پاسخ به سوالات دوست عزيز emtn
سلام.
سلام دوست من
یه کم راجب خودت توضیح بده.
8-سوال خيلي كليه شما اونايي كه مد نظرته بفرما تا من جواب بدم
راجب آواتارت یه کم توضیح بده لطفا.
9-آواتارم همون طور كه گفتم شهيد آويني است من ايشون رو خيلي دوست دارم هم متفكره هم هنرمند (اونم فيلم ساز)
مذهبی هستی؟
10-اين سوال رو خيليا ميپرسن (چرا اونوقت) هر كسي هم يك تلقي از مذهبي بودن داره شما بفرما منظورت چيه تا من بگم
مثلا اگه مذهبي بودن اينه كه آدم بگه من ميرم بهشت :8: :نه!!!
اگه اين باشه كه شهادتين رو گفته: آره
چند تا خواهر و برادر داری؟ بچه ی چندمی؟
11-دوتا خواهر فقط
بچه وسط
آبی یا قرمز؟
12-تقريبا هيچ كدوم اما اگه مجبور بشم يكي رو انتخاب كنم قرمز اما اينكه چرا قرمز داستان بي مزه ايي داره دوست داشتي ميگم خدمتت.
من طرف تيم خاصم مثلا پارسال طرفدار سايپا بودم چون دوست داشتم علي دايي نتيجه بگيره يا جام جهاني كره ژاپن ، سنگال رو دوست داشتم. و...
از چی خیلی می ترسی؟
13-از چيز خاص كه بگم اينه چيزي به ذهنم نمي رسه اگه از چيزي بترسم سريع ترسم بر طرف ميشه
اما در كل از عذاب خدا هرچند ميدونم لطفش خيلي زياده اما از وضع خودمم مطلعم:41:
آیا در خودت کمبودی حس می کنی؟
14-نه راستش اگه دوستان اينو خودستايي حساب نكن احساس مي كنم(و بهم ثابت شده) خيلي با استعدادم اما متاسفانه ازش خوب استفاده نمي كنم خيلي بي برنامه ام
تا حالا به دختری تیکه انداختی؟
15-نه اين چه كاريه؟:13:
اما به دوستام (پسرن) خيلي:27:
سیگار؟
16-اين هم نه
فعلا همینا.
قول بده كه فقط همينا نباشه
ممنون.
منم از شما ممنونم:11:
دما : 27.9 درجه سانتي گراد
پاسخ به سوالات دوست عزيز*pink Panther*
سلام پایان عزیز.
سلام دوست من:20:
1- این آقا توی آواتورت کیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17-ايشان سيد اهل قلم "شهيد سيد مرتضي آويني" هستند
2- نظرت در مرود راه انداختن یک انجمن جهت فحش و دعوا چیه؟ خداییش عالی نیست؟
18-من كلا با فحش مخالفم
خدا رو شكر با كمك دوستان جو دوستانه مون رو طوري كرديم كه نه خودمون حرف زشت ميزنيم و نه كسي جرات داره
حرف زشت بزنه
3- بازی کامپیوتری چی میکنی؟
19-الان تقريبا هيچي اما بازي فكري و استراتژيك خيلي دوست دارم
من يه مدت خوره ي Age Of Empires بودم هنوز هم اين بازي رو خيلي دوست دارم.
فوتبال (اونم با گزارش عادل فردوسي پور:27:) رو هم خيلي بازي ميكردم يادمه يك بار نميدونم بازي چند دقيقه ايي بود (كم بود مثلا 8 دقيقه) در مد پروفشنال منچستر رو 10 هيچ بردم :21: يكي از گلهاش ضربه ايستگاهي بود كه هنوزم كف ضربه ي خودمم.
ماشين بازي هم قبل از گواهينامه گرفتن كلي بازي ميكردم و هميشه اول
.
بازيهاي خود ويندوز هم در مواقع كمبود امكانات
يه مدت هم كه يه سي دي بود 600 بازي سگا كه اونم تقريبا هر بازي كه ازش خوشم اومد رسيدم به تهش و...
قبلا زياد بازي ميكردم شايد بازم جا گذاشته باشم.
4- موفق باشی.
همچنين
سوالات بردمون به خاطرات قديم لذت بردم ممنون:8:
دما:27.1 درجه سانتي گراد
پاسخ به سوالات دوست عزيز Greatone
سلام برادر
سلام عيز دل انگيز:46:
1.
بنظرت هدف خدا از افرينش انسان چي بوده؟
20-سوال ساده ايي نيست و خيلي از بزرگان در پاسخ بهش موندن چه برسه به من اما سه پاسخ در قرآن اومده كه چون نظر منو پرسيدي فقط نظر خودمو ميگم:
فعلا جواب شاده ايي كه به خودم ميدم اينه كه "ما رو ببره بهشت" اما از سوالات جدي زندگيمه كه دارم روش فكر و كار ميكنم.
2.
بنظرت انسانها از نسل ادم و هوا هستن يا از نسل ميمونها تكامل يافتن؟
21-من نظريه پرداز نيستم اما عقيده ام اينه كه از نسل آدم و حوا
3.
چرا مردم كشور ما ميگن به خدا اعتقاد دارن ولي وقتي رفتارشون رو ميبيني خدا رو پيدا نميكني؟
22-والا چي بگم منم خودم از اين مساله رنج ميبرم اما به اون شدت هم كه شما ميفرمايي نيست مثلا زلزله بم رو به خاطر بيار مردم چه ميكردن
دلايلش زياده اما به شخصه فكر ميكنم شيطان بيكار ننشسته و اون بي تاثير نيست.
دما: 33 درجه سانتي گراد
پاسخ به سوالات دوست عزيز آقا مهدي
سلام
سلام آقا مهدي خوبي؟
تو تاپیک حدس تصویر کاربران چرا حاضر نیستی عکس خودت حدس زده بشه؟
23-هويجوري از اون موقع كه آقا پدرام شده همكار ما توي تاپيك بوته نقد روي ما تاثير گذاشته:27:(شوخي)
اما شخصا دوست ندارم.
در ضمن
جان
میتونم بپرسم چه جور سوالاتی را بی پاساخ میزارین؟ (خیلی مهمه)
24-اينكه بگم دقيقا چه سوالاتي ، چيزي به نظرم نميرسه اما اميدوارم چيزي پيش نياد .
ممنون
:11:
دما : 24 درجه سانتي گراد
پاسخ به سوال دوست عزيز Mahdi Hero
سلام خوبی
سلام ممنون شما خوبي؟
عزيز يکم درمورده شخصيته شهيد آوينی ميشه توضيح بدی
فقط يه چيزه جديد بگو
25-چيز جديد كه نميتونم بگم بالاخره آثار و زندگينامه ايشان يه چيزه مشخصه كه در دسترس همه است از من كه نميخوايد يه چيز جديد كشف كنم؟
اما يه تيكه از زندگي نامه اش كه خودشون نوشتن رو براتون ميذارم شايد اگه براي شما تكراري باشه براي بقيه دوستان جالب باشه:
با شروع انقلاب تمام نوشته هاي خويش را -اعم از تراوشات فلسفي ، داستان كوتاه ، اشعار و...- در چند گوني ريختم و سوزاندم و تصميم گرفتم كه ديگر چيزي كه "حديث نفس" باشد ننويسم و ديگر از خودم سخني به ميان نياورم ...سعي كردم تا خودم را از ميان بردارم تا هرچه هست خدا باشد ، و خدا را شكر بر اين تصميم وفادار مانده ام.البته آنچه كه انسان مينويسد هميشه تراوشات دروني خود اوست همه ي هنرها اين چنين هستند كسي هم كه فيلم ميسازد اثر تراوشات دروني خود اوست اما اگر انسان خود را در خدا فاني كند ، آنگاه اين خداست كه در آثار او جلوه گر ميشود حقير اين چنين ادعايي ندارم ولي سعيم بر اين بوده است.
راستی اهله فيلمم هست ؟
26-فيلم خيلي دوست دارم اما بنا به دلايلي زياد نگاه نميكنم :41:
دو ماه اول عضويت كه ADSL داشتم زياد تاپيكهاي شما رو ميديدم و از بعضيهاش هم استفاده كردم يه ليستي از فيلم هايي كه به نظرم جالب اومد رو به يكي از دوستان دادم كه برام اولويت بندي كنه تا(با توجه به شناخت بيشتري كه داره و رعايت يك نكته) من دانلود كنم(آخه اكانت رپيدشير هم داشتم) اما فعلا به قولش عمل نكرده :13:
دما :35 درجه سانتي گراد
پاسخ به سوالات دوست عزيز Behroooz
تا حالا در لحظه جدایی از یک دوست شده گریت بگیره؟
27-نه به خاطر ندارم من كلا كم گريه ميكنم اما يك سفر بود كه حدود يك ماه از خونواده دور بودم اتفاقي افتاد كه خيلي دلم براي مادرم تنگ شد بغض گلومو گرفت.
کمی توضیح بده که چرا اینجوری میشه؟
28-طبيعت آدميست ديگه...(خيلي كم شد؟)
ممنون
ممنون از شما
بهروز
:11:
دما: 28 درجه سانتي گراد