بهترین راه اینه که بری اسپلیتر رو سر خط اصلی که دم در هستش نصب کنی و یه کابل جداگانه بکشی واسه مودمتنقل قول:
اینجوری هم مشکل نویز تلفنت حل میشه هم چراغ مودمت ثابت میمونه
Printable View
بهترین راه اینه که بری اسپلیتر رو سر خط اصلی که دم در هستش نصب کنی و یه کابل جداگانه بکشی واسه مودمتنقل قول:
اینجوری هم مشکل نویز تلفنت حل میشه هم چراغ مودمت ثابت میمونه
با سلام خدمت اساتید
وتشکر از راهنمائیهای خوبتان سئوالی داشتم درباره انتخاب مودم چون خودم corecess داشتم بد نبود ولی بدلیل مشکلاتی که شرکت برام پیش آورد قراردادم رو فصخ کردم با عنایت به راهنمائیهای شما فکر کنم بیشتر از usroboticوdlinkبحث میشود و فکر کنم با توجه به صحبتهای دوستان اکثر شرکتها هم با این نوع مودم مشکل ندارند. در ضمن کارت شبکه من آنبورد است لطفا در صورت امکان مرا در زمینه تهیه و گارانتی راهنمائی بفرمائید تا یه شرکت پیدا کنم. با تشکر
من یه مشکلی با این مودم FastLink پیدا کردم.
ADSL ام هم از شرکت صبانت گرفتم
چراغ LINk و ADSL ام دو روز خاموش بود دیروز
سیم های مودم و شبکه و آداپتور رو از توی مودم در آوردم پنج دقیقه واستادم دوباره وصل کردم درست شد امروز صبح هر کاری کردم دیگه درست نشد
مشکل از چیه ؟
آیکون شبکه ام هم ضربدر قرمز داره و فکر نمیکنم تو ارتباط مشکلی باشه چون کاری باهاش نکردم.
اولین بار هم که قطع شد کاری نکرده بودم شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم خراب ِ
کارت شبکه ام D-link 520tx
ببین اشکال از خطه
برو چک کن جایی قطع نیست ببینم اصلا خطت رانژه شده
به شرکت زنگ بزن
بچه ها سلام
من چند روزیه وقتی میخوام مودم رو روشن کنم وفتی دکمشو میزنم چراغ هاش خاموش میمونه بعد یک دقیقه میخواد که روشن کامل بشه و وقتی روشن شد چراغ Link شروع نمیکنه به چشمک زدن تا Data هم روشن شه و باید چندین بار روشن و خاموش کنم تا شروع کنه چشمک زدن
مشکل از چیه ؟
آره بابا دو روز داشتم استفاده میکردمنقل قول:
یهو اینجوری شد.
به شرکت هم زنگ زدم قرار بیان ببینن
فعلا هم که داریم میخوریم به تعطیلات فکر نکنم تا شنبه خبری بشه.
بهرحال ما هم معتادیم دیگه Dial Up جواب نمیده
یک سوال از اساتید
من وقتی که همون آی پی هایی که به من دادن رو پینگ میکنم چند بارreply from..... میده بعد چند بار هم request
حالا میخوام ببینم آیا این حرکت عادی هست یا نه اگه نه بگید چیکار کنم یا اینکه زنگ بزنم شرکتشون
یه چیزه دیگه همونطور که قبلا گفتم دامادمون خودشون isp دارن گفت برو valid بگیر این رو میخواستم بدونم چی هست که رفتم اونجا گیج نشم
به دامادمون که گفتم گفت برو خودشون میدونن اما میخوام بدونم چیه و چطوری هست
دامادمون گفت مال تو البته تا اونجا که یادمه پشت تلفن گفت ماله من invalid هست یعنی بی اعتبار هست؟؟؟؟
لطفا جواب بدید عید سعید فطرهم پیشا پیش تبریک میگم
نه... خان دیگه ای نمیمونه...نقل قول:
برو یه بازار کامپیوتری و یه اسپیلیتر D-Link به قیمت 3500 تومن بخر... مدلای بدون مارک و چینی فله ای هم هستن به قیمتای 2000-3000 تومن ولی به هر حال D-Link بگیر که خیالت راحت باشه حداقل یه جنس خوب داری میخری... من خودم از اسپیلیترای ارزون استفاده کردم و حتی شده که Caller ID تلفن دیگه کار نمیکنه... 1000 تومن بیشتر ارزششو داره که مشکلی نداشته باشی...
:8:
مرسی دوست عزيزمنقل قول:
قبل از اينکه پستتو ببينم رفتم از ايرانيان D-Link خريدم 3 تومان
جالب اينجاست تبديل 1 به 2 هم هست
يعنی از پيريز يه سيم بهش وصل ميشه و بعدش دوتا خروجی ميده يکی براي Tel و يکی برای Adsl
اقا به سوال ما جواب نمیدی؟
نقل قول:
بچه ها سلام
من چند روزیه وقتی میخوام مودم رو روشن کنم وفتی دکمشو میزنم چراغ هاش خاموش میمونه بعد یک دقیقه میخواد که روشن کامل بشه و وقتی روشن شد چراغ Link شروع نمیکنه به چشمک زدن تا Data هم روشن شه و باید چندین بار روشن و خاموش کنم تا شروع کنه چشمک زدن
مشکل از چیه ؟