تل پی ام بدهنقل قول:
۰۹۱۲۰۴۳۴۰۳۲
Printable View
تل پی ام بدهنقل قول:
۰۹۱۲۰۴۳۴۰۳۲
درودنقل قول:
برای منم اسمش تغییر کرده ولی در عمل تغییری نکرده! :n01:
شما چطور در یه روز 45 گیگ دریافت داشتید؟ چون برای من دانلود از شاتلند و سایتهای ایرانی رو حساب نمیکنه؟!
من هم این سرویس رو بصورت یکساله گرفتم. با توجه به تغییر عنوان دانلود از شاتل لند رایگان حساب می شه یا نیم بها؟نقل قول:
ویرایش: الان پست دوستی که قبل از من گذاشته بود رو دیدم که رایگان حساب می شه
سلام
این هزینه راه اندازی سرویس دیگه برای چیه؟
پروفایل گیم تأثیر منفی هم داره؟ پهنای باند رو کمتر نمیکنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پروفایل گیم تنها تاثیرش اینه که سرعتتو میارن روی ۸ میبندن، یعنی اگه سرویست یک تا هشت مگه تاثیری نداره و فقط سرویس ۱۶ مگو محدود میکنه، پینگم حدود ۴۰ میلیثانیه ای پایین میاره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
55 گیگ مصرف دیروزم بوده
و 55 گیگ فقط اینترنت بین الممل بوده ترافیک داخلی و نماوا و شاتلند تو اونجا حساب نمیشه
من سرویس خودمو دارم
الان هستن بعضیا اومدن سرویس ۱۶ مگ خریدن ۳۵۰ گیگ حجم گرفتن نزدیک ۸۸ تومن با مالیات براشون هزینه داشته خوشحالن خوب حجم دارن
اما من ۹۶ تومن میدم سرویس ده تومنی همین داخلی نامحدود رو میگیرم با ۴ تا بسته ۷ روزه ۱۴۰ گیگی
دست کم نزدیک به ۵۶۰ گیگ حجم دارم تو ماه دقیقا روزانه کم کم ۲۰ گیگ مصرف میکنم دقیقا با اختلاف ۱۰ هزار تومن من دارم نزدیکه به ۲۱۰ گیگ حجم استفاده میکنم
دقیقا تو مودم مصرف تبادل ماه قبل رو با شاتلند و نماوا زده ۸۴۰ گیگ
یه وی پی ان هم دارم بدون بالا بردن پینگ یوتیوب با کیفیت ۱۴۴۰ میبنیم ی گشتو گذار بزنم یا کنسول رو بذارم شبا رو اپدیت این حجما میره در ضمن خونه هم فوق العاده تو تلگرام و اینستا استفاده میکنن
اما تنها مشکل باید اینه که مصرفتو خوب زیر نظر داشته باشی
برای من هم که کم مصرف هستم این طرح max خیلی خوبه. 80 تومن یکساله با یه 100 گیگ که تو جشنواره خریدم حدود 200 تومن در سال هزینم شد. که تقریبا با 4 گیگی که هر ما شارژ می شه حدود 12 گیگ بین الملل برام می افته که برای مصرف من در ماه زیاد هم هست. یه زمانی هم اگه دانلود حجیم داشتم از طرح 140 گیگ هفته ای یا 20 گیگ روزانه می تونم استفاده کنم. حالا اینترنت موبایل و حجم داخلی نامحدود (اپلود سنتر شاتل لند) هم بماند. در کل من راضیم
من الان سرویس 128kb قدیم که پروفایل 16mb روش هست دارم. سرعت بین 9 تا 10 مگ هست.
فکر میکنید اگر به سرویس 16 مگ تغییر بدم سرعت بالاتر بره؟
دوستان سرعت و مشکلات شاتل در چه حد هست؟
بالاخره تو ناحیه ما انحصار مخابرات توسط شاتل فعلا برداشته شده می خوام شاتل بگیرم! الان 4G ایرانسل استفاده می کنم ولی هزینش زیاده.
سرعت دانلود برام خیلی مهمه و می خوام سرویس 16 مگ بگیرم ولی میترسم خطم نکشه به نظرتون چه سرویسی بگیرم؟؟
خطت رو چ ریتی هست؟ اگه ریت ۱۶ رو بستن تفاوتی نمیکنهنقل قول:
سرعت دانلودت بسته به کشش خطت داره قبلا adsl نداشتی؟نقل قول:
سرعت رو ببنده همون رو میگیری
خط من رو 17404 بسته شده دانلود نهایت سرعت میگیرم 15.7مگابیت هست یعنی تو idm حدود ۱.۹۰۰ کیلوبایت سرعت میده
پینگ عالی هست رو شاتل و سرور های خارج حرف نداره
با قندشکنتون اگه سرورش خوب باشه مسیر خوبی داشته باشید بهترین اینترنت رو میگیرید