خیلی خیلی گرافیک خفنی داره یه چیز جدیدو جالبش هم منور زدنش هست که سایه هاشو باحال در آوردن
Printable View
خیلی خیلی گرافیک خفنی داره یه چیز جدیدو جالبش هم منور زدنش هست که سایه هاشو باحال در آوردن
واسه منم 8800GT بود اینجوری بود!:13:نقل قول:
سلام دوستان
من نمی دونم قبلا مشکل من مطرح شده یا نه ولی من که چیزی پیدا نکردم:
نمیدونم چرا وقتی بازی رو اجرا می کنم حدود 3 دقیقه طول می کشه تا بازی بیاد بعد new game رو که میزنم حدود 5 دقیقه طول میکشه بعد تو loading نهایی هم همین قدر طول می کشه. به نظر شما مشکل از چیه؟
VGA geforce 8600Gt
Ram 1GB
CPU 3200 AMD
خیلی ممنون.
دوست عزیز رم شما پایین هست و این توی لودینگ تاثیر گذار هست.
آخه کسایی بودن که با سیستم پایینتر راحت اجراش کردن.نقل قول:
در ضمن من تو XP این مشکل رو دارم.
من روی 2 تا ویندوز بازی رو نصب کردم اما بازم میگه که دایرکتری با مشکل پیش بینی نشده ای رو بروه شده . از خود Dvd بازی دایرکتری رو نصب کردم !!!نقل قول:
منم با گرافیک خودت راحت اجراش کردم
حتما اپدید جدید رو نصب کن که خیلی تاثیر داره
نه کار خاصی با سیو نمیخاد بکنی
اتوماتیک خودش سیو میشه
اون پیغامم که برای داریکت بازی هستش
ویندوزت رو عوض کن
حالا کسی میدونه چطوری دایرکتری رو آپدیت کنم (( راهی بغیر از دانلود کامل ))
در ضمن کسی سیو بازی از مرحله 3 رو نداره ؟؟؟
دوست عزیز بازیت واسه چه شرکتیه؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز مشخصات هاردتون رو هم بنويسيد ساتاست يا اي دي اي؟ چند مگ بافره؟ بافر هارد تاثير غير قابل توصيفي توي لود بازي ها داره در حدي ممكنه حتي نتونيد يه بازي سنگين رو اجرا كنيد حتي هر چقدر هم كه سيستمتون قوي باشه. در ضمن رم شما براي اين بازي ضعيف نيست!
خب دوستان من مشكل error during instal... رو دارم! تنظيمات توي device manager رو انجام دادم باز هم مشكل باقي بود. كارت صدا رو هم اپديت كردم باز هم مشكل باقيه! از چه لينكي بايد كارت صدا رو اپديت كنم. يكي پيدا كردم 4 ساعت طول كشيد تا دانلود شد اخر هم كار نكرد! لطفا يه لينك تست شده بدين شايد افاقه بكنه...
هاردم Maxtor Sata2 هست. حجمش200 هست ولی واقعیتش نمیدونم بافرش چنده و از کجا میشه فهمید.نقل قول:
بازی شرکت خاصی نداره همون اتوران اصلی بازی میاد و دو تا دی وی دی هست .
کسی این پست ما رو ندید ؟؟؟
من روی 2 تا ویندوز بازی رو نصب کردم اما بازم میگه که دایرکتری با مشکل پیش بینی نشده ای رو بروه شده . از خود Dvd بازی دایرکتری رو نصب کردم !!!
حالا کسی میدونه چطوری دایرکتری رو آپدیت کنم (( راهی بغیر از دانلود کامل ))
در ضمن کسی سیو بازی از مرحله 3 رو نداره ؟؟؟
؟؟؟