درود
یه بازی پوکر که شبکه نباشه پیدا میشه هم وطن/
Printable View
درود
یه بازی پوکر که شبکه نباشه پیدا میشه هم وطن/
دوست عزیز نظرتون درباره این بازیها چیه و کدومشو برای بازی کردن پیشنهاد میکنیدنقل قول:
دومی خوب هست(شنیدم) ولی اولی رو فکر نکنم!(بازی خوبی نبوده که نشنیدم:31:)نقل قول:
ه بازی میخوام نقش تاجر داشته باشیو تجارت کنی
همچین بازیی هست ؟!
فکر نکنم باشه ! ولی Sims یه اونطور حالتی داره .
سیمز یه زندگی مجازی هست که در اون میتونید همه کار انجام بدید ! ( البته ورژن 2 )
بازی شهر سازی هم هست ولی تجارت من ندیدم .
عزیزم من اولی رو بازی نکردم چون کنسولی هست .نقل قول:
دوست عزیز نظرتون درباره این بازیها چیه و کدومشو برای بازی کردن پیشنهاد میکنید
ولی دومی رو بازی کردم بازیه خوبی هست در صورتی که هم سیستم بالایی داشته باشی و هم بازی بدون مشکل رو بخری .
در کل قشنگه . واسه یه بار بازی کردن ارزش داره .
نقل قول:بازی اول Ninja Gaiden که برای کامپیوتر منتشر نشده و کنسولی هست. گفته میشه که بازی زیبایی هست. (خیلی دوست داشتم تجربه کنم)نقل قول:
بازی دوم Assassin's Creed که یکی از شاهکارهای UBI (از دید من) به حساب میاد:
داستان: شما در تاریخ سپتامبر 2012 نقش Desmond Miles یک متصدی بار را بر عهده دارید که گفته میشود آخرین نسل از خط فامیلی آدمکشان است و خود او بیخبر از این موضوع میباشد. Desmond توسط افراد ناشناسی ربوده و به آزمایشگاه تشکیلات Abstergo برده میشود, جایی که محققان بر روی پروژه Animus کار میکنند و قصد دارند از او بر روی دستگاه Animus استفاده کنند. این دستگاه خاطرات جد Desmond در دوره جنگ های صلیبی سوم - میان نیروهای Richard the Lionheart (ریچارد شیردل) و نیروهای Saladin (صلاح الدین ایوبی) در سال 1191 میلادی - که در DNA او وجود دارد را استخراج کرده و به نمایش میگذارد. در این خاطرات شما نقش Altaïr ibn La-Ahad (به عربی الطائر ابن لا أحد و به فارسی پرنده پسر هیچکس) عضو حشاشین (انجمن آدمکشان) را بر عهده دارید. Altaïr بایستی در سرزمین مقدس نه شخصیت مهم را که تشدید کننده جنگ های صلیبی سوم میباشند را به قتل برساند تا صلح و دوستی برپا شود.
گیم پلی: برای رسیدن به هدف, بازیکن باید با استفاده از مخفی کاری و تاکتیک های جاسوسی, اطلاعات اهداف (9 شخصیت مهم) را جمع آوری کند. این تاکتیکها شامل استراق سمع كردن, بازجویی, جیب بری و انجام دادن وظایف برای خبرچین ها (جاسوس) است. بازیکن در کنار این وظایف, وظایف فرعی دیگری هم دارد, شامل بالا رفتن از برجها برای مشاهده نقشه شهر و نجات دادن مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشوند. همچنین جمع آوری پرچمها و به قتل رساندن اعضایTemplar جز وظایف فرعی حساب میشود. بازی در سرزمین مقدس یعنی چهار شهر مصیاف, دمشق, عکا و اورشلیم و محدوده های خارج این شهر ها (قلمرو پادشاهی) اتفاق می افتد. به غیر از شهر مصیاف, بقیه شهر ها دارای سه بخش هستند که هر کدام به مرور زمان باز میشوند.
سلام
یه بازی برای افزایش سرعت تایپ میخوام.
بازی تجار دریای کاراییب هست که شما در اون یک تاجر هستید و به خرید و فروش میپردازید و پول جمع میکنید و با دزدان دریایی مواجه میشوید و ازدواج میکنید و ....نقل قول:
نسخه فارسی دارینوسش هم اومده.
سلامنقل قول:
سلام
یه بازی برای افزایش سرعت تایپ میخوام
برای افزایش سرعت تایپ شما باید با برنامه ورد(word) زیاد کار کنی و تایپ کنی و تایپ کنی و تایپ کنی...
من بازیی که سرعت تایپ رو افزایش بده نمیشناسم و معمولاً هم در بازی ها شما چیزی رو تایپ نمی کنید. من در بازی ها تنها چیزی رو که تایپ می کنم کد تقلبه!
دنبال یه بازی تو سبک هوا پیما میگردم.البته کم حجم.
با تشکر