در مورد اینکه کاوون در مقابل ضربه مقاوم هست منم تایید میکنم من خودم D2 دارم و تا حالا 4،5 بار از دستم افتاد جوری که دو سه متر اونورتر پیداش کردم ولی هیچیش نشده.
Printable View
در مورد اینکه کاوون در مقابل ضربه مقاوم هست منم تایید میکنم من خودم D2 دارم و تا حالا 4،5 بار از دستم افتاد جوری که دو سه متر اونورتر پیداش کردم ولی هیچیش نشده.
تشکراز دوستان.یه سری اطلاعات هم در مورد شافل میخواستم و اینکه قیمتش تو ایران چنده؟
شافل تو ایران 115
من خودم دارم اصلا مال نیست
چون نمیتونی ایرفونشو عوض کنی
البته یه اداپتور اومده براش که گرون هستش
يعني نميشه با يه هدفون ديگه باهاش آهنگ گوش كرد؟؟؟نقل قول:
نانو هم اينجوريه؟؟
دوست من ، قبلا هم گفته شده : شافل "فقط" برای مصارف خاص توصیه میشه .. صفحه نمایش نداره ، باتری زیر متوسط داره ، کنترلش روی هدفونه که جدا از اینکه کنترل روی ارفون محدودیت ایجاد می کنه ، تعویضش با یه هدفون بهتر رو رسماً از گردونه انتخاب خارج می کنه (عملیه - ولی دیگه کنترل نداری) ...نقل قول:
خلاصه واسه کسی خوبه که به عنوان "پلیر دوم یا سوم" بهش فکر می کنه .. مثلا یه پلیر اصلی داری ولی موقع ورزش صبحگاهی از این استفاده می کنی .. یا مثلا وقتی تو خیابونی ... و به همین ترتیب ..
چرا میشه - ولی دیگه کنترلی ندارینقل قول:
//
نخیر - فقط شافل این وضعیت رو داره ... برای کاهش حجم و اندازه پلیر ، تا اونجا که تونستن از سر و ته اش زدن .. یعنی هدف فقط سایز بوده در شافل
ببخشيد قيمت نانو هم ميشه بفرماييد ( اين مدل جديدش كه دوربين هم داره كه هنوز نيمده ايران ، اگه بياد قيمت نسل قبليشو مياره پايين ديگه؟؟؟)
شافل از اون چیزاییه که من هیچ وقت از فلسفه ی ساختش سر در نمیارم. یه مقدار به نظرم خنده داره.
بچه ها من می خوام یه پلیری حدود 100 تا 160 بخرم میشه کمکم کنید.
اول اینکه توی گوشی ها میشه گفت بهترین صدا رو سونی اریکسون داره با هدفونش برای همین من فکر کردم توی پلیر ها هم همین جور باشه ولی این جوری که تو این تاپیک خوندم انگار برتری خاصی نسبت به بقیه پلیر ها نداره و شاید بقیه بهتر باشن در این موردن نظرتون چی؟
من با این تفکر یه نگاهی به Digikala انداختم این سه مدل سونی رو انتخاب کردم:
Sony NWD-E010-2GB
Sony NWD-B100-2GB
Sony NWZ-S600-8GB
در ضمن توی این تاپیک من دیدم خیلی از برند Cowon تعریف شده ولی توی سایت های Digikala و rayansaba هیچ مدلی ازش معرفی نشده برای همین فکر کردم شاید خیلی خوب نیست. درباره اینم روشنم کنین.
در کل من یه پلیر می خوام که به ترتیب اولویت:
1- صداش خوب باشه
2- جمع و جور باشه
3- شیک باشه
4-صدا ضبط کنه
فرقی نمیکنه که فیلم پخش کنه یا نه
خیلی خیلی ممنون
:11:
سلامنقل قول:
راستش من زیاد این حرفو که تو گوشی ها سونی اریکسون بهترین صدا رو داره قبول ندارم. صدای گوشی های سامسونگ رو شنیدین؟ حالا بگذریم. سونی بین پلیرها کیفیت صدای قابل قبول و خوبی داره ولی بهترین کیفیت صدا مال کووان و کریتیو هست. دلیل این هم که کووان زیاد معروف نیست اینه که ایرانی ها بیشتر میرن طرف مارک هایی که قبلا بیشتر اسمشونو شنیدن و یک دلیل دیگه هم میتونه این باشه که کووان اصولا تبلیغ نمی کنه پس طبیعیه که خیلی ها ممکنه نشناسنش. ولی یه برند کره ایه که کیفیت پلیراش هم خیلی بالاست و بعضی از پلیراش هم کلی جایزه گرفتن. همون کمپانی سازنده ی برنامه ی JetAudio هست.
