سلام به همگي .
كماكان منـتظريم.!
Printable View
سلام به همگي .
كماكان منـتظريم.!
پس آموزشها رو سریعتر شروع کن اگه سرت شلوغ نیست؟راستی شما خودتون ساخت مود رو ازکجا یادگرفتین؟ویه چیز دیگه:بابت فیلمها دستت درد نکنه.!!!!!!!!!!!!!!!یه سوال اساسی:(شاید سوال دیگران هم باشد):چرا بعضی از مودها که نصب می کنیم،سرعتشان پایین است یعنی سرعت بازی کم است؟(گرافیک و رم من هم خوب است)
ممنون اون سربازاي خوابيده كه سينه خيز ميرفتند سربازاني جدا هستند
يا سربازان معمولي سينه خيز مي شوند باتشكر:10:
حاجی یه مورد دیگه هم پیدا کردم. صدا ها را چرا فارسی کردین؟ اینجوری بازی نیمه فارسی و نیمه انگلییسی هست که :(
یه پیشنهاد داشتم برای سری بعد. قیمت ها واقعی نیستن. مثله یه تانکو 800 دلار که نیست. بهتره بکنیش 800 هزار دلار. کلا به قیمت هر چیزی یه هزار اضافه کن. یعنی جلوی قیمت ها یه حرف k یعنی کیلو بذار
بازم عکس بذار.راستی ترفندی برای تیم آمریکا سوپر ویاپون بذارید؟
لول خوراک یو اسا ای فورس هست. هیچ کاری مقابل ایر فورس نمی تونه انجام بدهنقل قول:
چین اینفنتری هم خوبه
اونها سر باز هی هستند که موقع در گیری سینه خیز میشند سینه خیز نمی رند و در موقع حر کت بلند میشند مثل سر باز های ایر ان ........نقل قول:
===================
صدا ها 90% فارسیند ........قیمتها تنها یک معیار ند نه به دلار نه به ریال اند ........نقل قول:
آقای منصوری من دوباره بازی رو نصب کردم اما بازم وقتی میرم تو solo play بازم می نویسه:please inset cd1 تو رو خدا کمکم کنید.!!!!!
شما برای بازی به صورت solo play نیاز به سی دی یک zero hour داربن ولی اگه از قسمت multi player برین دیگه نیازی به سی دی نیستش .نقل قول:
آقای منصوری من دوباره بازی رو نصب کردم اما بازم وقتی میرم تو solo play بازم می نویسه:please inset cd1 تو رو خدا کمکم کنید.!!!!!
آخه مال من که همش رو یک دی وی دیه.