مهندس یه سری اینجا بزن. PM ات رو هم که بستی:18:نقل قول:
Printable View
مهندس یه سری اینجا بزن. PM ات رو هم که بستی:18:نقل قول:
حاجی اینارو بیخیال. یه فکری واسه امضات بکن:10:نقل قول:
بابا مدلشه. اين با كلاسه. ما كه 1 سال خارج بوديم از اين غلطا نمي كنيم.
شرمنده دوست عزیز اگر با این پیغام خطا روبرو میشی:network connection lost. chech your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properlyنقل قول:
برای اتصال به شبکه به این مسیر برو
Control Panel/windows firewall
change settingرا بزن و فایر وال رو خاموش (off ) بزن.
به هر حال
یکی از رایج ترین ارور ها در هنگام اپدیت همین ارور می باشد که دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.
1- ممانعت فایر وال سیستمتون که باید اون رو در هنگام آپدیت غیر فعال کنید.
2- سرعت اتصال شما به اینترنت.که اگه از Dial up استفاده می کنی ساعات خلوت شبکه رو برای این کار انتخاب کن.
3- ترافیک بالای ساین نوکیا که این هم میتونه باعث یه همچین موردی بشه.
ممنون. دقیقا همین ارور رو می ده.
برای آهنگهات فعلآ مشکل رفرش که نداری
سلام بچه ها
من چند وقته که وقتی کابل usb رو میزنم و گزینه ی pc suite رو که انتخاب میکنم هیچ درایو جدیدی واسم باز نمیشه.مشکل از گوشیه یا از کامپیوتر؟
راستی یک چیز دیگه.من قبلا n73 داشتم و میتونستم به راحتی هر متنی رو به عنوان اس ام اس مستقیما از تو کامپیوتر بفرستم.یعنی موبایل فقط ارسال میکرد.این کار رو میشه با N81 هم انجام داد؟منو راهنمایی کنید.ممنون.
pc suite را دوباره نصب کن و مطمئن باش USB mode در phone setting\connection روی این گزینه است و در ضمن مسنجر pc suite به این درد می خوره
: pc suite
سلام .من ان 81 2 گیگ دارم الان که فکر مینم میبینم کاش 8 گیگ مخریدم چون خیلی درد سر فضا دارم..
1-کم بودن فضای 2 گیگ برای موسیقیهای مورد علاقم
2-کم بودن فضای داخلی گوشی که 10 مگابایت هست و برای بلوتوث بازی خیلی کمه و همیشه ارور کمبود جا میده
.....
اگه میشه راهنمایی کنین که مموری 4 گیگ بندازم یا صبر کنم 8 گیگ مموری هم وارد بازار بشه و یه قیمتی هم بدی در مورد مموری
عزیزم رم 8گیگ تو بازار هست...
اگه تونستم عکسشو واست میذارم...