شما باید خودتون رو به سمت دیگر کشتی برسونین. برای همین باید از کانتینر ها به صورت زیگزاگی بالا برین... (Space زدن منظم و پشت سر هم)نقل قول:
Printable View
شما باید خودتون رو به سمت دیگر کشتی برسونین. برای همین باید از کانتینر ها به صورت زیگزاگی بالا برین... (Space زدن منظم و پشت سر هم)نقل قول:
سلام ، من توی مرحله ی دو گیر کردم :31:
نمی دونم که چه جوری دنبال اون مرده برم ؟؟
اون مرده از یه جایی رد می شه که ما می بینمش ولی نمی دونم از کجا تعقیبش کنم :41:
همون جا که یه هو همه چی میریزه؟؟؟نقل قول:
اگه اونجاست بیا یه کم عقب روی دیواره ها که ریختن جا دست هست...بپر اونا رو بگیر....
اون قلابت هم میتونی گیر بدی و چیزایی رو بکشی...
پایین رو هم نگاه کن معمولا سوراخی هست که از توش رد شی...
سلام دوستان
شرمنده من سوالم رو اینجا مطرح می کنم
من یه جایی گیر کرم نمی دونم باید چیکار کنم:
یه جای هست که یه در بزگه که برای بازکردنش باید روی دوتا سنگ وایستی خب مشکل اینجاس که تو یالن کناری دوتا سنگ هست اما اگه اونارو برداری در سالن بسته می شه؟ لطفا یه رتهنمایی بفرمایین ممنون می شم
چرا شرمنده باشین؟ سوالتون مربوط به همین تاپیک میشه!نقل قول:
در اتاق کناری, سنگ رو بردارین. روی همون صفحه کف زمین برین و برای پرت کردن کلید Caps Lock رو بزنین.
سنگ دیگه رو به همین صورت پرتاب کنین. بعد از باز شدن در, به سرعت از اون عبور کنین.
سلام
بالاخره چیز رایدر رو هم گرفتم .
ولی بازیش بالای 180 سال هست . هیکل لارا رو چقدر چیز ساختن ، من نسخه های قبلی رو بازی نکرده بودم ، نمی دونم اونا هم اینطوری چیز بودند یا نه اما مثل فیلماش هست تازه بدتر .
بگذریم
مرحله اول بعد از اینکه اون سیاه مو قشنگه تیر بهش شوت میکنه ، بعد نشون میده تو قایق داره باهاش چت میکنه ، که مایو پوشیده ، چیکار باید بکنم ، زیر آب یه در بزرگ هست که وسطش یه میلس ، E رو میگه بزن ، میزنم دسته رو میکشه بیرون بعد مثل چیز برمیگرده 10000 بار اینکارو چیز کردم اما رد نشد یه گشتی تو آب زدم 2تا چیز شبیه فرمون پیدا کردم با دوتا چیز دیگه شبیه الماس بعد دوباره رفتم سراغ اون در بزرگه اما باز نشد .
چیکار باید بکنم ؟
ای کاش اول از همه دو نسخه قبلی این سری بازی رو میرفتین. (به خاطر داستان دنباله دار بازی)نقل قول:
بعد از اینکه دو تا دسته ای که پیدا میکنین روی در قرار گرفتند, باید دسته ها رو به ترتیب طوری بکشین تا سه تا شکل در دایره وسط قرار بگیره.
دمت چیز داداشنقل قول:
بعد از اینکه دو تا دسته ای که پیدا میکنین روی در قرار گرفتند, باید دسته ها رو به ترتیب طوری بکشین تا سه تا شکل در دایره وسط قرار بگیره.
ولی مشکل منم همینه که نمی دونم چیز ها رو چطوری رو در بذارم ، دسته هارو که دستم میگیرم نزدیک در مشیم هیچ علامت یا چیز خاصی نمیاد و نمیگه مثلا دکمه چیز رو بزنم که دسته رو بذاره رو چیز .
دوتا دسته ها رو پیدا کردم + دوتا جایزه بود فکر کنم چون وقتی پیداشون کردم آهنگ چیز زد ، الان دوتا دسته هارو انداختم کنار در که هروقت رفتم تو تو بازی راحت چیزشون کنم ، وقتی نزدیکش میشم فقط اون دسته وسط اجازه تغییر داره که اونم میکشم عین چیز بدنشین برمیگرده سرجاش .
مرسی دوست عزیز بابت توضیحات. من خودم رو به کشتی رسوندم داخل کشتی هم شدم. همه دشمنان روی عرضه کشتی رو هم کشتم از این جا به بعد باید چیکار کنم؟ مشکل من دقیقا این قسمت هست.نقل قول:
شما باید خودتون رو به سمت دیگر کشتی برسونین. برای همین باید از کانتینر ها به صورت زیگزاگی بالا برین... (Space زدن منظم و پشت سر هم)
خیلی چیز چیز میکنین... صحبتتون صورت قشنگی نداره! :hmm:نقل قول:
این قسمت بازی مشخصه که در پست قبلیم هم راهنماییتون کردم. گنج ها هم که مربوط به بخش Extras میشه.
خودتون رو باید به انتهای کشتی برسونین و وارد کشتی بشین. (ار روش گفته شده در پست قبلی باید به اخر کشتی برین.)نقل قول: