نقل قول:
خیالت راحت!
سردمدار تاپیک محسن هنوز اینجاست(اونیکه باید بفهمه فهمید!)
عزیز خبر جدیدی نیست
اگه خبری بود سعی میکنم سریع بگذارم(البته نه با سرعت مسعود!میدونید که اون خبرگذاری بود!)
Printable View
نقل قول:
خیالت راحت!
سردمدار تاپیک محسن هنوز اینجاست(اونیکه باید بفهمه فهمید!)
عزیز خبر جدیدی نیست
اگه خبری بود سعی میکنم سریع بگذارم(البته نه با سرعت مسعود!میدونید که اون خبرگذاری بود!)
خوب دوستان
هم تعطیل شد.کد:http://www.mcfans.info/
اگه در mc-song هم بسته بشه فقط خودمونیم و خودمون
من نفهمیدم!نقل قول:
و اما خبر جديد و رويايي !!!
طلسم بالاخره شكست
مشاهده ي عكس ==>
آلبوم جديد محسن نامجو با نام ترنج با مجوز ارشاد منتشر شد!!! همانطور كه ميدانيد محسن نامجو مانند محسن چاووشي يكي از افرادي بود كه براي گرفتن مجوز طلسم شده بود و بالاخره اين مشكل حل شد!!کد:http://www.barbadmusic.com/Barbad%20Music%20Website%20-%20Persian/Toranj%20-%20Mohsen%20Namjoo.htm
كمپاني آواي بر باد مسئول پخش اين اثر ميباشد.اين كمپاني اصولا در انتشار اثرها و خواننده هاي جنجالي تبحر خاص دارد و بار ها اين موضوع را به اثبات رسانده است!! اين بار نيز اين موضوع را به همگان يادآور شد!!!!
و اما نكته ي مهم در اين رابطه اين است كه كمپاني آواي برباد مسئول پخش اثر جديد محسن چاووشي نيز ميباشد!!! كه در بخش بزودي سايت آلبوم محسن چاووشي با نام یه شاخه نیلوفر قرار گرفته است! پس ميتوان انتظار داشت بزودي آلبوم جديد چاووشي نيز منتشر شود
خبر اختصاصي براي forum.p30world.com توسط خودم
==============================
اين هم كمي در مورد محسن نامجو و اثر جديدش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=============================
ممنون از خبر ولی مال چند هفته پیشه!
دیشب رفته بودیم مهمونی خونه یکی از فامیلها
زد شبکه جام جم داشت آهنگ کم تحمل محسن رو پخش میکرد.
البته به دکلمه حسین که رسید دیگه آهنگ قطع شد.
و اما خبر نهایی از البوم یه شاخه نیلوفر اینکه این البوم صد در صد بعد از ماه مبارک رمضان وارد بازار میشه وخبر صد در صد واقعی هست مطمئن باشید
ای بابا... ما نمیخوایم پست بدیم ولی نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی نمیتونست این مصاحبه رو بذاره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصاحبه جدید محسن چاووشی با مجله اشیانه سبز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز بزرگ :
« یه جای مصاحبه خیلی باحاله میگه اگر طرفدارات بهت پیشنهاد ازدواج بدن قبول میکنی محسن میگه نه!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا خوب با همشون ازدواجکد:http://mchavoshi.ir/pic/ashiane-sabz.jpg
کن که هیچ کدومشون ناراحت نشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------- البته من تا اونجایی که از یکی شنیدم محسن هفته پیش عروسیش بوده ولی چون مطمئن نیستم
زیاد مانور ندیم بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] »
در ضمن از این پست یه Backup بگیرید چون به احتمال زیاد پاک میشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مسعود جان....!!!
تو پست بده..مشکلی نیست.!!!
مقاله ای از فرهاد عزیزی
قدیمیا می شناسنش
Quote:این مطلب گریزی هست بر کارهایی که خواسته و نا خواسته در چند ماهی که گذشت انجام دادیم.
خدا داند که چه ضربه هایی به محسن چاوشی عزیز زدیم شاید این چند خط تلنگری باشد تا از آنچه
که تا امروز انجام داده ایم احساس شرم کنیم و بیدار شویم و درک کنیم که در حال گام نهادن در چه
شرایط حساسی هستیم .
در شروع سلامی دارم خدمت محسن چاوشی عزیزم
سلام و درود خدمت همه هواداران و یاران محسن چاوشی به خاطر همراهی و همدلی با او.
اشتباهاتی که انسانها ناگزیر عمدی و یا سهوی در اجتماع و در قبال هزاران نفر انجام
میدهند تبعات زیادی دارد و ماورای اشتباهات آنها سبب آسیب به خیل عظیمی از جامعه وگاه موجب
ایجاد ضربه های مهلک و غیر قابل جبرانی بر پیکراین گروه از افراد میشود.
اشتباهاتی که بعضی افراد دربرخی از شرایط حساس زمانی مرتکب میشوند را میتوان گناهی نا بخشودنی قلمداد کرد.
دوستان؛ ما هوادار محسن چاوشی هستیم بگذارید تا شما را با برخی از قواعد و اصول هواداری در
دنیای هنر بویژه موسیقی آشنا کنم:
یک هوادار حق دارد تا آثار هنرمند مور علاقه خود را گوش کند و در صورتی که
از دانش کامل در آن زمینه بر خوردار باشد بتواند تیز بینانه مورد نقد سازنده قراردهد تا به بهبودی
کارهای آینده او کمک کند و خواننده نیز با نظر مخاطبانش بیشتر آشنا شود.
حق یک هوادار هست که از آن کسی که دوستش دارد بیشتر بداند اما ارتباط مستقیم با او در هیچ جای
دنیا به غیر از کنسرت و میتینگ ها و اجتماعاتی که گاه برای ارتباط با هواداران از سوی خود خواننده برگزار میشود مرسوم نیست به آن شکل که برخی از دوستان تا بحال تصور کرده اند.
محسن چاوشی درخانواده ما حکم یک رکن و علت را دارد و در عین حالی که او خود نیز تا حد قابل
توجهی نیازمند ماست ولی نباید نادیده گرفت که ما بدون محسن چاوشی در این خانواده هیچ هستیم.
اگر تنها اندکی دانش از موسیقی و ترانه و صدا داشته باشیم بی شک در هنر و توانمندی
محسن چاووشی تردید نخواهیم کرد و بر همه نیز این امر واضح و مبرهن است که او امروزه توانمند؛ قوی؛
وبا پشتوانه میلیونی در داخل و خارج از مرزهای ایران در بین فارسی زبانان در نقش یک خواننده پاپ
یکه تازی میکند و کمتر کسی تاب رقابت و مقاومت در برابر او؛ سبکش و صدایش را دارد و من به
نماینگی از طرف همه شما و با افتخار براین نکته تاکید میکنم که صدای خواننده محبوبمان بی همانند است.
دوستانی که در جامعه مجازی در وبسایت ها و وبلاگها امروزه درحکم لیدرهای هواداری ایفای نقش میکنید
امیدوارم دیگر در بیراهه ها پرسه نزنید که این امر عین خواسته ی محسن چاوشی عزیز میباشد.
خانواده بزرگ هواداران محسن چاوشی آنقدر متحد و متعهد به اصول و آرمانهای هواداری میباشد که جایی برای
عرض اندام جارچی ها و کسانی که بر تبلهای تو خالی میکوبند بازنمیکند.
کسانی که بی توجه به آینده؛ هر آنچه که میخواهند میگویند و کاری که میخواهند, خود سرو بدون لحظه ای تفکر انجام میدهند.
دوستان عزیز، من عاجزانه تقاضا دارم دروغ ننویسید امروز شرایط خیلی حساس است حساس تر از آنچه
که قبل ازپخش آلبوم لنگه کفش و متاسفم بود.
آنروزها انگشت اتهام به سمت محسن چاوشی بود که چرا از آثارش مواظبت نمیکند.
اما امروز اگر محسن چاوشی نتواند یک شاخه نیلوفر را با مجوز ارشاد به بازار عرضه کند من و تو برای
همیشه در نظرها مقصر میمانیم چون ما اشعار آلبوم را درسایت ها پخش کردیم و حتی از بی کیفیت ترین دموها برای جلب بازدیدی بیشتر نگذشتیم.
جنجال و دروغ را آنچنان در اطراف محسن چاوشی کسی که ماه هاست سکوت اختیار کرده
گستراندیم که امروز با این تاخیر چند ماهه برای ورود آلبوم جدید مواجه شدیم.
ایکاش برای یک بار هم که شده به کوچکترین وظیفه مان در قبال محسن عمل کنیم تا ثمره ی این وظیفه شناسی را هر چه زودتر بشنویم و با سینه ای ستبر و غروری دلنشین از خواننده ی محبوب و مجازمان سخن بگوییم.
اندکی صبر سحر نزدیک است
پ.ن:این پست دقیقا کپی پست 1734 میباشد!