نقل قول:
با سلام
دوستان من تا حالا از انتی ویروس نود استفاده میکردم حالا برای یه سیستم جدید میخوام از انتی ویروس Avast استفاده کنم
سه تا سوال داشتم
1. اخرین نسخه این انتی ویروس ورژن چنده؟وایا احتیاج به کرک داره(برنامه دایمیه یا برای چند روزه)
2. کسایی که از این برنامه استفاده کردند و نود رو هم تست کردند کدامیک رو پیشنهاد میدن
3. اپدیت این انتی ویروس هم مثل نود هستش که با یوزر پسورد اپدیت میشه؟
با تشکر
با سلام
1- اخرین نگارش فاینال این ضدویروس 5.1.889.110120 است که جدیدا نسخه 6 بتا را نیز منتشر کرده.
میتونید نسخه avast antivirus free edition 5.1.889.110120 را از لینک زیر با حجم 56.11 مگابایت از لینک زیر دانلود کنید :
کد:
http://download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000-2239_4-10019223.html?part=dl-85737&subj=dl&tag=button
2- من از هر دو استفاده کردم و در حال حاضر بر روی netbook شخصی خودم avast antivirus free 5 را دارم و به شما میگم 100% اواست بهتر است بدون شک :
- اپدیت کم حجم و اسان
- یکی از قویترین Real Time Protection ها را دارد
- دارای self defence بسیار قدرتمند
- استفاده کم از منابع سیستم (سرعت بالا)
- سرعت بالا در scan (طبق اخرین تستی که خودم انجام داده 150 مگابایت در ثانیه)
- قابلیت اسکن در حالت boot بدون نیاز به نرم افزار اضافه و ...
- در تمامی تست های virusbtn موفق بوده و گواهی vb100 را دریافت کرده و از طرف سایت av-comparatives رتبه ای بسیار خوبی کسب کرده.
- و....
* البته من خودم به هیچ عنوان تست شرکت های مختلف را قبول ندارم (به نظر من خود کاربر باید تست را انجام دهد).
3- برای نسخه رایگان که دیگر نیاز به چیزی نیست و به راحتی می توانید به روز رسانی را انجام دهید.
اما برای نسخه های antivirus pro و security suit باید دنبال لایسنس بگردید.
در مورد کرک یا تریال ریست هم در مورد اواست من چیزی نشنیدم.
* خودم من از نسخه free ان استفاده می کنم و به شما هم پیشنهاد می کنم که از همان نسخه free استفاده کنید.
با تشکر