پاسخ به سوالات دوست عزيز آقا مهدي
یه سوال میکنم و میرم
نرو.........تو كه ميدوني من بي تو يعني حسرت ........:31:
ببینم نحوه سوال پرسیدن منو دیدی
29-بعله
میخوام بدونم آیا میتونم به سبک خودم ازت سوال کنم یا مشمول اون گروهی میشم که به سوالاتشون جواب داده نمیشه؟
30-اختيار داري نه فكر نميكنم مشمول اونا بشه اما احتمالا جزو دسته دوم ميشه يعني اونايي كه من بلد نيستم
چون وقت اضافی ندارم بخوام وقت زیاد بزارم سوال طرح کنم بعدش بگی که اصلا جواب نمیدم مثل صندلی نشین قبلی که با کمال احترام اصلا حاضر نشدن به سوالات بنده جواب بدن!
زياد وقت نذار يكي دو تا بپرس ببين چطوريه بعد تصميم گيري نهايي رو انجام بده
دما : دمايي گزارش نشده است
پاسخ به سوالات دوست عزيز magmagf
سلام اقا پایان
سلام فرانك خانوم
خوب هستید ؟
ممنون شما خوبيد؟
1- شاعرای مورد علاقه تون ؟
31-خوب مثل خيلي ها : حافظ مولانا سعدي و اخيرا ابوسعيد ابوالخير و خيلي هاي ديگه (اينا در صدر ليست هستند) و از معاصرين :سهراب سپهري پروين اعتصامي قيصر امين پور اخوان ثالث فريدون مشيري
2- شعر نو دوست دارید ؟
32-دوست دارم واقعا بعضيهاش خيلي قشنگن اما فكر ميكنم باعث شده هركي يه بارون تو زندگيش ديده احساس شاعري بهش دست بده مثل س.ق
3- نظرت راجع به ادمی که نماز نخونه چیه ؟ می تونی باهاش دوست باشی؟
33-آخه بايد ديد دليلش چيه؟ معمولا از تنبلي نشات ميگيره
اما ناراحت ميشم
به جون خودم خوبه آدم نماز بخونه
اين كه ميتونم باهش دوست بشم باز برميگرده به دليل نماز نخوندنش من دوستاني زيادي دارم كه متاسفانه نماز نميخونن به دليل همون تنبلي يا ... با كسي كه خداي ناكرده از روي عناد نميخونه هم تا زماني كه دشمنيش رو اشكار نكرده بازم مشكلي ندارم (البته زياد گرم نميگيرم) اما اگه ... ديگه آبمون تو يه جوب نميره
4- رشته تحصیلیت ؟
34-عمران
5- معدل ترم پیشت ؟
35-اين ترم رو هنوز پروژه ها رو تحويل نداديم اما ترم قبل نزديك 17 (تا قبل از اينكه يكي از نمره ها رد بشه 16.95 بود الان اون نمره 17 رد شده اما خبر ندارم معدلم چند شده)
6- چند واحد تا حالا افتادی؟
36-فقط يه درس اونم دلايل داشت:41:
7- تو اتاقت چیز خاصی هست که جلب توجه کنه ؟
37-يه تابلو نقاشي از بچگيام كه دوست دوران دبيرستانم اونو كشيده
8- کس خاصی هست که خیلی دلت بخواد بیاد ازت سوال کنه ؟ اگه اره کی ؟
38-آره دوست خوبم مهرداد21
9- رنگ مورد علاقه ات ؟
39-رنگ خاصي نيست همه رو دوست دارم اما شايد بشه گفت سبز
10- یک اسم پسر و یک اسم دختر که دوست داری را بگو
40-اسم پسر عليرضا اسم دختر هستي
مرسی از وقتی که می ذاری اقا پایان
ممنون از سوالات خوبتون:11:
دما :38 درجه سانتي گراد