gta:chainatown war که برای ds و psp و iphone و i pod و i pad اومد خیلی خیلی جالب و جذاب بود
من رو هر 3 تای اولی بازی کردم ولی نسخه ی pspایش بیشتر حال داد
Printable View
gta:chainatown war که برای ds و psp و iphone و i pod و i pad اومد خیلی خیلی جالب و جذاب بود
من رو هر 3 تای اولی بازی کردم ولی نسخه ی pspایش بیشتر حال داد
درود
من سان اندرس رو تا اخرش رفتم
میخام ببینم این چه جور بازیه می ارزه که بگریمش درضمن حجم بازی چقدره با چه سیستمی جواب میده
ایا مثه سان اندرس هواپیما هم داره
ایا کد تقلب داره
رو ویندوز 7 اذیت میکنه
مراحلش چه جوریه
یکی بیاد به ما این چیزل رو بگه من که 10 صفحه خوندم چیزی نبود
سلام من یه ترینر میخوام برای بازی الان مشکلاتم رفع شده ولی یه ترینر 60 کاره دانلود کردم نمیدونم ازش استفاده کنم
با سپاس
لپ تاپ من hp با مشخصات زير هستش اگه بازيو بگيرم با بهترين تنظيمات افت فريم دارم يا نه؟
HP pavilion DV6-3140se
cpu: intel core i5 2.53 460m
Vga: ATI radeon 5650 hd 2gb ddr3
Memory: 4gb ddr3
خیلی خوب جواب میگیری مطمئین باش
من با ویندوز سون رو لپ تاپ نصب کردم افت فریم دارم باید چیکار کنم
vga=1g
core i3 2.4hz
ram=4g ddr3
dell 5010
البته حجم بازی 20gig هستش من تو فروم های قبلی خوندم که 16 گیگ هستش
بعدش دوتا شخصیت داره 5 دی وی دی این بازی رو فروشنده به من داده ؟؟؟؟؟؟
دوستان لطفا" کمکم کنید کسای که از ترینر استفاده میکنن و دوربین بازیشون ثابت شده کمک کنن من ترینر ناتیو 40 رو گرفتم خیلی خوب کار میکنه رفتم ورژن 60 5.9 .5.7 رو گرفتم کپی کردم تو بازی میره وسط لود گیم هنگ و از بازی میاد بیرون درحالی که از ورژن 40 ترینر استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم ولی هرکدام از ورژن ذکر شده رو نام بردم کپی میکنم اینجوری میشه حتی با پچ 1.2 1.3 1.4 هم اینجوری بود لطفا" کمکم کنید با سپاس
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
دوست عزیز مثل اینکه بزرگای انجمن نیستن با اجازه اونهانقل قول:
اول گرافیکت چه مدلیه
سیستمت خوبه ولی گرافیکت رو نمیدونم میتونی مثل من در حد 1024*768 حوب رون و با جزئیات بازی کنی بازی هم نسخه اصلی من دارم 14 گیگ هست ولی دوستم نسخه tbog رو نصب کرده نزدیک 20 گیگ هست امیدوارم کمکت کنم
سلامنقل قول:
بله می ارزه بازی خوب و جذابیه (البته ممکنه به سلیقه ی بعضی ها نخوره ولی به سلیقه ی من خورد)
من سیستم زیر رو دارم و جواب میده و اگه گرافیک هارو متوسط هم بزار FPS 12-15 رو میگیریم
البته اور شده
Pentium 4 632
Geforce 8400gs
DDR2 2GB
هواپیما نداره
کد تقلب هم باید تو موبالش بزنی!
مراحلش هم خوبه و دقیقا با زمان موازی GTA EFLC هست!
نه اتفاقا رو ویندوز XP اذیت میکنه!
آخرین پچ بازی رو میشه لینکش رو بذارید البته با کرک سالمش ممنون
بفرمایید:نقل قول:
کرک:کد:http://support.rockstargames.com/help/rockstar_games/GTAIV_patch_7
کد:http://up.--------.com/images/4qw47x0ervs1ddayr6e.rar