ایتمات حرف نداره بهترین ایتمای جکس رو بستی اما 2تا کفش اشتباهه:n02: من اولین بار که بازی کردم واسه annie آیتمه blood thrist بسته بودم:n08: در کل واسه شروع خیلی خوب بود با جکس ادامه بده:n09:نقل قول:
Printable View
ایتمات حرف نداره بهترین ایتمای جکس رو بستی اما 2تا کفش اشتباهه:n02: من اولین بار که بازی کردم واسه annie آیتمه blood thrist بسته بودم:n08: در کل واسه شروع خیلی خوب بود با جکس ادامه بده:n09:نقل قول:
خبر تکمیلی و جدید
قرار Skarner هم rework بشه
محتوای مخفی: جزئیات
Heimer من ویدئو گذاشتم ولی تو اپدیت مشاده شده کلا یه Relaunch جدید ازش در اوردن به غیر اون تغییرات در قدرتی
شمایل اصلی تغییرات شدو و از نو طراحی شده
Taric's قرار تغییرات در UV بدن یکسری تکسنجر ها
Galio اپدیت روش اعمال شده
اما یک Rework کوچیک تو مورگان داده شده
New Draft of Upcoming Morganaمحتوای مخفی: جزئیات
همین چنین خبر هایی از
Eve و Kassadin به نظر میرسه دارن روش کار میکنن و تغییرات اعمال شده
راستی خبر اومده دارن سرور Eu West اپدیت شده و میخوان یه حالی بدن :n10:
چه حالی:n02:؟ باز مثل قبل boosts میدن:n13:؟
اینم آخرین بازی امشبم که بخاظرش خانمم باهام قهر کرد !!! خوب چیکار کنم یکساعت طول کشید ....وقتی وارد می شدم هر سه چمپ اونها فرار می کردن :ی
فقط یه مشکل داشتم وقتی آیتم ها فول شده بود نمی دونستم کدوم رو باید بفروشم و چی بخرم جاش ولی می دونم health رفته بود رو 4008 هر چی مزدن کم نمی شد تا کم می شد هم فوری پر می شد :d
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که مثله dota نیست طرف 4تا heart میخره میشه سنگ:n02:از هر ایتم 1 دونه ببند 2تاش فایده نداره
xin zhao رو امتحان کن از این چمپ ساده تر و قوی تر وجود نداره تو کل بازی خیلی خیلی قویه . خوشتیپ هم هست.:n02:نقل قول:
جدی چقدر هیرو عوض کردن اثر داره ... برا روز چهارم بازیم فکر کنم این نتیجه بد نباشه عجب چیزیه این جکس چند تا هیرو دیگه در همین مایه ها معرفی کنید :ی
اقا 6 روز دیگه بتمن جدید میاد.11 روز دیگه هم بتل فیلد 4 :n20:
نقل قول:
درسته باید در انتخاب چمپ سبک بازی خودت و قدرت و توانایی چمپ در نظر گرفت ولی یکی از پارامترهای من برا انتخاب چمپ تیپ و ظاهر و نوع حرکتش هست!
کلن چمپهای قد کوتاه و اینها که کج و کوله راه می رن با سلیقه من جور نیست:|
خوب جکس بازی میکنیا:n02: اما اون چمپ قبلیت خیلی بیشتر از جکس جواب میده تو درگیری تیمی ولی runes & masteries کامل و مخصوص خودشو میخواد باید کلی attack speed داشته باشه همه ابیلیتیهاش cc داره:n09:
yordles?:dنقل قول:
دیشب خیلی با حال بود یه چمپ حریف داشت بر ا خودش می چرخید من یواش می رفتم از کناری جایی می پریدم روش ! داشتم فایت می زدم ( اتک دمیج معمولی )دیدم وسط گرد وخاکها دو سه تا چمپ رقیب هم قاطی دعوا شدن من هم qwer رو با هم می زدم نمی دونم چی می شد می دیدم هنوز من 500 تا هیلت دارم بقیه ولو شدن رو زمین :D