کرک یک حمله بهت شده بود دیشب یا پریشب ؛ من چک کردم . فارم نشی :)
Printable View
کرک یک حمله بهت شده بود دیشب یا پریشب ؛ من چک کردم . فارم نشی :)
شما از كجا چك ميكني برادر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مخفيگاه رو داريم فارم نداريم!!!يعني نميشيم:27::grrr:
به گمونم اين شكلك رو من رواج دادم اينجا:grrr: چون به نظرم تا قبل از اينكه من بيام كسي كه اعصابش قاتي باشه نداشتين:31:تو با كاراي مردم چيكار داري؟:grrr:بچسب به كار خودت:grrr:
ما كار خودمونو بلديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:www.travian-reports.com
همچین چیزی هست که یه نوع جاسوسیه!
پیام از اون استفاده میکنه
آره ولي يكي بهتر رو بلد بودم كه لامصب خيلي باحال بودنقل قول:
اين زياد جالب نيست
همون يكي كه الان ادرسش يادم نمياد بهتر بود
آقا پيام شما هم اينقدر جاسوسي مردم رو نكن.....عاقبت نداره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ؛ مولتی هانتر های این سرور خیلی خیلی گیر میدن !
چند روز پیش یکی از اعضای الیانس ما بود که زیاد واسش منبع میفرستاند . مولتی هانتر 10 تا از جمعیتش کم کرد !
حواستون باشه :)
به جان کرک من اصن جاسوسی بلد نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز قاطی کردی که
راسیتی کرک یه اسمایل واستا واست اپلود کنم . انقده شبیهته ! واستا
نگا وقتایی که عصبانی میشی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتایی که گیرمیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
: دی
به جان خودت اگه مسخره باشه خرت رو ميگيرم كه نفست بالا نياد:grrr::grrr::grrr:نقل قول:
حواستو جم كن:grrr::grrr:
نه بابا مسخره چیه خدا نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممنقل قول:
حالا ميگم تو واقعيتم هم قيافتم شبيه همينه؟به نظرم بايد شبيه باشهنقل قول:
كو پس؟..............مرديم:grrr:
پست 925 گذاشتمشون دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]