ولی خداییش بازیه باحالی بود , خوبیش این بود که تکراری نمی شد (حداقل برای من که این طوری بود) .
Printable View
ولی خداییش بازیه باحالی بود , خوبیش این بود که تکراری نمی شد (حداقل برای من که این طوری بود) .
توی قسمتی که دو تا غول با بدنی مثل بدن اسب آدم رو خشک می کنند یادتون هست.
من فقط بار اول میتونم فرار کنم دفعه بعد منو پودر می کنند. راه خارق العاده ای داره یا
تنها راهش همینه.
در این قسمت از بازی برای کشتن دو Centaur بایستی با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید طوری که به سمت شما حمله کنند.نقل قول:
- در صورتی که عصبانی شوند و با نیروی خودشان شما را به مجسمه سنگی تبدیل کنند, قبل از حمله ور شدن آنها بایستی با زدن یک در میان و سریع دکمه های جهت راست و چپ فورا از قالب سنگی بیرون برید.
- ولی در صورتی که عصبانی و به سمت شما حمله ور شوند بایستی فورا جاخالی داده و شلیک کنید تا برای چند ثانیه بی حس شوند. بلافاصله قلاب خود را به سپر Centaur گیر بدید و بکشید تا سپر از دست Centaur بیفتد.
در حالی که نزدیک سپر هستید دوباره با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید تا نیروی خود رو وارد کنند. شما هم بلافاصله سپر آنها را در دست بگیرید تا نیرو به خودشان برگردد. سریع اقدام به شلیک کنید و همین روند رو تکرار کنید.
من هر کاری میکنم نمیتونم سپرشون رو بندازم زمین چیکار کنم؟نقل قول:
من نسخه ی لیسانس دارشو داشتم لیسانسش تموم شد کسی کرکشو نداره؟
وقتی یکی از این دوتا centaur به سمت شما حمله کرد باید دکمه ی مربوط به dodge(جا خالی) رو فشار بدی و هنگامی که علامت هدف قرمز شد باید شلیک کنی(اگر قبل از قرمز شدن علامت هدف شلیک کنی هیچ اتفاقی رخ نمیده).بعد از شلیک کردن،centaur گیج میشه.اون وقت باید بری جلوش و دکمه ی مربوط به grapple(قلاب) رو فشار بدی و بعد قلاب رو بکشی تا سپرش بیفته زمیننقل قول:
با سلام خدمت شما دوست محترمنقل قول:
من هم مثل ایشون تو این مرحله گیر افتادم .عجیب اینجاست که این دستگاه جابه جایی جعبه ها تو بازی من وجود نداره و منو سر در گم کرده حالا تکلیف من چیه ؟باید چه کار کنم ؟از کمک شما ممنون میشم اگر کمکم کنید.این هم عکس این قسمت که براتون میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا عجيبه! ببينم شما 3 تا فيوز رو پيدا كرديد؟ بايد الآن شيشه ي اون اتاقكه بشكنه ولي دستگاهه نيست:18:نقل قول:
ميشه چند تا عكس ديگه از اطراف بازي بزاريد:46:
بله سه تا فیوز رو پیدا کردم . تو عکسی هم که گذاشتم مشخصه .این هم عکس های دیگه
اگر برای شما امکان داره سیو بعد از این قسمت رو برام بزارید که دیگه شما رو هم اذیت نکنم و مزاحم بشم. از لطف شما ممنونم
يك سوال : اون شيئ نوراني كه توي تصوير ديده ميشه چيه؟ همون بنفشه:13:نقل قول:
سيو لازم نيست شما فقط براي بدست آوردن اسلحه بايد بايد وارد اون خونه بشيد و اسلحه هم ميتونيد با نصب موقت يك ترينر بدست بياريد ;)