کسی در این مورد چیزی نمی دونه؟؟؟؟نقل قول:
کسی در این مورد چیزی نمی دونه؟؟؟؟نقل قول:
گاج همچين كتابي رو با اسم 13كتاب عمومي چاپ كردهنقل قول:
کتابی که فقط شامل تست تمامی دروس عمومی باشه چی
به نظر من گاج و کانون و ... هیچ فرقی نمیکنن.
همشون مثل هم هستند.
اینا همشون از هم سوال برمیدارن.
فقط یه کم شکل سوال رو عوض می کنند .
کتابای مبتکران بهترین کتابای ادبیاتند.ولی جدیدش نیست و اخرین سال انشارشون 84 t;v ;kl
آقا ما بالاخره نفهمیدیم این هندسه تحلیلی چه کتابی عالیه که آدم بتونه از 8 تا سوال تو کنکور 7 تاشو حداقل درست بزنه !
بچه ها ، بنظر شما کتاب های کدوم انتشارات میتونن کمک موثری برای دانش آموزان و داوطلبان کنکور باشن ؟
پیشنهاد میشه جهت انتخاب ، نکات زیر رو هم در نظر داشته باشید :
1) محتوای علمی کتابهای منتشر شده
2) مناسب بودن محتوای کتاب ها با نیاز دانش اموزان و داوطلبان
3) به روز بودن مطالب کتابهای منتشر شده
4) استفاده از شیوه های نوین و تاثیرگذار در انتقال مطلب
5) مناسب بودن مطالب کتاب با ارزشیابی دانش آموزان
6) آموزش نکات غیر درسی (ولی ضروری )
7) ارائه نکات درسی به صورت خلاصه برای صرفه جویی در وقت
8) جامع بودن کتابهای منتشر شده از لحاظ مثال ها ، تمیرن ها ، تست ها و . . .
9) طبقه بندی مناسب مطالب و مفاهیم
10) کیفیت مطالب منتشر شده از نظر فقدان غلط های املایی ، اشتباهات محاسباتی و . . .
11) صفحه آرایی ، حروف چینی ، تایپ مناسب ، طرح روی جلد و کیفیت ظاهری کتابهای منتشر شده .
12) متناسب بودن قیمت کتابهای منتشر شده با ارزش آن
* * *
امید است که با نظرات سازنده خود کمک جامعی به سایر دانش آموزان و داوطلبان کرده و موجبات انتخاب صحیح آنها را فراهم سازید .
بنظر من کتابهای آموزشی مبتکران و ژرف اندیشان برای مطالعه در کنار کتب درسی بسیار مناسب هستند . ( به خصوص کتابهای فیزیک مبتکران نوشته غلامعلی محمودزاده ، که واقعه عالی هستند )
کتابهای مبتکران و ژرف اندیشان به بررسی تست های کنکور هم میپردازن و علاوه بر اون ، برای هم نکته ای که نویسنده هاش آموزش میدن یک یا چندتا هم مثال ذکر میکنند.
ولی در مورد تست ها ، باید بگم که بنظر من ، فقط " گاج " حرف اول رو میزنه . کیفیت خوب تست های تالیفی نویسنده هاش ، گرد آوری تست های کنکورهای گذشته و ارائه درسنامه های خلاصه در کتابها ، باعث شده که بیش از 90% دانش اموزان و داوطلبان کنکور به مطالعه کتابهای این انتشارات بپردازن .
از طرفی من قلم چی رو هم انتخاب میکنم ، چون کتاب های سبز و خاکستری این انتشارات که مربوط به آموزش نکته ها و مفاهیم و سوالات امتحانی پرتکرار از سراسر ایران هستند تونسته به نیاز بسیاری از دانش اموزان پاسخ بده .
البته چون کتاب های سبز قلم چی بیشر روی آموزش به صورت خلاصه تکیه کردند ، از این رو برخی از نکات درسی برای دانش آموزان گنگ میمونه ، ولی تالیف گروهی کتابهای قلم چی و محتوای علمی مناسب اون باعث باارزش شدنش میشن .
ناگفته نماند که کتاب های آبی رنگ قلم چی دست کمی از گاج ندارند و کیفیت تست های تالیفی و گرد آوری شده آنها بسیار خوب است
منتظر نظرات سازنده شما هستیم
کتابهای قلمچی اون کتاب های جامع و کتاب های 30 سالش خیلی خوبن
اندیشه سازان(:40:) نکته ها و تست های خوبی داره
گاج کتاب های عمومیش خوبه ، اختصاصی ها ...
و اندیشه فائق هم برای بالابردن سطح
اما مبتکران به نظر من فقط برای دوران تحصیل خوبه و سطحش خیلی بالاتر از کنکور هست و این فرمول ها و نکته های زیادی که نوشته عملا کارایی زیادی ندارن
رضا جان ، من قصد طرفداری از نتشارات گاج رو ندارم ، ولی شما که خودت میکانیک میخونی باید بهتر قضاوت کنی ! :31:نقل قول:
من اصلا موافق نیستم که کتابهای اختصاصی گاج کیفیتشون . . . باشه :13:
گاج دو جلد کتاب داره به نام " فیزیک پایه " که یک جلدش فقط تست و جلد دیگرش پاسخنامه تشریحی و آموزش هست و شمال فیزیک 1 - فیزیک 2 - فیزیک 3 میشه. بنظر من کسی اگر بر مطالب این کتاب کاملا مسلط بشه میتونه فیزیک رو در کنکور ( رشته های تجربی و ریاضی ) بالای 40-50 درصد بزنه !
البته من با نظرت در مورد مبتکران موافقم ، درسته که همه نکاتش کرارایی زیادی ندارن ولی سیاست آموزشی اون ها در کتابهای فیزیک بیشتر روی تجزیه و تحلیل ریاضی هست و این خیلی میتونه مفید باشه .
کتابهای 30سال کانون هم همونطور که گفتی خیلی خوبن .
موفق باشی :11:
انتشاراته دیگه که گفتی به نظرم انتشاراته سبز خیلی خوبه من زیستاشو با ادبیاتش دارم خیلی راضیم...هم خوب توضیح داده میفهمی چی میگه همم اینکه خسته کننده نیست.