منم این مودم زاکسل رو دارم خیلی عالیه من شنیدم دوستان همیشه ازقطعیه مودم ایسوس می نالیدن وباید فریمورشو اپدیت میکردن ولی این مودم که دارم اصلا تا حالا قطعی نداشته وبه ساده ترین شکل ممکن کانفیگ میشه فقط گرونه:27:نقل قول:
Printable View
منم این مودم زاکسل رو دارم خیلی عالیه من شنیدم دوستان همیشه ازقطعیه مودم ایسوس می نالیدن وباید فریمورشو اپدیت میکردن ولی این مودم که دارم اصلا تا حالا قطعی نداشته وبه ساده ترین شکل ممکن کانفیگ میشه فقط گرونه:27:نقل قول:
كاملا تایید میشهنقل قول:
در مورد قطعی هم حدود یك ماه پیش بشدت قطعی داشتم كه با اپدیت فریمور دارد مثه ساعت كار میكند و تا الانم قطعی از طرف مودم نداشتم ولی از طرف شاتل یكمی
در مورد گرونی الانه نسبت به چند ماه قیل ارزون تر شده
موفق باشید
دوست عزیز لازم نیست این همه تو خرید مودم حساسیت نشون بدی...اصل کاری خود سرویس دهنده است نه مودم من خودم TPLINK دارم ازش راضی راضی ام....نقل قول:
دوست عزیز شما که TP Link داری می تونی بگی شب ها قطعی داری یا نه؟نقل قول:
همچنین چراغ Act مواقعی که تبادل اطلاعات نداره روشن میمونه؟
:11:
دوستان یه سوال:
ما الان 2 سالی میشه که مستاجر هستیم.تا 1 سال دیگه هم اینجا هستیم.حالا به نظر شما کدوم یکی از اینکارا رو بکنم بهتر؟
1-از همین خط تلفن صاحب خونه استفاده کنم .یعنی Adsl روی این خط وصل بشه.
2- یه خط تلفن دیگه بگیرم (40-50 هزار تومنه و 2-3 روزه وصل میشه)
حالا چرا این دو راه رو پیشنهاد کردم؟
میخواستم ببینم اگه کار اول رو بکنم بعد از اینکه از اینجا بلند شدیم باز من باید معطل ژانره شدن خط بشم و یه هزینه دیگه بدم یا نه نیازی نیست؟ (البته طبیعیه که باید بدم:13:)
حالا اگه کار دوم رو انجام بدم آیا دیگه نیازی به معطلی وپرداخت پول نیست؟فقط باید خطم رو به آدرس جدیدم انتقال بدم؟
نظر دوستانی که شرایطی مثل من دارند چیه؟
این قضیه مودم خیلی پیچیده شد
هیچکی از مودم خود شرکت شاتل استفاده نمیکنه؟
در اینکه شما اگه از اینجا بری و بخوای برای خونه جدیدی که میری درخواست رانژه و هزینه مجدد بدی که شکی نیست، ولی فکر نکنم منتقل کردن خط هم به همین راحتی باشه، تا اونجایی که من میدونم انتقال خط فقط در همون مرکز و اونم با شرایط خاص امکان پذیره.نقل قول:
بنظر من روی همین خط که برا صاحبخونه هست درخواست رانژه بده، 10 تومن که تخفیف داره، 5 تومن هم اگه آنلاین درخواست بدی تخفیف جمعا میشه 15 ، یعنی هزینه رانژه و نصب میشه رایگان.
اگر هم از اینجا رفتید چون شماره تلفن عوض میشه فکر کنم بازم میشه از از 10 تومن تخفیف کارت طلایی و 5 تومن ثبت نام آنلاین استفاده کنی، مخصوصا اینکه اسم صاحب خط هم عوض میشه! حالا بازم تا نظر دوستان چی باشه.
نه، چرا پیچیده شده؟ اتفاقا در مورد خرید مودم اصلا نباید وسواس بخرج داد، چون تقریبا همه مودم ها با همه شرکت ها سازگاری دارند. دیلینک، تی پی لینک، ایسوس،پلنت،....نقل قول:
به دو دليل اول اين كه مودمهاشون رو از قيمت بازار هم گرانتر مي فروشند .
دوم ماركهاي مودمشون گمنام وعجيب وغريب
من خودم از همین zyxel P660 RU T1 v2 استفاده می کنم.و هیج مشکلشی باهاش نداشتم.کانفیگ شدنشم خیلی راحته مثل آب خوردنه!!در حالیکه Asus am602 مشکل داره و هی قطعی داره.حتما هم باید firmware اش رو آپدیت کنینقل قول:
به نظر من از خود شاتل همین zyxel رو بگیرنقل قول:
خیالت راحت باشه!:46: