با سلام به همه دوستان
ایا این بلوری پلیر ها که تو بازار است و USB هم داره میتونه فایلهای MKV را ساپورت کنه یا نه ؟
Printable View
با سلام به همه دوستان
ایا این بلوری پلیر ها که تو بازار است و USB هم داره میتونه فایلهای MKV را ساپورت کنه یا نه ؟
نه نميتونه
كسي كه دنبال بلوري هست ديگه MKV چيه!
با سلام
از بین دی وی دی پلیر pioneer dv_420v و sony ns728 کودومشون رو بگیرم در ضمن پایونیر تو تهران کجا گیر میاد برم بخرم ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم سریع جوابمو بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟///
از مدير اين وبلاگ سوال كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که پایونیر 610 دارم هم کیفیت صداشو هم تصویرش انصافا بدون هیچگونه تعصبی عالیه در مورد سونی اطلاع دقیق ندارمنقل قول:
نمایندگی پایونیر : خیابان جمهوری زیر پل حافظ
آقا blue ray الان خیلی نسبت به مدل های قبلی گرونه؟
چقدر طول میکشه تا جا بیفته؟
من یک DVDPlayer مخیوام با قیمت حداکثر 100 تومن.
فقط اصلا سر در نمیارم فرقشونو
اگر ممکنه امکانات و قیمتاش هم بگین.
دوستان میخواستم بپرسم که دستگاههایی که 1_فرمت blue ray رو میخونن چه قیمتی دارند و 2_در ضمن قیمت فیلمهای بلوری چه مقداره ؟و 3_آیا ارزش خرید داره؟4و در ضمن چه مارکیش خوبه؟5_دستگاه ضبط و پخش چه قیمتی داره و 6_آیا دستگاهی هست که ضبط کنه ولی هارد داخلی نداشته باشه و به جاش از هارد اکسترنال استفاده کنه؟
حق با شماست ولی اینجها چی گفته؟نقل قول:کد:http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/HomeEntertainment/Blu-rayDisc+DVD/PioneerDVDPlayers+Recorders/ci.DV-420V-K.Kuro?tab=D
HDMI® 1080p Upscalingنقل قول:
یعنی ویدئوهایی که ابعادشون کوچک هست رو به 1080 افزایش میده (Scale رو تغییر میده) و قابلیت پخش ویدئوهایی با رزلوشن بیشتر از 576*720 رو نداره.