-
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پیامهای خصوصی من باز نمیشه شرمنده دوستان
دوست عزیز اگر دو تا لوله کولر سرد کن گیربکس به رادیات را باز کردی اب با فشار اسپری میشد پس نتیجه اینکه لوله ها سالمه و مشکل از این قسمت نیست
اون روزنه بالای گیربکسه یعنی روی گیربکس یه نگاهی بنداز روی گیربکس اگر روغن زده یا کثیف شده روغن جرم گرفته ممکنه اون روزنه گرفته باشه این قسمت زیاد مسئله مهمی نیست
فیلتر گیربکس زیر گیربکس داخل کاور گیربکسه باید کاور باز بشه والبته روغن خالی بشه و احتمالا شما روغن عوض کردی فیلتر را تعویض نکردی =
این گیربکس 350 THهست از شکل کاور یا کارتر گیربکس می تونی نوع گیربکس ماشین را متوجه بشی و فیلتر روغن گیربکس هم پیچ شده به باند یا دنده دستی گیربکس =
اینم گیربکس TH 400 هست و فیلتر گیربکس مشخصه=
در مورد هوا داشتن گیربکس وقتی روغن عوض میکنی باید =
1. شفتر دنده را در همه حالت های وضیعت دنده به مدت مثلا 4 ثانیه قرار بدی و یک بار هم دنده عقب حرکت کنی حدودا 2 متر و بعد حرکت کنی چند بار دنده ها را تعویض کنی
2.بعد کنار ایستاده دوباره اندازه سطح روغن را چک کنی این وضعیت را باید چند بار تکرار کنی تا اگر روغن کم باشه اظافه کنی
3.البته موقع ریختن روغن معمولا باید سطح جلوی ماشین بالا بیاد یعنی چک بزنی و بعد روغن بریزی این روش باعث میشه روغن با فشار بیشتری وارد گیربکس بشه و تا انتهای گیربکس برسه
من میگم شما این مشکل ماشینت دقیقا از کی شروع شده ؟
قبل از این مشکل کار خاصی انجام دادی؟مثلا روغن گیربکس عوض کردی بعد این مشکل ایجاد شد ؟
یا تعمیری در موتور یا غیره کلا قبل از این مشکل کاری انجام دادی ؟
-
استاد همونطور که گفتم روغن گیربکسو دست نزدم فقط توربین و مقداری از کارتل پس فیلتر روغنش دست نخورده
قبل این مشکل تا جایی گه یادمه حرکت خاصی نکردم فقط همون مقداری روغن عوض کرردم
تعمیر موتورم نکردم مشکلی هم نداره هم موتور هم گیربکس بدون اییراده
-
دوست عزیز
اون کولر سرد کن نقش مهمی را در خنک کردن گیربکس داره چون روغن گیربکس گرماش را به کولر سرد کن انتقال میده عواملی مثل =ریختن اب لوله در رادیات چون مقاومتش کمه - و نریختن ضد یخ -باعث رسوب در لوله ها میشه وگرفتگی در لوله ها ممکنه ایجاد بشه منم به این دوستمون گفتم فشار اب لوله را چک کن ممکنه گرفته باشه و این عوامل باعث میشه لوله ها جرم بگیره وجریان اب کم بشه با این اطلا عاتی که دادید احتمالا شما تجربتون زیاده پس با را هنمایی شما میتونید مشکل این دوستمون usa 302 را حل کنید
-
سلام
دوست خوب والا من استاد نیستم کمکی باشه خوشحال میشم این چه فرمایشی هست
اگر روغن گیربکس عوض کردی فیلتر هم عوض کردی فیلتر مشکلی نداره تمیز هست و تورک کانورتر یا توربین هم اگر میخوای روغنش را خالی کنی باید توربین را باز کنی و با یه سرنگ 1 ساعت باید روغن داخلش را بکشی و احتیاجی نیست
منظورتون از مقداری روغن عوض کردم چی هست ؟ یعنی استاندارد مقدار روغن 3.8 لیتر یا 4 لیتر با تعویض فیلتر ریخته شده ؟
