ا ا ا ا عادل؟ از تو بعیده البته نظر من اینه که شما اول 2D کار کن که موتورت راه بیفته بعد برو سراغ 3D البته بازهم میگم ین نظره منه ولی Amir Reza از اول رفت 3D میتونی از اون سوال کنی :31: :)
Printable View
ا ا ا ا عادل؟ از تو بعیده البته نظر من اینه که شما اول 2D کار کن که موتورت راه بیفته بعد برو سراغ 3D البته بازهم میگم ین نظره منه ولی Amir Reza از اول رفت 3D میتونی از اون سوال کنی :31: :)
به نظر من lord arthas درست میگه اول با یه موتور ساده شروع کن.
بعدش به نظرم یکم هم 3D با گیم میکر تا تو کد نویسی و ...... راه بیفتی. بعدش برو دنبال یه انجین توپ!:46:
این 100 بار Lord Arthas اسم داره اسمشم پارســـــــــــــــــــــ ــــــاست :)
مگه حرف بدی زدم؟!:41:نقل قول:
کدوم قسمت از حرفامو قبول نداری؟
این که گیم میکر واسه 3D خوب نیست
یا این که بهتره موتورشو درست انتخاب کنه .(البته من گفتم با یونیتی کار نکردم در مورد اون دوستان بهتر میدونن)
سه بعدی یونیتی خیلی خیلی راحته برای یادگیری اما چون شما تازه کاری بهتره بری سراغ گیم میکر.
بنده یه سوال دارم
من در حال ساخت یه بازی برای مسابقه ی یک نما یک بازی هستم
واسه این که کیفیت بازیم خوب باشه. FPS رو روی حداقل 60 گذاشتم .یعنی واسه اینکه سرعته واقعی دیده شه باید حداقل 60 FPS باشه.
حالا این فریم ریت روی کاممپیوتر های ضعیف تر مشکل ایجاد میکنه؟
اِه O.o من فک کردم نوشتی برو سمته گیم میکر عادل جان ببخشید :10::11:
عادل جان حرف شما اونجاش غلطه که میگی از اول یه انجین خوب انتخاب کن. خب مثلا ایشون نمیتونه یه دفعه بره با UDK کار کنه که! اول باید با یه انجینی مث گیم میکر شروع کنه بعد بره دنبال انجینای بهتر. (البته به نظر من.)
من با حرف پرویز موافقم!:46:
فرمایش شما متین.:31:نقل قول:
قبول دارم که باید از آسون به سخت رفت.:46:
من در مورد یونیتی چیزی نمیدونم:41:. در مورد درجه ی سختی یا آسونیش و.......
یعنی به نظر تو یونیتی برای شروع گزینه ی خوبی نیست؟(البته اگه هدف اصلیش3ِD باشه)؟(من نمیدونما .از تو میپرسم)
من خودمم تازه رفتم تو کار یونیتی و چیز زیادی ازش نمیدونم.
خب هدف خیلی از بچه ها 3D هست. (تقریبا همه ی بجه ها!) ولی همون طور که پرویز گفت اول باید با گیم میکر شروع کرد.:46: