پینگت با dns ها بزارنقل قول:
Printable View
پینگت با dns ها بزارنقل قول:
پینگ از dns ها بده روفست نزاشتید خط رو ؟نقل قول:
سلام
آیا فعال کردن سرویس گیم بر روی سرعت صفحه باز کردن و سرعت دانلود تاثیری داره ؟
سلامنقل قول:
سرویس گیم پینگ رو کم میکنه و طبعا زمان پاسخ کم میشه باز کردن صفحه هم باید سریعتر بشه سرعت دانلود رو بعضی وقتا چون خط ناپایدار میشه مجبورن کم کنن ولی اگر خط ناپایدار نشه روی سرعت اثری نداره
برای شمام اینترنت قطع شده؟
بله برای من هم از شنبه مدام در حال قطع و وصل شدنه ، وقتی هم وصل هست سرعت در حد دیال آپ هم نیست
برای منم اوضاع اینترنت خیلی خرابه همش تایم اوت میشه...
در حال حاضر وضعیت اینترنت چطوره دوستان؟ حل شد این مشکلات اخیر؟
یه سوالی هم داشتم ، اگه سرویس مثلا 4 مگ بگیریم دقیقا رو همون 4 مگ بسته میشه یا سقفش بازه ؟
میخام اینترنتم از شرکت دزدتک و جمع آوری کنم برم سراغ یه شرکت دیگه ممنون میشم راهنمایی کنید.
ببین کدوم شرکت نزدیک خونتون dslam داره ولی از لحاظ کنار اومدن با مشتری شرکت خیلی خوبیه اینترنت هم الان تمامی اپراتورا تا جایی که اطلاع دارم مشکل پینگ دارن اونم برای بعضی از افراد که گیم میزنن زیاد مهمه ولی از آسیتک بدی ندیدمنقل قول:
- - - Updated - - -
ببین کدوم شرکت نزدیک خونتون dslam داره ولی از لحاظ کنار اومدن با مشتری شرکت خیلی خوبیه اینترنت هم الان تمامی اپراتورا تا جایی که اطلاع دارم مشکل پینگ دارن اونم برای بعضی از افراد که گیم میزنن زیاد مهمه ولی از آسیاتک بدی ندیدمنقل قول:
- - - Updated - - -
ببین کدوم شرکت نزدیک خونتون dslam داره ولی از لحاظ کنار اومدن با مشتری شرکت خیلی خوبیه اینترنت هم الان تمامی اپراتورا تا جایی که اطلاع دارم مشکل پینگ دارن اونم برای بعضی از افراد که گیم میزنن زیاد مهمه ولی از آسیاتک بدی ندیدمنقل قول:
- - - Updated - - -
ببینید این مشکلات و بنده با شرکت دزدتک دارم ...نقل قول:
1- حرومزادگی شرکت که گاه و بیگاه اذیت میکنه. مثلا اسفند پارسال و فروردین امسال کلا فقط پول الکی بابت اینترنت رفت چون عملا هیچ سایتی به راحتی باز نمیشد.بعضا عدم سرویس دهی مناسب و ...
2- در حال حاضر مشترک رو اجبار به خرید سرویس های بالاتر از ماهانه مثل 3 ماهه و بیشتر میکنه.
3- ارتباط خارجی شدیدا مختل شده. با هر مدل قند شکن و هر پروتوکلی به سختی وصل میشه و حتی کلیپ های یوتیوب قابل دیدن نیست.
4- در حال حاضر برای چک کردن ایمیل یاهو شدیدا با مشکل مواجه هستم و باز نمیکنه!
موارد دیگه هم هست خلاصه اش و گفتم.
یعنی این آسیاتک خیلی مزخرف تشریف داره. من بسته هشت مگ خریدم ولی بدلیل اینکه line attenuation من در دان استریم چهل و سه هست بخاطر قطعی های بیش از اندازه سرعت من رو روی دو مگ بستن و میگن مشکل از خط خودتون هست در صورتی که مودم من مستقیم با یه سیم به سرخط در بیرون ساختمان وصله و چند روز هست که به هیچ سنگ شکنی وصل نمیشه. اگر کسی از دوستان راه حلی برای نویز بالای خط من داره لطفا پاسخ بده. ضمنا بنا به گفته آسیاتک خط من از طرف خودشون و مخابرات مشکلی نداره.
اگر فاصلت تا مرکز مخابراتیت کم باشه و این عدد رو دریافت کنی و سر خط عدد خیلی متفاوت تری بهت بده سیم کشی داخل خونه مشکل داره ولی اگر سرخطت هم این عدد زیاد باشه به خاطر فاصله مخابراتیت هست و کاریشم نمیشه کرد به جز اینکه بری مرکز مخابراتی ببینی میتونن کابل برگردون کنند به نزدیکترین مرکز یا نهنقل قول:
کسی شماره ای از سرپرست و سوپروایزر های اسیاتک داره ؟
یه کاری دارم که این پشتیبانای عادی اصلا نمیفهمن و انجام نمیدن !
سرویس ندارم و تازه میخام سرویس بگیرم
چیکار میخوای انجام بدی ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
شماره 1544 رو بگير بعد داخلی 1651 ، جناب آقاي كربلايي ..
آسیاتک هم مثل شاتل داغونه شبا؟ وصل نشدن وی پی ان و...؟
TD LTE آسیاتک همون ایرانسله دقیقا؟ یعنی اینترنت دریافتی برای ایرانسل هست یا آسیاتک؟
مهندس شخصی رو چک میکنیدنقل قول:
با دزدتک که فاجعه اس. وی پی ان کلا شب و روز نداره با بدبختی وصل میشه اونم با سرعت خیلی کم کار میکنه ...نقل قول:
بزرگوار این تنها مختص آسیاتک نیست که پروتکل های وی پی ان رو مسدود کرده و میکنه، مخابرات هم همچین وضعیتی داره و حتی بدتر!نقل قول:
اگه با وی پی ان یا هر پروتکل دیگه ای مخوایید از فیـــلترینگ عبور کنید وصل هم میشید اما صفحه ای باز نمیشه به معنی اینه که ISP شما این پروتکل رو مسدود کرده... توصیه میکنم با سرویس دهنده های وی پی ان دیگری امتحان کنید.
مثلا بنده سرویس وی پی ان کریومیکـــر رو خریداری کردم مدتی هستش که نه تو خونه خودم با ISP مخابرات با پروتکل های متفاوت کریو با نرم افزار اختصاصی ویندوزش با PC نمیتونم به وی پی ان یا L2TP یا PPTP یا CISCO یا UDP و... وصل بشم این در حالی هست که با اپلیکشن اندروید همین سرویس دهنده مثل موشک با همه پروتکل ها در کسری از ثانیه میتونم وصل بشم که نشون دهنده اینه که یه جای کار میلنگه چیزی که برای اندروید میدن و چیزی که برای ویندوز میدن! حتی به پشتیبانش هم پیام دادم اما ککش هم نگزید و جواب نداد!!!
تو خونه پدری هم همین آش و همین کاسه رو باز با سرویس کریومیکـــر و ISP آسیاتک دارم که با سیستم عامل ویندوز نه با لپ تاپ نه با PC اصلا راه نمیاد اما با اپ اندروید مثل موشک وصل میشه.
سلام
کسی کانفیگ کردم مودم وودافون esy box 903 رو بلده
یه دوری توی گوگل بزنی هست.. میتونی راحت انجام بدیش.. کجا مشکل داری؟نقل قول:
سلامنقل قول:
مشکل اینکه مودمه هم adsl -vdsl نمی تونم سوییچ کنم
و هم جنین نتونستم vci-vpi رو هم بزنم
به خاطر همین وصل نمی شه
احتمالا یه بخش وجود داره که میتونید مدل vpi vci از vdsl به adsl تغییر بدید.. یکم از منوهاش عکس بذارید..نقل قول:
سلام
به علت تغییر زیرساخت باید isp رو عوض کنم و آسیاتک هم خسارت سرویس رو نمیده باید انتقال بدم به حساب یکی دیگه
مقدار زیادی حجم و روز باقیمانده لطفا در صورت نیاز بگید که انتقال بدم به حساب تون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به علت تغییر زیرساخت باید isp رو عوض کنم و آسیاتک هم خسارت سرویس رو نمیده باید انتقال بدم به حساب یکی دیگه
مقدار زیادی حجم و روز باقیمانده لطفا در صورت نیاز بگید که انتقال بدم به حساب تون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آسیاتک سرویس هاشو گرون کرده یا من نمیتونم سرویسی که قبلا داشتم رو دوباره پیدا کنم؟
قبلا 6 ماه داشتم با سرعت 16 مگ و حجم 1 ترابایت بین الملل با قیمت 359000 تومن
سلام مهندسنقل قول:
اگر ندادید به کس دیگه ای
و اگر امکانش هست بیاید شخصی باهم حرف بزنیم در باره قیمت و...:thumbsup::»
رفقا کسی تو رشت از اشیا تک نت داره؟کیفیتش چطوره؟
سلام، کسی در تبریز سرویس از آسیاتک دارد؟(مخصوصا مخابرات رجایی) وضعیتش چطور است؟(سرعت تک کانکشن در ساعات شب، پینگ، قطعی و وصلی، vрn)
لطفا حذف شود
بنده از طرف منظریه تبریز ازش سرویس میگیرم. از بابت سرعت تک کانکشن و استیبلی کلا راضی کننده هست اما مدتی هست گاها شل کن صفت کن میکرد. در شب اما کاملا استیبل هست هرچند خطی که من دارم بخاطر بافت فرسوده بودن خانه اصلا مناسب نیست و سرعت کافی از 8 مگ رو نمیتونم بگیرم اما از نظر استیبل بودن راضی کننده هست. پینگ مدتی هست که نسبت به مخابرات در مسیری که بنده هستم اصلا راضی کننده نیست و معمولا پینگ داخلی بین 40 تا 60 متغییر هست، پین بین الملل رو خدا داند! اما خوبی که داره آسیاتک یه سرویس ویژه برای گیمینگ داره که سرعت پینگ رو تقریبا کاهش میده که البته بنده تا حالا ازش استفاده نکردم.نقل قول:
پسرخاله من هم از منطقه رجایی - زعفرانیه سرویس میگیره ازشون که اونم شرایطش مثل منه. اما مرکز مخابراتی رجایی که اگه اشتباه نکنم محدوه کلی آبرسان و نزدیکش میشه رو بنده اطلاعی ندارم.
سلام بنده از مرکز بهار تبریز از آسیاتک سرویس دارم پینگ داخلی 40 و پینگ خارجی با 8.8.8.8 حدود 75 هست به علت فرسوده بودن خط سرویس 512 میگیرم تا 1.8 مگابیت سرعت داره چون مغازه هست از 9 صبح تا 6 عصر استفاده میکنم مشکلی نداشته تا حالانقل قول:
پینگ بگیرید خیلی ممنون آیپی ها برای پابجی موبایل هستن لطفا اگه سرویستون سرویس گیمینگ هستش بگید
eu-central-1 - 35.156.63.252 eu-central-1 - 52.28.63.252
eu-central-1 - 52.29.63.252
eu-central-1 - 52.57.255.254
eu-central-1 - 52.58.63.252
آسیاتک الان اینترنتش وضعیتش چطوره برای گیم خوبه ممنون میشم جواب بدید:»
آسیاتک تبریز مرکز بهار بدون گیمینگ 110 میده سرویس 512 کیلوبیت سرعت دریافتی 1.8 مگ هستنقل قول:
دوستان از قرار معلوم هم میزان حجم رو کم کردند و هم قیمت رو بالا بردن
بهترین راه جمع آوری و گرفتن مجدد سرویس است، الان سرویس 6 ماهه 500 گیگ بینالملل 16 مگ برای مشترک جدید 150 هزار تومن است. البته قبلا اگر 10 یا 15 روز تمدید نمی کردید می توانستید سرویس مخصوص مشترک جدید را بخرید، نمی دانم الان هم اینطور هست یا نه.نقل قول:
سلام. میخوام از بین جشنواره های آسیاتک و پیشگامان یکی رو انتخاب کنم، آسیاتک حجم کمتری میده ولی تعریف بیشتری ازش شنیدم. کسی هست از جفت این شرکت ها سرویس گرفته باشه؟
کم کردن ترافیک و بالات بردن قیمت قانونی؟ میشه اعتراض کرد؟
من الان از آسیاتکر دارم تهران منطقه یک.. بنظرم پینگ بالایی داره.. اما پیشگامان قبلا پینگش پایینتر بود..کلا هم مخابراتیا زیاد با آسیاتک خوب نیستن... مخصوصا از زمانیکه بیت استریم اومده.. انگار جیبشون زده شده...نقل قول: