اقا من از بعضی روستاهام سیر شدم . میشه بترکونمشون ؟ یا یکی میاد نوبلشون کنه ؟نقل قول:
Printable View
اقا من از بعضی روستاهام سیر شدم . میشه بترکونمشون ؟ یا یکی میاد نوبلشون کنه ؟نقل قول:
یعنی چی؟ اگه ملت بیان نوبلش کنن که امتیازت میاد پایین؟
و رنکت هم میره بالا!
در هر صورت از آنجا که تصمیم با تو است؛ میتونی به هم ترایبی هات بگی بیان روستاهای مورد نظر رو نوبل کنن
نه پس بی خیال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا یکی برام توی بازی میل فرستاد من داشتم جوابشو میدادم یهو دیدم دوک ترایب اومده توی میلم میل دارم ، چیجوری اومدش توی میل های من میل دادش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من تو ورلد 20 احتیاج به کمک دارم
موضوع هم جدی است و فکر نکنم فیک باشن
به من از کا88 حمله شده من در کا70 هستم
Attack on Tabriz CityCommand
Origin Player: 8ily
Village: London (838|873) K88
Destination Player: p30world
Village: Tabriz City (9|739) K70
Arrival: Oct 14, 2008 23:57:20:238
Arrival in: 301:18:20
موضوع اینه که من با سردسته این گروه حرفم شد و گفتن درخواست بخشش کن من گفتم هرگز اونا هم گفتن حمله میکنیم ها بعد دیدم حمله کردن و حتی من رو از ترایب خودمون بیرون کردن چون ترسیدن خودشون هم کشته بشن البته موضوع هم به گروه ربط داشت اما اونا من رو دور زدن و ...
حالا اگه یه کسی پیدا بشه به ما کمک کنه دستش رو میبوسم!!!
S A M شما که تو کا94 هستی بیا و مردونگی کن و کمک کن به خدا راه دوری نمیره!
اگه یک نفر هستش چشم . میترسونمش
ولی اگه یه ترایب باشه فک نکنم بتونم کمک زیادی بهت بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نفهمیدم چی گفتینقل قول:
ولی
اگه جلوی علامت نامه یه فلش بود یعنی این نامه forward شده
اگه فونت مورد هم کمی ایتالیک بود یعنی نقل قول کرده
سلامنقل قول:
اینم یه عکس از میل
قضیه چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طرف که داری باهاش صحبت میکنی یکی از میل های دوک رو برات فوروارد کرده
میخواسته صحبت دوک رو ببینی
دستت درد نکنه ، این دوکه میگه ترایبو ترک کن ؟ منظورشاز اینکه ترک کن چی هستش ؟ چیو ترک کنم ؟!!
داداش sam من 10،12 تا یوزر درست کردم ولی هیچ کدومش نزدیک 94 نمیشد،نزدیکترینش 90 بود،بعدش کلا پاکشون کردم،ولی سایت یوزر جدید با همون ای میل ها رو قبول نمیکنه؟؟؟چیکار کنم،یعنی برم بشینم ای میل درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد یه گزینه تو seting داره به اسم start over ،وقتی جاش خوب نبود با این گزینه ریستارت میکردم و دوباره یه مکان دیگه بهم میداد!!درست میگم!؟
ازه یه چند بار مکان دیگه بهت بده دیگه نمیشه و باید یوزر جدید بسازی
برای ایمیل ساختن هم سایت بهتر از این سرغ داری ؟
w w w . 1 0 m i n u t e m a i l . c o m
فاصله رو بردار
آقا منم منظورشو نفهمیدم!نقل قول:
دستت درد نکنه ، این دوکه میگه ترایبو ترک کن ؟ منظورشاز اینکه ترک کن چی هستش ؟ چیو ترک کنم ؟!!
بله دوست عزیز همون رو بزنی میتونی یه روستای جدید بسازی/ولی اگه این کار رو بکنی تا 14 روز نمیتونی دوباره start over کنینقل قول:
داداش sam من 10،12 تا یوزر درست کردم ولی هیچ کدومش نزدیک 94 نمیشد،نزدیکترینش 90 بود،بعدش کلا پاکشون کردم،ولی سایت یوزر جدید با همون ای میل ها رو قبول نمیکنه؟؟؟چیکار کنم،یعنی برم بشینم ای میل درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد یه گزینه تو seting داره به اسم start over ،وقتی جاش خوب نبود با این گزینه ریستارت میکردم و دوباره یه مکان دیگه بهم میداد!!درست میگم!؟
امیدوارم خوش شانس باشی و توی 94 بری
:31::31::31::31:نقل قول:
اینم 15 دقیقه ای:
کد:http://www.guerrillamail.com/
برای من سریع تره :دی
15 دقیقه ای منظور اینه که این ایمیل فقط 15 دقیقه اعتبار داره ! :27:نقل قول:
اره ، ولی برای من سریع تر ساخته میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهنقل قول:
نوشته شده توسط bersam
من توش ثبت نام کردم 1ساعت اعتبار داره :8:
و زبان فارسی هم داره !!!نقل قول:
نوشته شده توسط S A M
اره ، خوبیش به همین زبانه فارسیه :دی
ای بابا
سم جان اصلا این منطقه ای که تو هستی جا داره؟
بیا و۲۱ ایرایناش بیشتره
lol
خود سم هم تو و ۲۱ هست
در ضمن اصلا احتیاج به ایمیل نیست
شما تا جات درست نشده ایمیل رو نده و ثبت نکن
راحت
روتنت جون جا داره ، منطقه جا داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورلد 20 باحال تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی میشه K خودمونو انتخاب کنیم؟اگه میشه کامل توضیح بده شاید ما هم دوباره با اکانت جدید اومدم و21نقل قول:
در ضمن اصلا احتیاج به ایمیل نیست
شما تا جات درست نشده ایمیل رو نده و ثبت نکن
راحت
راستی کدوم K بچه های p30 بیشتر داره؟
ورلد 21 که صد درصد کا 64 !!!! ولی عمرا توی کا 64 بیوفتی !!!! چون که تقریبا فوله ! مگه این که واقعا لوک خوش شانس باشی !
علی جون شانسیه انتخابی نیستش :دی
:40:چهارصدمین روستا رو گرفتم !:40:
به به تازه رنکت هم 211 هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
می گم رنک 1 اون ورلد چقدر روستا داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می گم فکر کنم یه کا به اسمت باشه !!!!!!!!!!!!!!!
منم امروز صبح روستای 6 مم رو گرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم امشب روستای هفتمم رو میگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنک 1 1045 روستا داره !نقل قول:
تنهایی اداره میکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف رسما دیوانه هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!نقل قول:
می گم احتمالا کلی پول به تریبال می ده که براش روستاهاش رو نگه داری کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:27::27:
من 6 تا روستا دارم پوینتم 50 هزار تا هست ولی تو 6 تا روستا داری پوینتت نصف پوینت منه !!!!!!!!! :27:نقل قول:
من روستا های پوینت بالا نوبل می کنم :27:
آخریش 10 کیلو بود که کلی کیف کردم !!!!!!!!!!!!!!!!! :27:
صد بار گفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخه دور و بر من همه بربرین اصلا پینت بالای 3 هزار پیدا نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کی گفتم تو هر منطقه ای که دلت خواست می تونی بیوفتی؟نقل قول:
فقط منطقه هایی که هنوز پر نشده و توی حاشیه هست
هر کدوم از اونا خواستی می تونی بیوفتی :31:
تازه عزیز من شما فکرشو بکن
بخوای از صفر توی کا۶۴ دوباره شروع کنی !!!!!:18:
توی و ۲۱ کلا ایرانی زیاده
طرف ما هم فعلا ۴-۵ تایی هستیم (به غیر از سم اینا : دی)
خوب روستا های دور رو نوبل کننقل قول:
تو که قوی هستی
منم تو هر ۲ جایی که تا حالا بازی کردم دور و برم پر باربرین بود و هست
توی و۲۳ یه روستا رو می خواستم نوبل کنم که ۱۳.۵ ساعت فاصله داشت
الان هم توی و ۲۱ هدفم یه روستاست که ۱۱ ساعت باهام فاصله داره
انشاالله تا ۱ هفته دیگه که قطارم درست شد می گیرمش :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مارو جز پی سی ورلدیا حساب نمیکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما بر بری نوبل میکنی دیگه نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سم نه سام بی سواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته هرکی یوزر مارو از 3 کیلو متری میبینه فرار میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آریا دانلود کی هک شد ؟
http: // danloadfa . net/ forum/index. php
تا دیشب درست بود
امروز صبح که اومدم هک شده بود
راستی هنوز همه سوسکیم؟
ادیت: الآن رفتم دیدم درست شده!
مسئولین هنوز توضیحی در اینباره ندادن!
خدا بیامرزتت تو هم جوووون خوبی بودی : دینقل قول:
درباره چی حرف میزنی ؟!نقل قول:
به به
برادر حاج داداش آیدین
چطوری برادر ؟؟؟
اوضاع در 21 در چه قراره ؟؟؟
منکه سیتر دارم نمیتونم برم :دی
چطور این فکر به سرت زد جیگر؟ مگه چی گفتم؟نقل قول:
مارو جز پی سی ورلدیا حساب نمیکنی ؟
:27:نقل قول:
من در مورد خیلی چیزا حرف میزنم منظورت کدوم حرفمه:31:نقل قول:
ضمنا ادمین اونطرف علت هک شدن را هک نشدن اعلام کرد!
جزییات بیشتر:
http:// danloadfa .net/forum/showthread.php?p=22554#post22554