دوربين - طراحي - گرافيك - پوستر
نقل قول:
===========================================
نظرتون نسبت به کانن مدل canon Ixus 85 Is چیه؟
من می خوام امروز یک دوربین بخرم و مرددم که این مدل رو بخرم یا سونی مدل w 120 یا w130
لطفا راهنمایی کنید البته ببخشید تاپیک رو بهم ریختم:11::11::11::10::10:
-=========================-
با سلام خدمت شما دوست عزيز
شما نفرموديد كار خروجي تان براي پوستر و بنر است! گفتيد خروجي ندارم!!
بهرحال اگر عكس شما اديت مي شود و مي رود براي چاپ يا پرينت اصلا به Compact فكر هم نكنيد!! اصلا و ابدا!
شما كه داريد از اين كار پول درمي آوريد چرا دنبال دوربين ارزان هستيد؟؟ با خريد يك دوربين خوب و كمي گران تر مطمئن باشيد خروجي كارتان بسيار بهتر خواهد بود و مسلما مشتري از ديدن شارپ بودن تصاوير و كار خوب هم پول بهتري مي دهد و هم مشتري دائم خواهد شد! اصلا به اين كامپكت ها فكر نكنيد! بهترين دوربين در همون رنجي كه فرموديد A720 مي باشد! چون من هم قبلا كار شما را مي كردم (طراحي) و با همان دوربين كارم خوب پيش مي رفت (لازم به ذكر است كه بارها و بارها سر همين مساله كه خروجي اين دوربين آنقدر قوي نيست و نمي توان پوستر و ... كار كرد، كار را به كس ديگري مي سپردم!) شما اين اشتباه را نكن! من يكبار اين راه را رفتم و پشيمان شدم!
براي كار خروجي پوستر و بنر و ... G9 و G10 و Sx10 و H50 و P5100 و P80 پيشنهاد مي كنم! از 350 هزار تا 500 هزار تومان .... البته اگر واقعا مي خواهي كار نيمه حرفه اي در حد طراحي پوستر و بنر انجام دهيد! باور كنيد با دوربين 200 تا 300 هزار توماني نمي توانيد كار خوب به مشتري بدهيد و فقط درحد طراحي كارت ويزيت به شما كمك مي كند و لاغير!!
حال خود دانيد ....
با احترام
كاويان
طراحي و قيمت تا 300 هزار تومان
نقل قول:
در مقایسه ای که دومدل canon ixus 85 is و w130 انجام دادم
فهمیدم که کانان 10 مک و سونی 8 مگ رزولویشن داره
حسگر کانان ccd حسگر سونی super had ccd هست
نسبت ابعاد تصویر کانان 3:2.4:3 سونی 16:9.3:2
لنز کانان 105-35 سونی128-32
زوم اپتیکال کانان 3برابر سونی 4 برابر
زوم دیجیتال 4برابر سونی 2 برابر
محدوده دیافراگم کانان f2.8-f4.9 سونی f2.8-f7.1
فوکوس کانان 30 سانت سونی 50سانت
خلاصه ممنون می شم راهنمایی کنید
با تشکر
-=================-
دوست من سلام
اولا 2 مگا پيكسل اختلاف آنچناني براي كار طراحي و پوستر و بنر نيست!
اگر كارت ويزيت كار مي كني كه يكي از همين ها را بخر! زياد هم هستند مي تواني ارزان تر هم استفاده كني
البته sx100 و sx110 هم كيفيت هاي خوبي در حالت m به شما خواهند داد
ضمنا يك نكته را فراموش نكن! شما در كار پوستر و بنر هم زاويه وايد مي خواهيد و هم تله! بنابراين دوربيني بايد بگيري كه وايدش حدود 28 (حداكثر) و تله اي خوب داشته باشد كه در اين رنج قيمت فقط از نظر تله بودن من sx100 و sx110 را پيشنهاد مي كنم ... در مورد وايد هم بايد پول بيشتري بدهي چون توي اين رنج قيمت هيچ دوربيني نمي تواني پيدا كني كه وايد بگيري!
با احترام
كاويان