ایول مثل اینکه اوضاع برای سال بعد داره خیلی خوب پیش میره
امیدوارم پرز یه مربی بزرگ هم بیاره
ایول مثل اینکه اوضاع برای سال بعد داره خیلی خوب پیش میره
امیدوارم پرز یه مربی بزرگ هم بیاره
من خيلي از ونگر خوشم نميادنقل قول:
دوست دارم مورينيو بياد رئال
الان اخبار کانال 6 گفت رئال با منچستر به توافق رسیدن که رونالدو بیاد رئال !
اره خیلی رویایی هست. البته اینا همش احتمالاته هر وقت بیان میشه رو تیم اون حساب اصلی رو کرد!
په په يكي از بهترن مدافعان رئال هست و اگر از دست بدنش خيلي ضرر ميكنن . در ضمن منچستر چه نيازي به يك مدافع داره ؟ تنها چيزي كه منچستر نياز نداره دفاع هست !
سلام بر عزیز دل چطوری داداش خوبی؟نقل قول:
ای بابا کجا برم من مگه جای غیر از اینجا دارم که برم.
نه هستم اما خوب کمرنگ هستم تا هفته دیگه .
نه جدا اینجا باوفاترین بچها رو داره.
اینکه دیدی تحویل نگرفتن واس اینه که پستها زیاد بوده و متوجه نشدن ولی در هر صورت بچها همه گلن.
من از طرفشون اذت معذرت خواهی میکنم.
داداش اینبار مردونه باز 4 ماه بعد برنگرد فعال باش داداش
فعلا
سلام بر تو :11: :دی
تو خیلی کمرنگ شدی .... به همین خاطر بروبچ تو به خاطر ندارن .... :دي
دارم اون روزی رو می بینم که به بهانه امتحان و خرداد و این صوبتا دوباره کمرنگ بشی .... :دي
كم كم خبراي خوش داره مياد
فردا 14 مه
ببينيم چي ميشه
ژابی آلونسو شایعات را رد کرد
مدیربرنامه های ستاره اسپانیایی اعلام کرده که هیچ اتفاق جدیدی در مورد آلونسو رخ نداده و او از حضور در جمع قرمزپوشان کاملا راضی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: مدیربرنامه های ژابی آلونسو به تمامی شایعات موجود پایان داده است . در روزهای اخیر شایعات متعددی به گوش می رسید و شنیده می شد که سران لیورپول در نظر دارند تا در پایان رقابتهای این فصل و به منظور دست یابی به وجه مورد نظر برای شرکت در بازار نقل و انتقالات تابستانی،تعدادی از ستاره هایشان را به فروش برسانند. این در حالی است که سال گذشته نیز سران یوونتوس و آرسنال به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره توانا بودند. اخبار منتشره حالی از آن بود که این ستاره 27 ساله در پایان رقابتهای فصل 2009، آنفیلد را ترک خواهد کرد و سران آرسنال، منچسترسیتی و رئال مادرید خواهان به خدمت گرفتن او هستند. مدیر برنامه های آلونسو اعلام کرده که هیچ پیشنهادی دریافت نکرده و اضافه نموده که آلونسو در تیم انگلیسی راضی و خشنود است.
ایبانیس به اسکای گفت:« من هیچ چیز در مورد این گزارشات و پیشنهادات نمی دانم.همان طور که ژابی همیشه می گوید، در لیورپول بسیار خوشنود است و به حضورش در این تیم تمرکز نموده است.»
رونالدو احتمالش خیلی کمه ! چون هم تیمش خوبه هم اینکه فیکس بازی میکنه !