مقايسش خوب نيست عكس ها رو تو يه لحظه نگرفتن بعضي جاها با هم فرق ميكنه:13:نقل قول:
Printable View
مقايسش خوب نيست عكس ها رو تو يه لحظه نگرفتن بعضي جاها با هم فرق ميكنه:13:نقل قول:
سلام.خوبین چه خبر خونواده خوبن خوش میگزره هله اوزون نجورسن:31:
آقا من یه لینک کشف کردم ببینین چی چییه
[HTML]http://www.mininova.org/tor/3126564[/HTML]
بچه ها لینک دانلود نسخه انگلیسی اومده!!!!!!!!!!!!
115 پارته!!!
این لینک ها همون لینک های ورژن Steam هست که کرک نداره...نقل قول:
حالا این لینکایی که اومده حجمش چقدره بازی
درسته کرک نداره ولی تا دانلودش کنیم، کرکش هم میاد!نقل قول:
ما Dial UP ای ها که باید فعلا تو کفش باشیم! :41:
حجمش حدود 11.5 گیگ است!نقل قول:
سلام به همه دوستان چه خبره بابا قریب کشی میکنید.:31:مثلا ما دم از فرهنگ اصیل ایرانی میزنیم بعد اینهمه توهین:41:..قبول دارم اشتباه کردم به خدا شوق داشتم همه بازی خورهارو خوشحال کنم شما همه جای برادر منید اصلا هر کی بازی خوره با سیستمش حال میکنم...حالا ما جوونی کردیم شما ببخشید:10: درکتون میکنم ولی بخدا وقتی داشتم این بازی رو میکردم واقعا دیگه حیرون مونده بودم(اینجاست که میگن ببین امریکا چه کرده) اخه مگه تو یه بازی چقدر میتونن جزییات اضافه کنن یعنی وقتی داشتم بازی میکردم با یه دست دسترو داشتم با یه دستم از شوق دیدن صحنه های اکشن غیر قابل توصیف میزدم تو سرم...واقعا این بازی پر از سوپرایزه ...اونم بشدت غیر قابل پیش بینی از جاهایی سر در میارین که انگشت به دهن میمونین به جرعت میگم که بعد عمری بازی خوری میگم این بهترین و کاملترین از هر نظر در نوع خودش هست حتی کافیه به دیالوگهاش توجه کنین تا متوجه طنز به کار رفته در ان بشین (حالا بازم میخواین بگین داستانو لو دادی) خلاصه اینکه این بازیو فقط یه گیم در نظر نگیرید چون میرزه به صدتا فیلمه ماموریت غیر ممکن و terminator وهزارتا فیلم جنگیه دیگه:11::11::11::11::40::40::19::19:
حجمش حدود 11.5 گیگ است![/QUOTE]
من لینک رپیدشر بازی دیدم با کرک reloaded کسی انتحان نکرده؟
یجا حجم بازی 10 گیگ هست یجا دیگه همین 11.5 گیگ یجا هم که میگن حجم نسخه اصلی 7.5 گیگ هست:18: .خدا میدونه کدومش درسته .فقط باید صبر کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی که در بالا ملاحظه میکنید مربوط یک جوان 24 ساله ساکن شهر میامی امیریکا هست که در روز اول عرضه COD:MODERN WARFARE 2 توانسته قفل این بازی را بشکند و همراه با کرک ان در همه جا منتشرکند!!( دمش گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اقای راب هولمز از بخش کارگاهان خصوصی IPCybercrime در این مورد گفت: این اتفاق واقعا سریع رخ داد و ما هنوز درگیر کار های انتشار کامل این بازی بودیم در واقع این عمل بسیار سریع شروع شد و ما هم بسیار سرمان شلوغ بود ولی میتوان گفت این یکی از پروندهای بزرگ بود که انجام شد.
پس از منتشر شدن نسخه crack شده بازی Modern Warfare 2 در اینترنت این مسئله باعث نگرانی شرکت Infinity Ward شد و طی تمهیداتی که پلیس انجام داد شخص متخلف این کار بازداشت شد.
منبع : هیرو گیمز
کد:http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3176802
داداش حالا خودتو ناراحت نکن ما که چبزی نگفتیم منظوری نداشتیم .اگه تو هم جای ما بودی ناراحت میشدی .حق داری بازی خیلی خوب هست البته من که هنوز ندیدم ولی اینجور که معلومه خوب بوده که شما هیجان زده شدینقل قول: