سلام.شهریه ثابت دانشگاه آزاد کارشناسی پیوسته برق الکترونیک ورودی 90 چقدره؟ مرسی
Printable View
سلام.شهریه ثابت دانشگاه آزاد کارشناسی پیوسته برق الکترونیک ورودی 90 چقدره؟ مرسی
دقیق نمیدونم ولی فکر کنم حدود 400 تا 430 و اینا باشه.نقل قول:
من الان تو سیستم انتخاب واحد ترم تابستون که هستم زده تا 6 واحد انتخاب، نصف شهریه ثابت میگیرننقل قول:
تو سایت هم زده 233000 تومن
که میشه نصفِ 466000 تومن
حالا من موندم این درسته یا نه دارن زیاد میگیرن
مرسی
درود بر همگی.دوستان من در تکمیل ظرفیت 93 از تهران غرب به تهران جنوب رفتم.می خواستم بدونم نمراتی که در تهران غرب کسب کردم و معادل سازی شد در معدل کل بنده تاثیر داره؟
سپاس.....
درود بر همگی.دوستان من در تکمیل ظرفیت 93 از تهران غرب به تهران جنوب رفتم.می خواستم بدونم نمراتی که در تهران غرب کسب کردم و معادل سازی شد در معدل کل بنده تاثیر داره؟
سپاس.....
دوستان معرفی به استاد وقتی بگیریم چند وقت بعد میشه امتحان داد ؟ استاد جزوه میده ؟
وقت امتحانش دست خودمون هست ؟
سلام
هزینه دکتری رشته مشاوره (علوم انسانی ) چه قدره ؟
...................
نقل قول:
سلام
برای معرفی به استاد خود دانشگاه یه زمانی رو مشخص میکنه که بیاید امتحان بدین و خود استاد جزوه میده،
البته برای من اینجوری بود و گفتن که اول مهر برم امتحان بدم استاد هم جزوه میده بهم
وقت امتحان دست خودمون نیست چون چند نفر هستن که اون درس رو گرفتن نمیشه برای هر کسی یه روز رو بذارن بیاد امتحان بده که!
سلامنقل قول:
جدول شهریه ثابت به تومانجدول شهریه متغیر به تومان
نام دوره غیربورسیه بورسیه تمام رشته های علوم انسانی ۲٫۵۷۳٫۷۸۰ ۳٫۰۴۶٫۱۳۰ تمام رشته های غیرعلوم انسانی ۳٫۸۴۹٫۰۹۰ ۴٫۵۵۵٫۵۱۰ شهریه هر واحد درسی پایان نامه برای دانشجویان غیر بورسیه ۸۷۲ هزار و ۸۷۰ تومان و برای برای دانشجویان بورسیه یک میلیون و ۳۳۰ هزار و ۷۰ تومان اعلام شده است.
نوع واحد درسی غیر بورسیه بورسیه نظری ۲۵۷٫۱۵۰ ۳۰۴٫۳۶۰ عملی ۳۰۸٫۵۷۰ ۳۶۵٫۲۳۰