اقا من میخوام نقشه ایران ، تهران و اهواز رو روی e66 نصب کنم؟
مرحله به مرحله میگید باید چکار کنم؟
Printable View
اقا من میخوام نقشه ایران ، تهران و اهواز رو روی e66 نصب کنم؟
مرحله به مرحله میگید باید چکار کنم؟
مرحله به مرحله تو پست اول نوشتهنقل قول:
در مورد قسمت اول صحبتهاتون بله معمولاً اینطوریه ... ولی همیشه نیست ... اگه دیدی یه نقشه حجمش 200 مگ بود فکر نکنید کالیبرش دقیقه ....نقل قول:
.
چرا Gps داره اما چون ایران از سوی کمپانیهای معروف دنیا مورد تحریم قرار داره برای همین نقشه ای کاملی که بشه لزش توی ایران استفاده کرد نداریم ... فقط به ماهواره کانکت میشه البته طول میکشه
برا روشن شده موضوع باید بگم که 99 درصد حجم یک فایل نقشه مربوط به عکس اون نقشه و کیفیت اون عکس هست.
و فایل کالیبره فقط یه فایل چند کیلویی هست که هرچقدر هم این کالیبره دقیق باشه حجم این فایل فرقی نمی کنه.
نقل قول:
آقا جواب مارو هم بديد؟
در ضمن اين نرم افزار كه احتياج به ساين كردن داره و براي ساين كردن نياز به فايل cer هست و اونم خداقل 10 ساعت وقت ميگيره - پس چطور موبايل فروش ها همون لحظه رو گوشي هاي مختلف نصب ميكنن.؟ من فكر نميكنم اونا بيان دونه دونه ساين كنن!!!!!
یعنی چه قدر طول میکشه؟(بیشتر از 5دقیقه)نقل قول:
چرا gps داره اما چون ایران از سوی کمپانیهای معروف دنیا مورد تحریم قرار داره برای همین نقشه ای کاملی که بشه لزش توی ایران استفاده کرد نداریم ... فقط به ماهواره کانکت میشه البته طول میکشه
این نرم افزار هم همون قد طول میکشه تا به ماهواره وصل بشه؟
پولی که نیست؟
نسخه کرک شدش هم هست. نمی دونم کجا دیدم ولی هست.نقل قول:
این نرم افزار قابلیت های اینچنینی را نداره.نقل قول:
نرم افزار گارمین تا حدودی این کارها را می کنه که اون هم فقط نقشه تهران را داره.
سلام دوستان GPS باز ، جای دیگه ای برای طرح این سوالاتم به ذهنم نرسید ، میشه کمک کنید لطفا ؟ :
1- این نرم افزار SmartCom GPS فقط بر روی گوشی های سیمبین نصب میشه ؟
2-برای استفاده از GPS گوشی نرم افزار های زیادی وجود دارند ، آیا راهی وجود داره که این نقشه هایی که در این تاپیک گذاشته شده و برای نرم افزار SmartCom GPS هست بر روی این نرم افزار ها نیز کار کنه یا برای هر برنامه ای باید نقشه ی مخصوص به خود رو پیدا کرد ؟
1- بله ....چون فرمت فایل sis هست ...
2-فرمت نقشه و مپ برای استفاده در اسمارت کام Map و Ogf2 هستند .... هر برنامه ای که بتونه این پسوند رو ساپورت کنه میتونه این نقش ها رو نشون بده ... بطور کل برای اجرای هر فایلی باید برنامه ای رو پیدا کنید که فرمت اون فایلها رو ساپورت کنه همین ...