نقل قول:نقل قول:برای گرفتن معافیت از نوع طرح خرید جریمه معاینات اولیه لازمه؟نقل قول:
لطفا جواب بدید خیلی مهمه
Printable View
نقل قول:نقل قول:برای گرفتن معافیت از نوع طرح خرید جریمه معاینات اولیه لازمه؟نقل قول:
لطفا جواب بدید خیلی مهمه
جناب جواب تمام سوال هایی که شما میپرسی رو دفاتر +10 میدن با جزییات . چند بار هم به شما گفتم مراجعه کن به دفاتر ولی اصلا گوش نمیدی .نقل قول:
من واقعا جواب سوال شمارو نمیدونم وگرنه میدادم.
ولی شما مطمئن باش اونجا کامل راهنماییت میکنن وظیفشون اینه.
اگر هم میترسی بری اونجا یک دفعه دستگیرت کنن ببرن خدمت خیالت راحت باشه اصلا از این خبر ها نیست.
سلام
من توی اموزشی سمنان، توی میدان تیر از ناحیه گوش سمت راست دچار آسیب عصبی شدم و افت شنوایی و آسیب حسی-عصبی پیدا کردم و از اون زمان سوت (وزوز) گوش شدید پیدا کردم که به صورت ممتد میزنه تو گوشم و دکتر متخصص گوش گفته راه درمانی نداره و تا اخر عمر میمونه. (اشتباه بزرگی کردم رفتم خدمت:|) توی سمنان صورت سانحه اولیه درست شد و یک سری امضاهارو گرفتم. به دلیل کمبود وقت و مرخصی رفتن دکتر بهداری سمنان امضای بازرسی و دکتر بهداری موند. حالا بعد 3 ماه از یگان خودم میتونم اقدام کنم برای پیگیری؟ شنیدم ممکنه جانبازی یا حقوق مادام العمر تعلق بگیره به خاطر نقص عضو.
در مورد بقیش خبر ندارم اما این قسمتش احتمالش هست.. با توجه به اینکه داخل آموزشی بوده...نقل قول:
تو ی پاسگاه 2 تا سرباز با هم شوخی میکردن تیر در میره میخوره تو پای یکیشون بهش جانبازی میدن در صورتی که تازه باید توبیخش هم میکردن بخاطر شوخی ولی.....
دوستان فعلا ماکزیمم کسری که میشه گرفت چقده؟
ممنون
فکر میکنم 6 ماه برای بسیج اونم به سختیییی!!!نقل قول:
واسه بقیه کسریا مث انجام پروژه نخبگان سقفی نیس؟نقل قول:
اونو خبر ندارم داداش.نقل قول:
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
دوستان با گرفتن معافیت کفالت اگر خدایی نکرده در کشور جنگ بشه قشر معاف باید به میدان جنگ برن ؟
و آیا کسانی که سربازیشون رو تکمیل کردن در شرایط اضطراری یا جنگ باید برن خدمت یا فقط همین یه باره
کسری پروژه سقفش 19 ماه هست.نقل قول:
سلام دوستان
من پدرم حدود 12 ماه سابقه جبهه به عنوان سرباز داره که سال 89 برای کسری اقدام کردم و 7 ماه کسری بهم تعلق گرفت ولی اون زمان خدمت نرفتم الان میخام برم خدمت باید مجددا نامه رو بگیرم؟
بعد محل خدمتش هم کردستان بوده باید برم محل خدمتش واسه گرفتن دوباره نامه؟
بله بايد دوباره نامه بگيريد، برا ١٢ ماه الان ٤ ماه كسرى ميدن.نقل قول:
سلام. اقا من واسه کفالت برای پدر اقدام کردم چندتا فرم دادن گفتن ببر پر کن بیار. اینا پر کنم ببرم چقدر میکشه مارو بفرستن کمسیون پزشکی؟؟ چندروزه حل میشه یا سه چهار ماه علافیم؟؟
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید
من سال ۹۱ اموزشی رو توس سپاه تو کرمانشاه گذروندم و بعدش توی تهران ۱۸ روز خدمت کردم و بعد از این ۱۸ روز ارشد قبول شدم و رفتم دانشگاه.
الان درسم تموم شده و میخام ادامه خدمت رو برم. دفترچه رو از پلیس بعلاوه ۱۰ فرستادم و تاریخ اعزام رو برام زدن ۱ ابان. الان سوالم اینه که ایا تو این فرصت کم میتونم از پادگان خاصی پذیرش بگیرم تو تهران؟ پادگان قبلی خودم رو رفتم میگه ظرفیت پر شده برای ۱ ابان.
لطفا راهنمایی کنید. چون میرم سر کار میخام جایی باشم که تایم اداری باشه که بتونم ساعت ۳ برم سر کار و یه جایی باشه که خیلی سخت نگیرن و پست و شیفتشم کم باشه.
ممنون از همتون
یکم دیر به فکر افتادید شما که یک آبان اعزام دارید یا اردیبهشت درخواست فرستادید یا خرداد باید از همون اول دنبالش میرفتید الان شاید با تمدید تاریخ اعزام بتونید پیگیری کنید دو ماه تمدید میکنن اگه درخواست بدید تو این سه ماه برید دنبال پذیرشنقل قول:
من اعزام اول شهریور به پادگان خاتمی یزدم که الان آخرین ساعتهای مرخصی میان دوره ام هستنقل قول:
معمولا بعد حدود 20 و چند روز مرخصی میان دوره میدن اما برای ما چون که تمرین رژه 31 شهریور بود با وجود تعطیلیهایی مثل اعیاد غدیر و قربان تا روز 31م مرخصی میان دوره ندادن و روزی که رژه 31 شهریور را رفتیم بعد از رژه مرخصمون کردن برای 3 روز
البته معمولا مرخصی میان دوره بیشتر از سه روزه ولی دوره ما به دلیل تاسوعا و عاشورا کوتاه شده و به جای 25 مهر روز 19 مهر ترخیص میشیم.
کلا میان دوره حساب و کتابی نداره ولی معمولا متناسب با تعطیلی های مناسبتی که پیش بیاد مرخصی میدن و مشخص نیست کی و چند روز باشه
روزها هم از سحر تا شب یا کلاس تئوری هست یا عملی مثل صف جمع و یا تاکتیک
کلا روزها از بس مشغول فعالیت هستیم سخت یا آسون خیلی زود میگذره
بزرگترین مشکلی هم که همه داریم مشکل کم خوابی هست
کلا سختی هست ولی اگر منصفانه بخواهیم نظر بدیم یه سری خوبی هایی هم دوره آموزشی داره (در واقع سختی های خوب هم هست). و البته گذران وقت در کنار یک سری هم سن و سال و وقایعی که در کنارش به وجود میاد هم جزء خوبی هاش هست
در کل میتونم بگم خیلی نگران نباشید
از نظر ذهنی توقعاتتون را کاهش بدید که دچار حال گرفتگی نشید. بلاخره هرچی باشه سربازی و اونم آموزشی و توام با سختی های مختلفه
در مورد مرخصی معرفی به یگان هم معمولا 4-5 روز باید باشه و از اول برج بعد باید رفت یگان
ولی مثل دوره ما که کوتاه شده معلوم نیست هنوز
سلام دوستان
از زمانی که مدارک بسیج رو کامل ارسال میکنیم حدودا چقدر طول میکشه که کسریاش بیاد. اخه من الان دو ماه شده هنوز نیومده
ممنون
و اون دو ماه باقیمونده آموزشیه و هیچ راهی نداره که کسر بشه؟!نقل قول:
نه هیچ راهی نداره!!نقل قول:
کسایی که پدرشون 30 ماه به بالا جبهه دارن کلا معاف میشن.
کسی نیس جواب بده؟نقل قول:
کفالت از طریق پزشکی میخایی بگیری چند ماه علافی، البته بستگی به شدت وخامت اوضاع پدرت و مدارک داره، تا 1 سال علافی هم من دیدمنقل قول:
پدرم عمل قلب شده سنشم 61 میخام به اون کفالت بگیرم تک پسرمنقل قول:
سلام دوستان
الان شرایط کلی معافیت کفالت چیه؟
برای یکی از دوستان میپرسم
ممنونم
بعد باید برم همون کردستان هم نامه رو بگیرم؟
مرسی دوست عزیز بعد باید همون کردستان هم برم برای نامه؟نقل قول:
دوستان کسایی که امریه قرارگاه خاتم پذیرفته میشن معمولا محل آموزشیشون کجا میفته؟
بله از همونجا دوباره باید اقدام کنینقل قول:
من خیلی از موارد رشته های مهندسی دیدم که افتادن اردکان یزدنقل قول:
اخبار امروزه
معاون مشمولان و امور معافیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سازمان وظیفه عمومی ناجا، با ذکر نمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی برای مشمولان غایبی که معافیت کفالت به آنها تعلق می گیرد، گفت: ممکن است پدر مشمولی پیش از ورود به غیبت فوت کرده باشد که در این صورت این فرد پس از وقوع این حادثه و پیش از ورود به غیبت شرایط بهره مندی از معافیت کفالت را داشته اما اقدامی نکرده است، در این حالت این مشمول غایب در صورتی که همچنان برادر بالای ۱۸ سال نداشته باشد، می تواند از معافیت کفالت بهره مند شود.
اگر قانون نظام وظیفه این شکلی باشه فکر کنم به من که سال 89 معافیت برادر چهارم جور در می امده معافیت بدن
قانون کفالت همیشه وجود داشته، الانم قانون کفالت وجود داره. هر کسی هم که غیبت داشته باشه یا فرار کرده باشه یا هر چیزه دیگه ای، اگه شرایط معاف شدن توسط قانون کفالت رو داشته باشه معاف میشه.نقل قول:
ولی قانون برادر چهارم رو شما باید همون موقع اگه مشمول بودی اقدام می کردی. الان دیگه اون قانون برداشته شده و شما هم اگه اون زمان اقدام نکردی دیگه کاری نمیشه کرد.
من این حرف رو با اطمینان 100 درصد دارم میگم. شما هم برای اینکه خیال خودت رو راحت کنی می تونی بری خود نظام وظیفه سوال کنی و مطمئن بشی.
سلام خدمت دوستان عزیز
یه مشکلی دارم هرکس میتونه راهنماییم کنه
بنده تازه لیسانس فارغ التحصیل شدم بعد از چند ماه دوندگی و میخواستم دفترچه پست کنم که پلیس +۱۰ چنتا فرم بهم دادو حساب باز کردمو رفتم بهداری
اقا رفتم بهداری و دکتر بهم گفت سابقه بیماری داری گفتم نه فقط چشمم ۲ شماره ضعیفه دوربین
اقا واکسن رو زدمو فرمارو برم که ارسال کنم یهو درومد بم گفت واست زده بیماری چشم و باید دوهفته دیگه بری بیمارستان تا واست کمیسیون تشکیل بشه
حالا من نمیخوام واسم کمیسیون تشکیل بشه و وقتم الکی هدر بره (چون نه معاف میشم نه میخوام که معاف بشم) و واسه پست کردن دفترچه عجله دارم
کسی میتونه راهنمایی کنه که چیکار کنم؟
ممنون
فرستاده شده از Nexus 6Pِ من با Tapatalk
سلام به همگی..
بنده سرباز نیروی زمینی ارتش مستقر در اسلام اباد غرب تیپ 181 زرهی میباشم.به دلیل مشکلات خانوادگی میخوام به تهران منتقل شم. کسی هست بتونه کمکم کنه؟ (شیرینی توپ میدم تازه ثوابم داره):n30:
سلام دوستان کسی هست توی کمیسیون معاف نشده باشه و نرفته باشه خدمت؟
دوست عزیز متاسفانه این جریان به غیر از پارتی یا پول حل شدنی نیست . ولی شما یک سری به سایت زیر بزن امیدوارم که مشکلت حل بشه :نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه؟نقل قول:
اقا شما 100% از نظر من معافینقل قول:
برو اقدام کن
شیرینی یادت نره
داداش اگه نمیخاستی نباید میگفتی.چون منم دقیقا شرایط شما بود و میخواستم اعزام بشم اما بعد از زدن سوابق بیماری و نوشتن بند و ماده ها توسط پزشک عمومی کاربر پلیس+10 درخواست منو معافیت پزشکی زد ...نقل قول:
تنها راهش اینه که از کاربر پلیس +10 بخوای واسط درخواست اعزام بزنه تو برگت که با توجه به اینکه واست نوبت دکتر تخصصی و کمیسون خورده حتما باید بری پلیس+10 ازش بپرسی تا دقیق راهنماییت کنه
من تاریخ اعزامم میفتاد برج ۱۲نقل قول:
فقط میخام بدونم حالا که کارام طول میکشه ممکنه تاریخ اعزام تغییر کنه؟
یا همین تاریخی که احتمالا میفتادم الانم میفتم؟
فرستاده شده از Nexus 6Pِ من با Tapatalk
اسفند ماه تا 15 آبان پر میشه اگه تا اون موقع اوکی شد بفرستی اسفند اعزام میشی اگه نه که میره اردیبهشت و شاید با تعجیل بتونی اسفند اعزام شینقل قول:
نه دیگهنقل قول:
شما هنوز مشخص نیست سرباز هستی یا نه که تاریخ اعزام واست مشخص بشه
بعد از انجام معاینات و نتیجه کمیسیون اگه سرباز شناخته شدی اونوقت تاریخ اعزامت مشخص میشه
اگه برج 12 پرنشده باشه میفتی 12 وگرنه....
کل کارای کمسیون یک ماه طول میکشه حدودا...
واسه همین میگم برو پلیس+10 ببین اگه میشه درخواستتو عوض کن و درخواست اعزام بده که الکی معطل نشی
یا علی