طبق قانون جدید، نرفتن سر جلسه = حذفنقل قول:
Printable View
طبق قانون جدید، نرفتن سر جلسه = حذفنقل قول:
به به بهنقل قول:
سلام حاج آقا
آقا اطلاع نداری اگه کلا نریم ثبت نام چی میدن؟ فحش ندن یه وقت!:31:
در مورده اون موضع هم پیگیر هستم با این سرعته افتضاح
ولی چیزه دندون گیری که اونطوری نیافتم
من دارم اوسگول بازی در میارم یا اینکه واقعا برنامه ی امتحانی رو نذاشتن؟! من نمیتونم پیدا کنم برنامه رو تا بتونم انتخاب واحد کنم!! من اوسگولم یا اونا؟!!
پيام نوريها 400-500 صفحه رو بايد خودوشون بخونند و با نمره 10 اونم به زور قبول بشن در حالي كه در دانشگاه هاي ديگه دانشجويان با خوندن جزوه 20 صفحه اي استاد با نمره 18-19 قبول ميشن تازه پيام نوري ها رو مسخره ميكنن...... آخه اين انصافه ؟؟؟؟
دقیقا!!!!نقل قول:
خیلی نامردیه! بعد به ما میگن پیام نورم شد دانشگاه؟:19:
دیروز دانشگاه پیام نور ما ( رشت ) بچه های دانشگاه برای همین وضعیت داغون دانشگاه اعتصاب کردن!
طوری که از صدا سیما هم اومدن! همه نشسته بودیم کف حیاط دانشگاه...
رئیس دانشگاه اومد، گفت بیاین سالن اجتماعات، مشکلتون رو حل میکنم، رفتیم، یه 30 دقیقه مزخرف گفت! ما هم دیدیم میخواد بپیچونه، دوباره رفتیم تو حیاط نشستیم!
این نمره های ما هم که هنوز نیومده!!!!!!!!!!!!
نامردا اومدن سر مارو کلاه گذاشتن
ما اعتراض کردیم چرا وقتی 16 سوال از امتحان ساختمان گسسته حذف میشه امتحان رو دوباره برگزار نمیکنن
امروز دوباره اون سوال حذفی ها رو بر گر دوندن همه بچه ها رد شدن
سلام دوستان
کسی درمورد دانشگاههای پیام نوری که دانشجوبرای رشته حقوق (هرگرایشی که برای خانم ها باشه)درمقطع کارشناسی ارشد دانشجومیگیره اطلاعاتی داره درچه شهرهایی این رشته وجود داره واین که کتابهاشون ازچه منابعی وبه چه زبانیه اخه بعضی رشته های ارشد پیام نور تماما انگلیسیه کتاباشون
ممنون
اگه طرز فکر شما از دانشگاه و در کل تحصیل اینه که تو یه جمع بشینید و مدرکتون رو به رخ دیگران بکشید خوب از همین الان دوستانه میگم بیخیال شید ! اما اگه هدف شما یادگیری به معنای دقیق کلمه باشه، دانشگاه خوبی رو انتخاب کردید :5:نقل قول:
درسم رو تو آزاد تموم کردم و فقط برای یادگیری اومدم این دانشگاه
مشکلاتی که این دانشگاه داره مربوط به سازماندهی اداری این دانشگاه هست و کمی هم نحوه امتحان گرفتنشون
اون زمانی که ما رفتیم دانشگاه آزاد همه به ما میگفتن اخه آزادم شد دانشگاه ؟! وقتی پیام نور اومد آبای دانشگاه آزاد از آسیاب افتاد ! حالا که علمی کاربردی اومده کم کم ملت دارن به پیام نور عادت میکنن ! وقت خودتون رو به حرف مردم تباه نکنید که این قضایا همچنان ادامه دارد :27:
سلام علیکم و رحمه ا.. برار :27:نقل قول:
اگه همینطوری با قدرت ادامه بدی مطمئنا سال بعد با لباس سربازی میبینمت :31:
متشکرم
ببین بحث این نیست که ما میخوایم مدرک بگیریم به رخ بکشیم یا نه، اما مشکل اینجاست که شنیدن حرف یکم سخت هست!نقل قول:
کسی به این مشکل دانشگاه پیام نور اشاره نمیکنه! فکر میکنن فلانی کاردانی مکانیک دانشگاه آزاد میخونه، دیگه بیاد پیام نور، مدیریت بخونه، چشم بسته پاس میکنه!
در صورتی که اصلا اینطور نیست! ترم اول رو شاید، اما از ترم های بعدی، میفهمه حفظ کردن یه کتاب 500 صفحه ای تک واحدی یعنی چی! اونم چی، درس غیر تخصصی که فردا مدرکت رو گرفتی هیچ تاثیری تو کارت نداره...