خب نمیخوام دیگه برای بهمن بمونم.یعنی اون 5تا واحدو نمیدن؟مجبور میشم برای 5 واحد 1ترم دیگم بمونم؟نقل قول:
Printable View
خب نمیخوام دیگه برای بهمن بمونم.یعنی اون 5تا واحدو نمیدن؟مجبور میشم برای 5 واحد 1ترم دیگم بمونم؟نقل قول:
5 واحد چی ؟نقل قول:
20 واحد که شما باید ترم مهر بگیری این به کنار و حرفی توش نیست ....
11 واحد باقی میمونه . این 11 واحد فقط به دو روش میتونید بردارید : 1- 11 واحد کامل در ترم بهمن بردارید . 2-ابتدا 5 واحد رو ترم بهمن بردارید . 6 واحد باقی مونده رو معرفی به استاد بگیرید.
خارج از این دو روش نیست . شما نمیتونی که در حالی که 11 تا واحد باقی مونده دارید اول 6 تا معرفی به استاد بگیری . بعد 5 تا دیگه معرفی به استاد بگیری باز؟!!!
معرفی به استاد رو فقط وقتی میدن بهتون که 6 واحد یا کمتر از 6 واحد باقی مونده باشه براتون . در نتیجه شما که 11 واحد میمونه معرفی به استادی نمیدن بهتون که بعدش 5 تا واحد باقی بمونه
سلام
توی ترم آخر میشه بدون رعایت پیش نیاز انتخاب واحد کرد؟
به طور مثال 20 واحد(یا 24 واحد) مونده.
میتونیم درس آزمایشگاه مدار مخابراتی و مدار مخابراتی(که پیش نیاز آزمایشگاه مدار مخابراتی هست) رو باهم برداشت؟حذف نمیکنند؟
راجع به دروس عملی چطور؟
مثلا میشه درس آزمایشگاه میکرو پروسسور و آزمایشگاه معماری کامپیوتر (که پیش نیاز آزمایشگاه میکرو پروسسور هست) با هم انتخاب کرد؟
یه توضیحی بدین
کارشناسی پیوسته برق الکترونیک آزاد
مرسی
سلامنقل قول:
ترم اخر مشکلی نداره من خودم این ترم ، ترم اخرم بود 4-5 تا ازمایشگاه که همه پیش نیاز هم بودن دادن بهم . البته قبلش باید ثابت شه ترم اخر هستی و بعد یه نامه میدن که ببری پیش مسئول اموزش ( دقیقا نمیدونم چه مسئولیتی داشت) که اون کد رشته ها رو باز میکنه که سیستم گیر نده موقع انتخاب واحد به رعایت پیش نیاز ...
البته موقع انتخاب واحد همین الانشم که ترم اخر نیستم ارور نمیده و هر درسی میشه راحت برداشتنقل قول:
پس در این صورت فک کنم نیاز به نامه و باز کردن و اینا نباشه
مرسی بابت جواب
من شهریه ترم تابستون رو واریز کردم ولی الان همه درسایی که میخوام رو نمیتونم بردارم ، حالا میخواستم اگه انتخاب واحد نکنم شهریه ای که واریز کردم میره واسه ترم بعدی یا خیر ؟ متاسفانه نمیتونم با دانشگاه ارتباط برقرار کنم از یه طرف هم ممکنه فایل بسته بشه و انتخاب واحد رو نهایی کنن و از طرفی میترسم همین دوتا درس رو حذف کنم و بعد شهریه رو برنگردونن
به عرضت برسونم اصولا پولی که به دانشگاه ازاد داده شه پس داده نمیشه :دینقل قول:
یعنی چی نمیتونی با دانشگاه ارتباط برقرار کنی ؟ تلفنی چیزی
گروگان که گرفته نشدی :دی خودتم نرفتی به یکی از دوستات زنگ بزن بگو بره دانشگاه کارتو انجام بده
نقل قول:
سلام
ترم اخر 24 واحد میدن معرفی به استادم وقتی که فقط 6 واحد نظری مونده باشه برات یعنی چیزی نداشته باشی.
یه جوری انتخاب واحد کن که گیر نیوفتی فقط
ترم مهر 20 واحد بهمنم 11 واحد رو بگیر.البته سقف ترم 12 واحده ولی فکر کنم چون ترم اخر میشی میدن. یا همون ترکیبی که دوستمون گفتن!
الان من یه پروژه کار اموزی و تفسیر قران مونده برام ولی تفسیر رو معرفی به استاد نکردن و گفتن باید ترم تابستونی بگیرم !! هنوز درگیرم
اینجا بی در و پیکر تر از این حرفاست :n02: نصف کلاسا رو منحل کردن بقیه کد ها رو هم یا قبلا پاس کردم یا ظرفیت حنی با کد ویژه هم پر شده و الان دست من و خیلی ها مونده تو پوست گردو ؛ زمانی که پست دادم کسی تو دانشگاه پاسخگو نبود ، فرضا فردا هم باشن ولی اگه امشب فایل بسته بشه دیگه کاری نمیشه کردنقل قول:
ولی اون جمله اول خیلی سنگین بود ، کاملا قانع شدم :n02:
:دی ولی بی شوخی شما اگر واحدی برنداری فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه و پولت میره واسه ترم بعد چون واحدی برنداشتی و در نتیجه حتی اگر خود سیستم هم پول واسه ترم بعد حساب نکرد با یه صحبت با مدیر گروه یا امور مالی میگی منتقل کنن واسه ترم بعدتنقل قول: