اگه از يه جاي مطمين بگيري مشكل ندارهنقل قول:
حتمنم با يارو شرط كن اگه فكتوري نبود پسش ميدي
Printable View
اگه از يه جاي مطمين بگيري مشكل ندارهنقل قول:
حتمنم با يارو شرط كن اگه فكتوري نبود پسش ميدي
نقل قول:
ممنون ميشم اگر زحمتي نيست
دلفين جان شما گوشيت جعبه بزرگ بود يا جيبه كوچيك ؟؟
راستي به من بگين چطوري فهميدين فكتوري هست ممنون ميشم
جعبه من دقیقا شبیه جعبه 2جی هستش
همینجام محمد جان منتظرم ببینم چه خاکی به سر کنیمنقل قول:
نه حسین جان دق چیه فدای سرتون فقط یه تجربه شد واسم :19:نقل قول:
راستی حسین گوشی من فکتوری بود من گوشی رو باز کردم نشون دادم تاز ه از لحاظ نرم افزاری با مواردی که سینا گفت مقایسه کردم من شک ندارم مگه از اون موارد باشه
خب دوستان عزیز درست شد یه دنیا حال کردم
اینم از جواب این بنده خدا تو فروم (ممنون از راهنمایی محمد عزیز)نقل قول:
نه چیپ ندارین اگه باشه قشنگ تابلوه ، فقط عجیبه پس تاحالا انتن میگرفتین چیپ هم ندارین ، بعد اپدیت هم دیگه انتن نگرفتین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این دفعه رو اینجوری کنین ، اگه انلاک فکتوری باشه بدون هیچ برنامه ای شما به طور قانونی باید بتونین اپدیت و اکتیو کنین و انتن بگیرین ، پس quick pwn اینارو بزارین کنار ، با itunes دوباره FW رو بدین وقتی کارش تموم شد ایتونز باید بره سر وقت اکتیو کردن (با اینترنت) یه بار کابل رو بکنین دوباره بزنین باید حل بشه ، و هیچ پیغام منفی مثل سیم کارتتو نمیشناسمو این چیزا نباید بده :دی بعد 3 سوت باید ایکون ها بیاد و انتن فول بده
black----mice بدون فاصلهکد:http://my.---------.com/showthread.php?t=13954&page=13
البته مدیران عزیز تبلیغ ندونن اگه مشکلی داشت پاکش کنن ممنون
واقعا درس شد دلفين؟
خيلي خيلي خوشحال شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول صبحي خبر از اين بهتر نميشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد شيريني بدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره محمد جان درست شد خودمم الان دارم حال میکنم
شیرینی هم چشم هر چی شما بگین
خب حالا درست شد ولی دوباره سیدیا و اینیستالر ندارم چیکار کنم که بتونم اینا رو نصب کنم؟
آها خوب فك كنم بايد الان جيلبركش كني با پون ولي بازم يه تحقيقي بكن يا صبر كن بچه ها بيان دقيق بگن عجله نكن