سلام به دوستان دیروز رفتم شهروند دیدم سینمای خانگی شارپ داشت دو مدل قیمتی یکی 550 و دیگری 600 میخواستم بدونم در حد دو دوتا جهارتا کار میکنه یا نه تا حدود 800 هم میدم یه سیستم متوسط داشته باشم فیلم و موسیقی رو بتونه در حد مناسب اجرا کنه
ممنون از شما
Printable View
سلام به دوستان دیروز رفتم شهروند دیدم سینمای خانگی شارپ داشت دو مدل قیمتی یکی 550 و دیگری 600 میخواستم بدونم در حد دو دوتا جهارتا کار میکنه یا نه تا حدود 800 هم میدم یه سیستم متوسط داشته باشم فیلم و موسیقی رو بتونه در حد مناسب اجرا کنه
ممنون از شما
درود
دوستان من اینو تو قسمت مربوطه پرسیدم ولی کسی جواب نداد. اینجا اگه دوستان اطلاع دارن راهنمایی کنن. اگه نه ممنون میشم در خصوص مقادیر مربوط به صدا بهم توضیح بدن که پایین تر نوشتم
تو فکر خرید یه اسپیکر قابل حمل هستم که کیفیت خوبی داشته باشه. مثل این دو تا:
Mifa F5 Portable Bluetooth Speaker
Energy Sistem Speaker Energy Music Box Z210 Urban
از همه لحاظ. البته با در نظر گرفتن محدودیت قیمتش. یعنی تا این میزان قیمت نسبت به بقیه بهتر عمل کنه. هم از نظر امکانات و هم از نظر کیفیت صدا.
حداکثر پولی که میخوام بدم 100 هستش. حالا بالا پایین هم شد تو همین حوالی باشه.
قابلیت هایی مثل کیفیت خوب، شارژ بالا، پخش از طریق بلوتوث و وای فای، پورت های یو اس بی و کارت حافظه های موبایل، در صورت امکان شارژ کردن موبایل(بعضیاشون هستن که از انرژی باتریشون میشه موبایل رو هم شارژ کرد) و خیلی از امکاناتی که خودتون شاید بهتر می دونید. همینطور برد خوبی داشته باشه و به خش خش نیفته. مثلا کنار رودخونه نشستی صدای خوبی ازش بشنوی و خش خش نباشه
دوستان کسی تا حالا داشته و تجربه کرده؟
چه مارک و برندی خوبه؟
این ویژگی ها کدومش باید بالا باشه و کدومش پایین تا بیس و کیفیت صدای خوب در ولوم های بالا داشته باشه:
- توان خروجی اسپیکر (وات)
- فرکانس پاسخگویی اسپیکر (کیلوهرتز)
- امپدانس (اهم)
- نسبت سیگنال به نویز(دسی بل)
برای کوه، مسافرت و ... میخوام. همچین جم و جور که حداقل توی کوله جا بشه و سنگین نباشه.
سپاس
محصولاتی که به اسم شارپ در ایران فروخخته میشه در اصل جنس چینی های هستند که مادیران مونتاژ میکنه و هیچ ربطی به شارپ ندارننقل قول:
تو هیچ کدوم از سایت های رسمی شارپ هم پیدا نمیشن
از ظاهرشون میشه فهمید هرچی باشن شارپ نیستن
برای قابل حمل ها در واقع هیچ کدوم نیازی رعایت کنید فقط کافی بشنوی اگر برات مناسب بود بخرینقل قول:
با 100 نهایت میتونی از محصولات چینی خرید کنی
بهترینشو جی بی ال میسازه که قیمت های بالای دارن
دوستان حالا میتونن راجب این ویژگی ها توضیح بدن.
این ویژگی ها کدومش باید بالا باشه و کدومش پایین تا بیس و کیفیت صدای خوب بدون دیستورشن در ولوم های بالا داشته باشه:
- توان خروجی اسپیکر (وات)
- فرکانس پاسخگویی اسپیکر (کیلوهرتز)
- امپدانس (اهم)
- نسبت سیگنال به نویز(دسی بل)
سلام و تشکر بابت پاسخ شما (داود عزیز)
تنها عزیزان نگفتن میتونم با حدود 850 چیزی پیدا کنم یا نه
الان مدل HTZ-424
و مد MCS-737 رو از پایونیر دیدم صدا نگرفتم نظرتون برای خرید این دو
و یا یشنهاد های شما برا خری در ای حد بودجه
چی هست
البه اول 850 دومی 1250 هست نهایتا در این رنج قمت میخوا م
ارادت
خوب با توجه به ویدئو پلیر ساز بودن پایونیر حتما اگر قسمتی از فناوریشو در پکیج هاش استفاده کنه خیلی بهتر از دیگر تجاری ها خواهد بود.نقل قول:
تنها ضعف این سری پایونیر ساب ووفرهای قلمی و نسبتاً ضعیفشون هست که باز هم بستگی به شما داره
سلام
مبنای قرار دادن یک اسپیکر به عنوان سراند یک سیستم خانگی چیه ؟ ایا باید حتما از یه سیستم 5.1 یا 7.1 باشه یا میشه از بلندگوهای متفرقه هم استفاده کرد ؟
مثلا میشه از اینا :
یا این ؟کد:http://www.tehranmelody.com/speaker-monitoring.html
به عنوان سراند یا سراند بک استفاده کرد؟کد:http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B1-%D8%A8%D9%88%DA%A9%D8%B4%D9%84%D9%81-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C%DB%8C-pure-accoustic.585731/
با تشکر
محصولاتی که به اسم شارپ در ایران فروخته میشه در اصل همون محصولات شارپ هستن که توی ژاپن و اروپا و آمریکا فروخته میشه!! و خیلی هم به شارپ ربط داره! الان دیگه همه ی کالاهای صوتی و تصویری رو چین میسازه و یه کسی که حتی یک درصد از دنیای کالاهای دیجیتال سر درمیاره دیگه میدونه که محصولات شارپ و اپل و سونی و توشیبا و دل و اچ پی و غیره و غیره که چین میسازه همون محصولات اصلی هستن تحت همون لیسانس، همون تیم مدیریت، همون کیفیت و همون قطعات. در چین ساخته و تولید و عرضه میشه چون تولید این محصولات در چین قیمت تمام شده ی کمتری خواهد داشت (کارگر و هزینه های جانبی به صرفه تر و شرایط سرمایه گذاری عالی در کشور چین دلیل این تصمیمه) ... نوشتی توی سایت های رسمی شارپ هم پیدا نمیشن؛ بله چون مادیران هم مثل سام سرویس و گلدیران و بانیان و غیره اسم مدلها رو برای تمایز از اجناس بدون گارانتی تغییر میده.نقل قول:
من می بینم کسی اطلاعات غلط به دیگران میده سعی میکنم اصلاح کنم
من خوب میدونم ساخت چین با جنس چینی چه تفاوتی دارهنقل قول:
شارپ مونتاژ مادیران در اصل کیت های چینی هستن که به اسم شارپ مونتاژ میشه
فقط تی وی های موجود شارپ مونتاژ ایران و اصل هستند
شما ظاهر این سینماهای شارپ از نزدیک دیدی
شارپ اصل میشه یه لینک ازوشون بدی و مقایسه کنی با تقلبی های مونتاژ ایران