من تو این محدوده ی قیمت Cowon iAudio 7 رو پیشنهاد میکنم.
در تایید حرفای prowler عزیز، گوشیهای سونی اریکسون ( که منم خودم دارم) بیشتر فقط از اسم و شهرت سونی در زمینه walkman استفاده می کنن و اینکه روی مدلهای گرونتر شون (مثلا W980 ) هدفونهای مرغوب سونی را می زارن که شما اون هدفونو به هر چیز دیگه هم وصل کنی صدای نسبتا خوبی می شنوی والا طبق تستهای دقیق و حتی با یه گوش حساس هم بهشون توجه کنی می بینیی کیفیتشون اصلا چیز خاصی نیست.در حالیکه مارکهای دیگه مثل motorola و samsung گوشیهایی دارن که واقعا برای موزیک گوش کردن ساخته شدن و کیفیتشون با یه دستگاه mp3 player خوب قابل مقایسه است.نقل قول:
توی این مدلهایی که گفتی فکر کنم سری S از همشون بهتر باشه.
در مورد عدم وجود Cowon توی اون سایتهایی که گفتی هم من اصولا یه قانونی برای خودم دارم که از طریق تجربه بهش رسیدم؛ هر وسیله الکترونیکی واقعا خوب و با قیمت مناسب که موقعیت ویژه توی زمینه خودش داشته باشه معمولا خیلی سخت توی ایران گیر میاد به نسبت جاهای دیگه و کمتر کسی هم می شناسدش. دوستانی که جنس به بازار ما وارد می کنن علاقه خاصی به محصولات آشغال و بی کیفیت دارن (که همونا را هم دولا پهنا به ملت غالب می کنن) و بخاطر کم اطلاعی عموم خریدارها، اون جنسهای آشغال تازه توی بازار ما مشهور هم می شن!! پس اگه من دیدم اون چیزی که می خوام خیلی سخت گیر میاد می فهمم به احتمال زیاد انتخابم درست بوده:31:
این که گفتی می خوای صدای دستگاهت خوب باشه البته نسبیه یعنی بستگی داره که چی گوش می کنی و چقدر در شنیدنت دقت و جدیت داری. ممکنه دستگاههایی باشن که خواسته شما را در کیفیت صدا برآورده کنن (ولی بهترین کیفیت صدا را هم نداشته باشن) در عین حال مزایای دیگه ای داشته باشن که به ارزش کارکردیشون برای شما خیلی اضافه کنه..
دستگاه Cowon I7 مثلا کیفیتش عالیه (برای اهلش البته، ممکنه شما خوشت نیاد) بعلاوه قابلیتهای گسترده اصلاح صدا و اکولایز کردن داره (اگه حوصله استفاده درست ازشو داشته باشی) ولی فکر نکنم بشه بهش شیک گفت (اصولا طراحیش و همینطور منوهاش بهدف خوشگلی و شیکی نبوده) در واقع دستگاههای خوش قیافه تر و با منوهای خوشگل تر زیاد هست.در عین حال کنترلهای خیلی راحتی نداره (خیلیا می گن بدرد ورزش نمی خوره یا اینکه از توی جیبت یا توی خیابون باهاش کار کنی آسون نیست) ولی عوضش 60 ساعت باتری داره (که مطلقا استثنائیه) تعمیراتش هم گرونه، توی ایران هم آسون نیست.
ضبط صدا را هم تقریبا همه دستگاههای بازار انجام می دن ولی اینکه شما تا چه حد می خوای ازش کار بکشی و چیو باهاش ضبط کنی مهمه.