مـــــــــــرسی حمید جان
لطـــف کردی جواب دادی
راه دیگه ای نداره که هزینه پایین تر بیاد؟
مـــــــــــرسی حمید جان
لطـــف کردی جواب دادی
راه دیگه ای نداره که هزینه پایین تر بیاد؟
یکی هم به داد ما برسه بالا پرسیدما سوالم گم شد انگار
صدای تاقچه رو چیکار کنم؟:n30:
سلام به سروران محترم خصوصا خدمت آقا حمید .منکه ایشونو نمیشناسم ولی یکم که تو نت واسه مشاوره سیستم صوتی گشت زدیم اسم ایشون همه جا بوده.آقا حمید بنده دوتا باند 718 دارم پشت آبی با هولوگرام لیزری اندونزی که فک کنم اصل باشه.میخوام یه پخش مناسب بهم معرفی کنین فقط حتما Usb بخوره. در صورت لزوم یه آمپ که باهاش مچ بشه هم معرفی کنین چون زیاد نمیخوام هزینه کنم البته چند وقت دیگه احتمالا بخوام یه ساب ووفرم بندازم واسه این کار باید 4 کانال باشه دیگه؟.کیفیت صدا نسبت به کمیتش واسم مهمتره.ماشین هم نمیدونم لازمه بگم یا نه ولی 405 ه.ممنون میشم ج بدین
سلامنقل قول:
آقا مشکل اینجاست که زوزه می کشه !!! اگه هم تنظیمات پخش رو تغییر بدم و بیس رو کم کنم خوب باندها و سابم نمی کوبن !!
یه راهی گفتی که خازن بزارم سر راهش . حقیقتش متوجه نشدم . این نصاب ها بلدن ؟ کار معمولو رایجیه ؟
سلام آقا حمید
این آمپ چطوره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه هم هست:
944 MADE IN USA
132 مدل 87 از اون داشبورد طرح اصلینقل قول:
دقیقا همون جایی که گفتین صدا میده من قبلا ساب تلوزیونو گذاشته بودم صنوق عقب فقط صدا بیرون میرفت تاقچه هم صدا نمیخورد
ولی این دفعه ساب کامپیوترمو جا باند عقبی جا زدم دقیقا همون جایی که اشاره کردی چنان میلرزه صدا آهن ورقو این چیزا میده که انگار تاقچه داره همش میریزه
بعد چرا باند 6.9 قوی وصل میکنیم تاقچه انقدر صدا نمیخوره که
پس حتما تاقچم مشکل داره!!!!!!1:n03:
دوستان عزیز من میخواستم برای استیج عقب یک کامپوننت بگیرم بنظرتون از بین این دو کامپوننت کار کرده کدوم بهتره و با این آمپی که دارم sound stream pca 2.360 میتونه ست بشه و راه بی افته
AUDISON AV-K5
HERTZ HSK-163
هردو 500 قیمت دارم بنظرتون کدوم بهتر هست و بکار من میاد.
DLS MS5A این چطور کامپوننتی هستش؟
سلام مهدی عزیزم.من کوچیک شما و همه دوستان عزیز هستم.طی تماسی که داشتم مشخص شد که بله این پخش شکل هنگ داره ولی اغلب پس از ارسال به شرکت رفع مشکل میشه.انشاءالله دستگاه شما هم رفع عیب خواهد شد.نگران نباش.نقل قول:
مجتبی جان من هر کاری از دستم بر بیاد براتون انجام میدم.ولی توصیه میکنم کم کم قطعات رو تهیه کن ولی خوب. اگه الان مثلا فقط میتونی یه آمپ بگیری با کل پولت آمپ رو بگیر.بعدا قطعه دیگه.این تجربه من هست. مطمئن باش بعدا پشیمون میشی.با 400 تومن هیچ چیزی نمیشه خرید گلم.باز هم من شرمنده هستم و دستم تا حدی بازه وگرنه دریغع نمیکردم. دوستان قدیمی منو میشناسن.نقل قول:
دقیق بگو ببینم چیکار داری میکنی؟ساب کامپیوتررو بستی تو صندوق پراید؟بابا چه کارهائی میکنید شماجوونها.:n02:نقل قول:
شما لطف داری،بنده انجام وظیفه میکنم.نقل قول:
اگه سقف بودجه رو هم میفرمودید خیلی خوب میشد.
اگر برای استیج جلو نمیخواهید اسپیکر اضافه کنید بهتره یه دوکانل بگیرید و بعدا یه مونو برای سابتون.
اکسسوری هم که میخواهید.
انتخاب خازن کار هر کسی نیست. اصلا بعید میدونم بدونند چی هست و چیکار میکنه.اگه داره اذیت میکنه قطع کن.نقل قول:
محمد 944 سالار آمپهای پایونیره.داغ دلمو تازه کردی:n28:نقل قول:
کجا پیدا کردی؟تمیزه؟اگه تعمیر نشده باشه و تمیز باشه و جعبه هم داشته باشه بالای 600 می ارزه.
دوست عزیز شما میخواهید 500 تومن هزینه کنید برای هرتز سری HSK?!! اونم دست دوم؟نقل قول:
من گلیدن RS165 که فروشش 550 هست رو براتون 500 میگیرم. آکبند.
این هم قیمتش 165 یورو:
آدیسان هم سایزش 13 هست.کامپوننت زیر 16 بدرد نمیخوره.
DLS هم مدل MS6A مناسب هست. این مدل که فرمودی 13 سانتی هست.
آقا حمید من می خوام یه جفت از این اسپیکر mxc 609 plus بگیرم . منتها آمپم پایونییر 6500 . گونم نمی کنم حالا حالا پول آمپ رو داشته باشم .
به نظرت فایده داره الان 4 تا باندمو بفروشم با پولش یه جفت از این اسپیکر بگیرم ؟ دوتاش جوابگو هست ؟
الان دوتا 6974 دارم و دوتا 6984
سلام دوستان خسته نباشید..اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنونتون میشم
پخش ماشین پایونیر 9450 هست ماشین هم 206..الان باندم پایونیر آمپلی نمیخوره
میخوام یه جفت باند جدید- آمپلی 4 کاناله-( کامپوننت در صورت نیاز)- ساب و باکس بگیرم
بلندی صدا اصلا برام مهم نیست میخوام کیفیت خوبی داده باشه رو صداهایی که فقط خودم تو ماشین بشنوم..میخوام یه بیس تمیز داشته باشه از صدای ریز و تیز هم بدم میاد کلا ترجیح میدم صدای سیستم از نرمال
بیشتر به سمت بم باشه و بیس تمیز و قوی داشته باشه البته همه اینا نیازمند بودجه خوبی هست که متاسفانه در مورد من محدود حدود 700 حالا یه مقدار بیشتر میتونم هزینه کنم...با توجه به شرایط که صدای
بیس دار و بیشتر می پسندم و
هد یونیت: پایونیر 9450
ماشین: 206
چه پیشنهادی برای خرید ساب و آمپ و اسپیکر و کامپوننت دارید ..کامپوننتم میخوام برای اینکه صدای استریو بعضی از این سیستم ها خیلی تمیز هست و تقریبا از همه جا خودرو یه صدای خوشگلی شنیده میشه
پیشاپیش مرسی از کمکتون