سلام
دوستان نظرتون در مورد این دوربین چیه ( Sony HX 100 ) ؟ توی این رنج قیمت چه مدل هایی دیگه ای هست که بهتر از این باشن ؟ در نور کم هم عکس های خوبی میگیره ؟ عکس ها زنده و طبیعی هستن ؟
یه توضیح کامل میخواستم + قیمت
خیلی خیلی ممنون
سلام
دوستان نظرتون در مورد این دوربین چیه ( Sony HX 100 ) ؟ توی این رنج قیمت چه مدل هایی دیگه ای هست که بهتر از این باشن ؟ در نور کم هم عکس های خوبی میگیره ؟ عکس ها زنده و طبیعی هستن ؟
یه توضیح کامل میخواستم + قیمت
خیلی خیلی ممنون
هنوز وارد بازار ایران نشدهنقل قول:
از ریووهایی که من ازش دیدم نویز بالایی داشت :5:
بچه ها بین دوربین های Fujifilm AX300 و Canon Powershot A800 فکر میکنید کدوم بهتره ؟
به طور کلی از نظر کیفیت فیلمبرداری و عکاسی و همین طور عکاسی در شب و کلا فانکشن های اضافی فکر میکنید کدوم بهتره ؟
اول ميخوام بدونم كه كدوم برند بهتر هست مبلغ نهايت تا 400.نقل قول:
کسی نیست اینجا جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
از دوستان کسی در مورد TX100V سونی اطلاعاتی داره؟
حدود 450 تومن این دوربین رو بگیرم یا نظر دیگه ای است؟
نقل قول:
نیکون d3100 دوربین خیلی خوبیه و نسبت به قیمتش ارزش زیادی داره. ولی حرفه ایه. می تونید در حالت اتوماتیک باهاش کار کنید و عکس های خوبی هم بگیرید. ولی اگه می خواین راحت عکاسی کنین بهتره slr-like بگیرین. مثلا hs20. البته کیفیتش قطعا با d3100 نمی رسه ولی یه همه کارست. برای اینکه از d3100 به خوبی استفاده کنید بهتره یه لنز دیگه هم خریده بشه و ...
بابا من دارم با توجه به بودجه م میگم تا 150.000 تومننقل قول:
سلام
به نظر شما دروبین
با این شرایط چی خوبه بگیرم
1. عکاسی بشه کرد
2. فیلم برداری هم بشه کرد
3. کیفیت خوبی داشته باشد
4. جمع و جور باشد
5. قیمت بین 400-600 هزار تومان البته قصد دارم در انگلیس بخرم که تبدیل میشه به پوند.
6. ظاهر دروبین مهم نیست
با تشکر
نقل قول:
من فکر کردم منظور شما nikon d3100 بود. canon a3100 رو اطلاعی ندارم ...
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
نقل قول:
می تونید سوپر زوم هایی مثل sony hx100v یا canon sx30isِ یا fuji hs20 بگیرید که کمی بزرگن. اگه کیفیت می خواین می تونید Canon g12 یا nikon p700 و یا همرده اونا رو بگیرید.
یا اگه علاقه مند به عکاسی هستید و می خواین کیفیت خوبی داشته باشین می تونید به dslr های ارزون هم فکر کنین. یا mirrorless های مثل nex های سونی یا الیمپوس و پاناسونیک ...
خلاصه کمی بیشتر میشه ولی ارزشش رو داه. کیفیتشون خیلی بهتره ...