خوب الان اين موتور گير مياد؟
نمايندگيش كجاست؟
Printable View
خوب الان اين موتور گير مياد؟
نمايندگيش كجاست؟
کسی طرف این موتور نرفته؟نقل قول:
بیشتر ریمارک هاش زیاد شدند . مخصوصا پیشرو - طرح ویو - اصلش بگمانم مال شرکت تیزرو بود . قیمت هم ندارم شما یکسری به سایت تیزرو سیکلت بزننقل قول:
-----
برادر شما اصلا مدل موتور ننوشتید .نقل قول:
نظرتون درباره daelim 250 چیه؟ 4.8 میلیون
پس مثل اينكه شما خبر ندارين :31:نقل قول:
قیمت هم ندارم شما یکسری به سایت تیزرو سیکلت بزن
اين شركت ديگه وجود نداره! شايد هم وجود داشته باشه ولي ديگه هوندايي توليد نمي كنه!
[quote=piremard;4346080]
برادر شما اصلا مدل موتور ننوشتید .[/quo
فکر کردم ميدونيد ببخشيد
اين موتور کره اي است و مونتاز ايران
تک سيلندر و آب خنک
و کو ير موتور آورده با قيمت 4.8 ميليون
البته چند تا موتور ديگه هم هست
megelli 250
debi 160
1.8 ميلون الان ميديد و اسفند ماه هم هر کدوم رو که خاستيد انتخاب مي کنين و بقيه قيمت رو ميديد
اينم سايتش البته همش لينک هست
کد:www.kavirmotor.com
سلام
اتفاقا موتورش اصل کره هست و تو ایران هم مونتاژ نمیشه.
انم سایت و مشخصات موتور 250 سی سی
فقط حیف که تک سیلندر هست
کد:http://www.dmc.co.kr/english/promotion/index.php?part=showroom&path=showroom
درسته عیبش فقط تک سیلندر بودنشه ولی فروشنده ها رو که میشناسیدنقل قول:
می گفت که 190 تا نرم میره:18::16:
اون megeli 250 هم 3.850 هست خیلی خوشگله ولی اصلش 125cc هست!
یکی می گفت انجین 250 رو qlink چین روش گذاشته!:23:
البته فکر نکنم که 130-40 تا بیشتر بره؟
حالا نظرتون چیه؟ ارزش خرید داره؟
با این حدود فکر نکنم 250 پلاک دار و تر و تمیز گیر بیاد
[QUOTE=javad gol;4346400]شما هنوز هم مدل موتور ننوشتید . فقط نام کمپانی رو نوشتید . بهرحال من از طریق سایتی که معرفی کردید فهمیدم منظورتون "رود وین 250 آی فای" هست .نقل قول:
نوشته شده توسط ;4346080
همین چند روز پیش کره جنوبی بودم برای کاری . این موتور رو دیدم که بسیار هم محبوبیت داشت . موتور خوبیه اما نه در قیاس با نینجا یا هر موتور ژاپنی سوپر بایک کلاس 250 سی.سی
حداکثر سرعت این موتور 150 کیلومتر در ساعته که اصلا برای یک موتور سوپر بایک سرعت مناسبی نیست . بنظر من شما اگر قصد خرید این تیپ موتورسیکلت رو دارید بجای اون دست دوم های کاواساکی رو بخرید بهتر از اینه . ضمن اینکه قطعات و خدمات پس از فروشش هم با توجه به مونتاژ نبودن داخل باید مشکل ساز بشند .
[quote=piremard;4347965]ممنوننقل قول:
من مشکلم اینه که با این قیمت موتور بدرد بخوری گیر نمیارم
چون می خوام پلاک داشته باشه و برگ سبز قیمتها میره بالا
می تونم از این zxها بگیرم که دو زمانه است و باید روزی 20 تومن خرجش کنی تا راه بره
ومدل های بالا تر هم گرونه
الان 3 ماه دنباله موتور میگردم ولی موتوره خوبی گیر نمیارم
البته تا 3ماه دیگه شاید 5- 4 تومنی داشته باشم
که تا اون موقع قیمت ها افت می کنه و شاید بتونم موتوره مورد نظرم رو بگیرم
حالا شما چی پیشنهاد می کنی؟
ادیت:
درباره سرعتش
هیوسانگ که با قیمت تعجب آوره 7.9 هست تاپ اسپیدش 155 و دو سیلندر
اگه این 150 تا بره بد نیست که؟
[QUOTE=javad gol;4348164]هیوسانگ 250 تاپ اسپیدش در حدود 185 هست و البته کیفیت ساختش هم خیلی خوبه . رسیدن به سرعت بیشنه مثلا نینجا بنظرم سریعتر از دیلیم هست هر چند که تاپ اسپیدشون بهم نزدیکه . تو کره جنوبی موتوری که شما معرفی کردید رو فقیرها و دهاتیهاشون تو شهر بعنوان پیک موتوری استفاده می کنند :دی یه باربند خیلی بزرگ فلزی که پشتیه گنده ای هم داشت روی ترک عقب موتور می ذاشتند . البته همگیشون مجهز به بیسیم و ... هستند و مثل پیک موتوریهای تهران نیستند :دی ولی خیلی برام جالب بود . تابحال پیک موتوریه سوپر بایک ندیده بودم :دینقل قول:
اگر من جای شما بودم منتظر آپاچ 180 می موندم . قطعات این موتورهای وارداتی تقریبا نایابه . شنیدم حتی قطعات جانبیه آپاچی هم با وجود نمایندگی معتبر و مونتاژ شدن بزور گیر می آد ! :20: