بعد از ارتقای انجمن دیگه امکان انجام این کار نیست.نقل قول:
Printable View
بعد از ارتقای انجمن دیگه امکان انجام این کار نیست.نقل قول:
خب تایید این حرف................
امنیا با گارانتی ماکروتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
قيمت : 735000 تومان - 16 گيگابايت - گارانتي 18 ماهه پارسه 815000 تومان - 16 گيگابايت - گارانتي اصلي شركت مايكروتل
در دی جی کالا..........کاری کرد که ملت به بدونه گارانتیش راضی باشند.........از دست مایکروتل
خب این فروش اول هستش .
نگران نباشین بزودی قیمتها میاد پایین .
سلام
این یه عکس از کیبردش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه فیلم 3 دقیقه ای که تقریبا 1 دقیقه اولش کار کردن با کیبرد و نوشتن هست و بقیش هم با گوشی کار کرده
کد:http://www.youtube.com/watch?v=DOg1uU1tT-c
اگه تکراریه به بزرگی ببخشید
:11:
خیلی ممنون بابت این کلیپ............
خواستم بگم که امیر جان{ به در میگم دیوار بشنوه....منظور عموم } این کلیپ که گذاشتن نشان میده بعد اپدیت رام گوشی به حالت هایه دیگه هم روتیت میکنه اما سرعتش کمتر شده چون یه حالت خاصی داره روتیت میکنه............من روتیت اولیش یعنی چرخیدن رو ترجیح میدم چون سرعت بیشتری داره و بهتر هست................نظر من اینه
Omnia در کنار 5800 :
به نظرتون کدوم بهتره ؟ !!!
پامیر جون این حرفا چیه امنیا کجا 5800 کجا؟؟؟
تاچ امنیا کجا 5800 کجا اصلا 5800 در حد امنیا نیست و سری تاچ نوکیا حالا حالاها کار داره
این هم که میبینید کیفیت ال سی دی بهتره بیشترش برا اینه که پشت زمینش سیاه هست در 5800..........ولی بازم اون سیمبیان هست نه ویندوز
این آی 900 مثل ام 8800 میشه کجش کرد تا عکسها رو نشون بده یا فقط ام 8800 این سیستم رو داره ؟
من منظورت رو نفهمیدم............؟؟؟؟نقل قول:
اگه اتو روتیت میگی که مطمعنم منظورت این نیست چون خودت استادی.........پس چی رو میگی؟؟؟میشه عکسی یا کلیپی که دیدی رو قرار بدی تا من ببینم...بعد بگم........چون تمام فیلم هایه امنیا رو تقریبا دیدم....بیکاریه دیگه