتا نباشه اسمشو شبيه كامتل زده؟ ولي بازم خيلي خوبهنقل قول:
165 با گارانتی دوساله پارس کامتل خوبه ؟
سلام چرا این دوربینش Auto Focus نداره؟ قابلیت به این مهمی یعنی فراموش شده؟ تازه فلاش هم نداره. درپوش لنز هم که پیش کش!
%ایام به کام%
خب اگه گوشی این امکانات نمیگم که زیاده و چیزای دیگه مثل جی پی اس ، دوربین بالاتر و . . . داشت خب دیگه با این قیمت که عرضه نمیشد
اینایی که میگی روی رنوار هستش!نقل قول:
خوب برای همینه که قیمتش انقدر پایین هست .
ولی به نظر من هم باید اینها رو بهش اضافه می کرد ... تا حدود 250 هم میرفت خوب بود ... یه خورده از امکانات مهم رو نزاشته ... من به ضخصه یه خورده حالم گرفته شد وقتی فهمیدم وا-فای نداره .
قیمتش هم 380 چوخ شده:دی