ببینید شما میگی دمای روغن گیربکس بالا ست وحتی از تیوب گیج روغن بالا میاد و بیرون میریزه یعنی الان روغن گیربکس ماشینت کم شده همین باعث فشار به پمپ گیربکس میشه و دمای روغن بالا میره و حتی روغن کافی به صفحات کلاچ گیربکس نمیرسه و عمر صفحات کم میشه =
1. 90 درصدد مشکلاتی که در گیربکس بوجود میاد که هزینه ساز میشه همین بالا رفتن بیش از حد دمای روغن گیربکس هست گرمای بیش از حد یعنی به شما میگه در گیربکس یه چیزی اشتباه هست یا در روغن گیربکس چیزی اشتباه وجود داره
2.روغن خاصیت افزودنی سیلان خنک کاری -ضد سایش-ضد ترک-و غیره داره دمای ایده ال 175 درجه هست و بتدریج بر اثر کم شدن کیفیت و خاصیت روغن دمای روغن اگر بیشتر بشه شروع میکنه به از دست دادن ظرفیت خنک کاری و ایجاد مشکل میکنه این همون موقعی که باعث گرم شدن بیش از حد روغن میشه در 220 درجه شروع میکنه لعاب شدن روغن -در240 درجه در صفحات گیربکس سایش بوجود میاد -در 260 درجه لغزش در صفحات بوجود میاد -در 295 درجه روغن شکل فرم اون تبدیل میشه به کربن استیل ها وصفحه کلاچ ها ی باند گیربکس شروع میکنه به سوختن و در این حالت سوختن صفحات کلاچ واستیل های گیربکس ممکنه اتفاق بیفته یعنی شما با چک کردن روغن و کیفیت روغن میتونید عمر گیربکس ماشینت را تقریبا دو برابر کنی یعنی مسافت کیلومتر ی که با ماشین حرکت میکنی بیشتر میشه فقط یه مقدار کم شدن روغن گیربکس باعث میشه که پمپ روغن فشار کافی را برای صفحات کلاچ ارسال نکنه و دمای روغن بالا میره و باعث اسیب در صفحات کلاچ بشه عمر صفحات کم میشه
جدول زیر را نگاه کن ببین دمای 175 درجه روغن باشه چقدر عمر روغن وگیربکس بیشتر میشه و میتونی مسافت زیادی را با ماشین طی کنی =
عوامل دیگه ای هم باعث کم شدن عمر روغن گیربکس و بالارفتن دمای روغن میشه=
1.کم شدن روغن گیربکس
2.کثیف شدن
3.لغزش در گیربکس
4.سلونوئید معیوب در گیربکس
5.فرسوده شدن چرخدنده planetary gear
6.بکسل کردن سنگین که فشار بیش از حد به ماشین بیاد
7.توقف های طولانی در ترافیک در داخل شهر وغیره
8.اب و هوای گرم منطقه
با این تفاسیر مشکل ماشین شما اگر بعد از تعویض روغن گیربکس ایجاد شده که تقریبا شما گفتید پس احتمال زیاد کیفیت روغن و خاصیت مواد ترکیبی روغن که خنک کنندگی داره کم بوده ویا ازبین رفته باعث این مشکل شده
1.ولی چون شما میفرمائید روغن هم کم کرده و بیرون ریخته گیج روغن هم خرابه اگر از مقدار روغنی که تعویض شده وریخته شده همون 3.8 یا 4 لیتر بافیلتر مطمئن هستید و الان چون دمای روغن بالا رفته و میگی روغن کم میکنه یا بیرون میریزه پس روغن کم شده شما میتونی مقداری روغن اضافه کنی ببینی وضعیت دمای روغن بعد از اضافه کردن به چه صورتی میشه بهتر میشه یا فرقی نمیکنه اگر هم نشتی روغن در گیربکس هست باید تعمیر بشه چون هم هوا میکشه و هم روغن کم میشه
2.اگر روغن سوخته باشه میتونی گیج روغن را بکشی و بو کنی ببینی بوی سوختگی داره یا نداره
3.میتونی روغن گیربکس را عوض کنی و یه مارک دیگه بریزی
-
در پایان از دوست عزیزم اقا ارمین بسیار سپاس گذارم
-
سلام
دوست خوب خواهش میکنم وظیفه هست
درمورد ماشینت اگر سوالی داشتی بتونم کمکی میکنم
اگر مشکل ماشینت حل شد خبرش را بده
-
