نقل قول:
شما هم میتونید
این جمله رو در امضاتون قرار بدید
تا نخواد هر دفعه بنویسیدش.
Printable View
نقل قول:
شما هم میتونید
این جمله رو در امضاتون قرار بدید
تا نخواد هر دفعه بنویسیدش.
با سلام
توی سایت بیت دیفندر یه بخش برای update هست.
میخواستم ببینم ایا این هم مثل node میشه افلاین ابدیت بشه.
کد:http://www.bitdefender.com/site/view/Desktop-Products-Updates.html
.................................................. .................................................. ..........................نقل قول:
بله امکان بروز رسانی افلاین ( دستی ) هم برای این آنتی ویروس وجود داره...........شما در همون آدرس که برید یه پکیچ بروز رسانی در یافت می کنید .....ممکنه حجمش بالا باشه ولی تمام بروز رسانی ها رو تا تاریخ انتشارش داره ......( هم دیتا بیس رو بروز می کنه و اشکالات و باگ های نرم افزار رو بر طرف می کنه و هم انجین ( هسته مرکزی ) آنتی ویروس رو بروز می کنه ...........حجمش هم در حدود 60 یا 70 مگابایت هستش.......
نکته : ممکنه این بسته ها با نسخه های قدیمی تر از 2009 --2008 کار نکنند .
با تشکر بابت پاسخ شما
من BIS 2010 رو نصب کردم و تعداد زیادی فایل ایمیج از DVDهای نرم افزاری دارم که تو اسکن وقت بسیار زیادی رو میگیره.
میخواستم ببنم چه طور میشه این فایل ها رو ازلیست اسکن حذف کرد ؟
.................................................. .................................................. ..نقل قول:
توی همون تب آنتی ویروس (کنار Quarantine ) یه قسمت هست به نام Exclusion که در اون جا می تونید فولدر یا یه پارتیشن رو Add کنید ..در این صورت اون قسمت ها ی اضافه شده در اسکن ها قرار نمی گیرن و اسکن نمی شن..............
بعد از اینکه 2 سال سیستمم هیچ آنتی ویروسی نداشتم :31: تصمیم گرفتم یک آنتی ویروسی نصب کنم چون به هر کی cd و یا فایلی در flash می دهم هزار تا بهم بد و بیراه و ... می گن :31: فکر کنم کامپیوترم منبع ویروس باشه :31:
فقط موندم کدوم محصولش را دانلود کنم :
Internet Security ؟
Total Security ؟
AntiVirus ؟
البته مورد سوم که از اسمش معلومه فقط برای ویروس کشی هستش :31: در مورد تفاوت اولی با دومی موندم !
کدوم را پیشنهاد می دین فقط زود بگین که می خواهم امشب بزارم برای دانلود
ممنون :11:
توتال از همه کاملتره. فایروال + آنتی ویروس + نرم افزار های اضافی مثل تنظیم ریجیستری و...نقل قول:
.................................................. .................................................. ...............نقل قول:
تایید میشه.توتال کاملترین مجموعه برای یه رایانه شخصی هستش که سیستم شما رو از تمام جهات زیر نظر می گیره و محافظت می کنه
دوستان من نمیخوام از آنتی ویروسی تعریف کنم و نمیکنم
اما چیزی که هست من یادمه نسخه 7 و 8 این آنتی ویروس رو استفاده میکردم واقعا عالی بودن هم ساده و هم سرعت بالایی داشتن گیر هم نمیدادن
اما چیزی که تو این نسخه های جدید میبینم به جز چرتو پرت هایی که داره مفت نمیرزه واقعا مشکلاتی رو برایه کامپیوترمن ایجاد کرد
ویروس هایی که اصلا هیچ موقعه بدون آنتی ویرس نمیگرفت ،گرفت کلا گیر میده و....
الان کلا دارم یه سری آنتی ویروس ها رو تست میکنم
تا حالا هم به اینا رسیدم , کلی ویروس هم ویندوز گرفت یعنی طی مدت طولانی
اینا رو گفتم که ویندوز خودتونو به فنا ندید مخصوصا با این بیت دفندر
1-بیت دفندر
2-نود 32
3-مکافی
4-نورتون
5-وآخری که تو تست هست avast
نقل قول:
سلام
به نظر من بیت دیفندر 2010 واقعا عالیه ، اینو بدون تعصب عرض میکنم چون دلیلی برای اینکار نمی بینم و بعدش
اگه سیستم نسبتا قوی دارید G DATA رو هم یه تستی بز نید .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .