نقل قول:
قبلش شرکت های دیگه رو هم بررسی کن ببین شرایطشون چطوره و بعد اقدام کن
Printable View
نقل قول:
قبلش شرکت های دیگه رو هم بررسی کن ببین شرایطشون چطوره و بعد اقدام کن
متاسفانه تمام لینک هاش فیلتره.من هم نمیتونم دانلود کنم :20:نقل قول:
منم نتونستم!
هیچ کدوم از لینکهای دانلود کار نکردن:question:
هیچ فرقی نداره از چه مودمی استفاده می کنید...نقل قول:
همش رو همه ISP ها جواب میده
بچه ها چند روزی وقتی میخوام وصل بشم به نت ارور 720 میده بعد 10-15 بار وصل میشه !
مشکل از چیه ؟
اره همون طور که اقا مسعود گفت میتونی استفاده کنی من خودم همین مودم را دارم بد نیست ولی یکم داغ میکنه که فکر کنم همه ی مودما همین طور باشه:20:نقل قول:
من الان 3 هفتست که نمی تونم دانلود کنم فقط با چیز پی ان میشه از میهن دانلود فایلی رو دانلود کرد.نقل قول:
حدود یک هفته هست که سرعتم خیلی پایینه. !!!
سلام...نقل قول:
من نزدیک 6 ماهه که هی میخوام پارس رو بیخیال شم ، ولی نمیتونستم از سرعتش بگذرم... پینگم همیشه 400 بود ، الان میزنه حدودای 700... سرعت روزانه هم که 20 ، شبانه هم 5...
سمنان یه شرکتی هست به اسم درنا ، تقریبا 70% سمنانیا از درنا میگیرن... 512 نامحدود ماهی 20 تومن و 1024 نامحدود ماهی 40 تومن... من احتمالا 512 میگیرم و اگه کم بود میرم 1024...
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
دانلود ها هم همینطوره... شاید پارس با سروراشون مشکل داره و سرور این دو تا هم مشترکه :|نقل قول:
سلام
یه سوالی داشتم. من یک ماهی هست از پارس اشتراک گرفتم (128) اما سرعت دانلودش تو روز به زور به 14 میرسه شب ها هم که کلا یا قطع یا از دیال اپ هم بد تر. میخواستم بدونم این طبیعه واس پارس یا واسه من اینجوریه؟؟؟؟