آرمین عزیز از نوشته های شما این طور برداشت میشه که شما اهل مطالعه هستید و بیشتر مطالبی که مینویسید از روی یک کاتالوگ که مربوط به یک ماشین میشه مطلب می نویسید یا مطالبی که در نت بصورت پراکنده هست جمع آوری و کپی پیس میکنید که وجه اشتراکی با نوا و بیوک نداره مثل روغن دیفرانسیل که شما نوعش را گفتید مختص ماشینهایی هست که دیفرانسیلشون کلاچ دار هستش در واقع دیفرانسیل نوا و بیوک کلاچ دار نیست و دوستان جدید را به اشتباه می اندازید البته فقط بنده یک نوعش را عرض کردم که از این نوع اشتباهات در نوشته های شما دیده میشه دوستان قدیمی که در اینجا حضور دارند حداقل ده ، بیست سال هست که با انواع خودروهای کلاسیک آمریکایی سر و کله زدند و خودشون هم در حال حاضر آمریکایی سوار هستند و مطالبی که در اینجا به اشتراک گذاشته و میگذارند همگی عملی بوده وخودشون تجربه کردند و این تجربه را در اختیار من نوعی تازه کار و تازه وارد و امثال بنده قرار میدهند که مشکل و ایراد ماشینمون حل میشه نه اینکه مشکلی به مشکلشون اضافه بشه.
-
دوست عزیز اقای AS5778 بر فرض مثال این اقای ارمین مطالبو از رووو منابع علمی کپی یا پیست کنه؟؟ایراد کار کجاست؟؟ چه ایرادی داره هم تجربیات عملی رو به اشتراکک بزاریم هم مطالب علمی رو. ؟؟؟ اینکه دوستان اینجا دارای تجربیات عملی ده بیست ساله هستند هیچ شکی نیست و هیچ شکی نیست من از تجربیاتشون استفاده میکنم اما ایا مطالب علمی مغایرتی با تجربیات عملی سایر دوستان داره؟؟؟ بر فرض هم این اقای ارمین مطلبی رو در مورد نوا و بیوک اشتباه گفته شما باید با کمال متانت و احترام یاد اوری کن بگو اقا فلان مسئله رو اشتباه گفتی.
بازم تاکید میکنم مطمئنا مطالب و تجربیات عملی خیلی راهگشا تر هست دلیلش هم اینه که در ایران به دلیلی کمبود قطعات و البته تکنیسین متخصص نگهداری از این خودروها از حالت استانداردش خارج هست و باید با تکیه بر تجربیات گذشته پیش بریم اما این دلیلی نمیشه مباحث مربوط به کاتالوگ یا مباحث تئوری رو انکار کنیم.خیلی از مشکلات ما با تکیه بر این مطالب علمی و تئوری قابل حل هست.
-
دوستان و همراهان گرامی
اجازه بدید که هر کس در مورد تجربه های عملی و یا مطالعاتی که داشته بنویسه.
اگر در این بین اشتباهی وجود داشته باشه، بقیه هم این اشتباهات را تصحیح کنند و البته اگر با آرامش و متانت این کار انجام بشه، به نفع همه خواهد بود.
هرکسی اشتباه میکنه و این کاملا طبیعی هست و نباید بخاطر این موضوع ناراحتی بوجود بیاد، بلکه میتونه عامل ایجاد تلاش برای درک بهتر موضوع و همینطور جستجوی بیشتر برای یافتن پاسخ صحیح باشه که بارها و بارها بشخصه انجام دادم و مطالب و اشتباهاتی که از طرف بقیه اعضاء محترم به من تذکر داده شد را جستجو کردم و به جواب صحیح رسیدم و البته از همه آن عزیزان هم بینهایت سپاسگزارم که با دقت و حوصله مطالب را دنبال میکنند.
امیدوارم همه شما دوستان گرامی ، به دور از مسائل فرعی و حاشیه ای، کمک کنید تا بار علمی و فنی کلوپ هر روز بهتر و بیشتر شده و به دوستیها و همراهی هایی که در اینجا بین ما بوجود آمده خدشه وارد نشود.
-
دوستان سلام
من عضو جدید هستم
دوستان میخوام در مورد لاستیک های مستر کراپه یا مستر کرافته(دقیق نمیدونم)
یه مقدار اطلاعات در مورد قیمت و جنس و... میخواستم.ممنون.