نظر خودم هم بیشتر بین همین 3 تا بود(مزدا3/سوناتا/c5). پس این طوری که شما می فرمایید سوناتا بهتره.نقل قول:
در ضمن از ماکسیما متنفرم وگر نه اسمش رو به لیست اضافه می کردم. تویوتا کمری هم که 56 تومنه وگرنه قطعا اونو می خریدم.
نظر خودم هم بیشتر بین همین 3 تا بود(مزدا3/سوناتا/c5). پس این طوری که شما می فرمایید سوناتا بهتره.نقل قول:
در ضمن از ماکسیما متنفرم وگر نه اسمش رو به لیست اضافه می کردم. تویوتا کمری هم که 56 تومنه وگرنه قطعا اونو می خریدم.
خوب شما پیشنهاد بهترت تا 40 میلیون چیه ؟ من تعصبی رو ماکسیما ندارم ولی حقیقت اینه که بهترین ماشین تو رنج 40 میلیون ماکسیماست شما اگه فکر میکنی ماشین بهتری هست خوب بگو سوناتا و C5 هم جفتشون بالای 40 میلیون هستن موتور C5 هم در هر صورت اگر مشخصا موتور زانتیا هم نباشه بازم اهمیتی نداره چون یه موتور 2000 در شرایط معمول نمیتونه قدرتی بیشتر از 150 اسب تولید کنه و این جهت واقعا موتور C5 برای ماشینی تو اون رنج خیلی ضعیفه و تو اون رنج میشه گفت ضعیفترین موتور رو داره و مثلا قدرت موتورش با ماشینی مثل مزدا 3 برابری میکنه . ماشینهای 4 سیلندر گرونتر از ماکسیما هم حقیقتا بهتر از ماکسیما نیستن بهتره یکمم واقعا بین و منطقی باشیم شما اگر دلیل منطقی داری بگو .نقل قول:
خواهشا اسمی از این کشتی لگن(ماکسیما) نیارین.بین خودروهایی که درخواست کردم یکی رو انتخاب کنید.والا خودم هم می دونم با این پول می شه خیلی ماشین های دیگه هم خرید.
قابل توجه طرفدارای تندر:27:نقل قول:
وضعيت كيفي خودروهاي سواري ساخت داخل
طبق آخرين ردهبندي كيفي خودروهاي سواري نيسان ماكسيما پارس خودرو، مزدا (3) گروه بهمن و پژو 206 ايران خودرو با ميانگين نمرههاي منفي 76.4 ، 85.4 و 96 در ردههاي اول تا سوم و در سطح كيفي خيلي خوب قرار گرفتند.
به گزارش ايسنا، نكته جالب در اين ردهبندي كيفي كه طي آن 24 خودروي سواري مورد ارزيابي قرار گرفتهاند قرار گرفتن پرايد نسيم سايپا در سطح كيفي غير قابل قبول و با نمره منفي 455 است اين خودرو به دليل بالاتر بودن عيوب 25 امتيازي از حدود مجاز يك سطح كيفي تنزل كرده است.
بر اساس گزارش شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران و ارزيابيهاي اين شركت كه طي سه ماهه چهارم سال گذشته به عمل آمده طي مدت ياد شده تنها هشت خودرو داخلي از نظر ميانگين امتياز منفي در سطح خيلي خوب قرارگرفتند همچنين هشت خودرو نيز در سطح خوب، سه خودرو در سطح قابل قبول و چهار خودرو در سطح حداقل قابل قبول قرار گرفته است.
ـ بهترينها
از نظر ميانگين امتياز منفي به ترتيب نيسان ماكسيما پارس خودرو، مزدا (3) گروه بهمن، پژو 206 ايران خودرو، پژو 206 اس دي ايران خودرو، نيسان رونيز پارس خودرو، كوراندو بن رو، ريو سايپا و هيوندا آوانته گروه خودروسازان راين در سطح كيفي خيلي خوب قرار گرفتند.
ـ سطح خوب
در اين سطح نيز هشت خودرو كه به ترتيب متشكل از زانتيا سايپا، هيوندا ورنا خودروسازي راين، فولكس گل بم خودرو، تندر 90 پارس خودرو، تندر 90 ايران خودرو، پژو پارس ايران خودرو خراسان، پژو پارس ايران خودرو و سمند ايران خودرو از ميانگين امتيازهاي منفي بين 133.3 تا 199.7 در رتبههاي 10 تا 16 قرار گرفتند زانتيا نيز در رتبه چهارم قرار گرفت.
-----------
همین دیروزم چنان در یک کل کل ... خودشم تو سر بالایی کل این تندر رو با ریو خوابوندم که یارو وقتی تو چراغ قرمز بهم رسید هم چی نیشش باز بود :34:میگفت ربو هم ماشین خوبیه ها :25:.گفتم اره ریو ماشین خیلی خوبیه نسبت به قیمتش ولی تو ماشینت رو عوض کنی خیلی به نفعته دیگه فرصت نشد معایب ماشینش رو بیارم جلو چشش..:21:
سوناتا 4سيلندر فول رنگ سفيد(سليقه خودم) بهترين انتخابه . امکانات بالاتر از ماکسيما و کمري ، قدرت و شتاب مناسب و زيبايي . فکر نکنيم چيزي در اين خودرو باشه که کسي اونو رد کنه .نقل قول:
آقا مبارک باشه .
منم موافقم سوناتا.نقل قول:
ولی من باشم مزدا 3 انتخاب میکنم .البته این نظر شخصی من هستش .
سوناتا کمی برای افراد بلای 30 سال خوب هست به خاطر طاحیش ولی مزدا 3 به خاطر طراحی دینامیکش واسه افراد جوانتر .
اگه ماشین شاسی بلند دوست داری توسان گزینه مناسبی هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با 40 میلیون چی بخرم؟؟مزدا3/مگان/آوانته/سیتروئن C5/تویوتا/سوناتا؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هیوندای سوناتا
سوناتا
موتور
Dohc
حجم موتور
2400 سی سی
قدرت
234 اسب بخار
تعداد سوپاپ
16
قیمت در اروپا
17000 دلا