UMD مخفف universal media disc هست كه مثل يه ميني سيدي ميباشه بايه قاب دور اون اين umd فرمت خاص خودشو داره وبالا ترين حجم اون 1.8 گيگ ميباشه وحق اون تنها با شركت SONY هست (كپي رايت) وهيچ شركتي حق استفاده از اين dick رو نداره به غير از چند شركت كه براي فيلم مخصوص psp رو روي Umd هم ارضه ميكنن به خاطر همين هم رايتري تا به امروز براي اين dick ساخته نشده. منظور از اين هم كه ميگن بعضي از بازيها نياز به umd دارن اينه كه حتما اين umd بايد داخل دستگاه باشه تا psp بتونه بازيها رو از روي مموري اجرا كنه (بازيهاي كپي) يا به اصتلاح boot بشه نوع بازي اين umd هم فرقي نداره چي باشه فقط بايد بازي باشه نه فيلم يا دمو ضمنا شما ميتونيد اين umdرو نخريد اگه از فرم وير 3.52 M33استفاده كنيد تمام بازيها رو بدون umd اجرا ميكنه البته بازم خودتون ميدونيد من الان خودم از همين فرم وير استفاده ميكنم وتمام بازيهارو تا الان اجرا كرده يه umd هم دارم كه داره خاك ميخوره.
راستي داشت يادم ميرفت اقا علي آخرين نسخه pdfpspهم PSPPDF v0.2u1 هست لينك دانلودشم زير گزاشتم.
کد:
http://dl.qj.net/PSPPDF-v0.2u1-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/745/catid/140