انتخاب رشته که بر اساس علاقه فردی هست ...مشاوره دیگه واسه ی چی؟نقل قول:
Printable View
انتخاب رشته که بر اساس علاقه فردی هست ...مشاوره دیگه واسه ی چی؟نقل قول:
bEhet tosiyeye AKID mikonam pishe nikkho nari!!!نقل قول:
پیرور(بهروز تفرشی) و نیکخو چطورن؟ تا چه رتبه از منطقه 2 ارزش داره آدم بره پیش یه مشاور خوب ؟
chon hich faydee nadare!
zamane entakhab reshte daftaresh me3 bazare shame!!!
tamame karatam khodet bayad anjam bedio tartibe reshtehato benvisi
una faghat y nega behesh mindazan,baz kare asli ba khodete
tahesham 5 daghighe miri tu otaghe nikkho mige:khobe,4ta reshte dge ro ham ezafe ya kam mikone
emzash mikone0,bargaro mide dastet
jalebe bedooni marahelesh ye sob ta shab tool mikeshe!
y sob ta shabe AZAB AVAR
وقتی طبق علاقه فردی بزنیم قبول نشیم چه فایده !!!!نقل قول:
انتخاب رشته که بر اساس علاقه فردی هست ...مشاوره دیگه واسه ی چی؟
اینجوری که خیلی ضایع ست !!! کسی نمیدونه تو منطقه 2 واسه رشته های مهندسی ریاضی (برق،مکانیک،عمران،نفت،شیم ،نرم افزار) روزانه دولتی تقریبا چه رتبه ای میخواد حالا هر دانشگاهی شد شد فرق زیادی نمیکنه!!!نقل قول:
jalebe bedooni marahelesh ye sob ta shab tool mikeshe!
y sob ta shabe AZAB AVAR
یکی به من بگه چرا سوال 225 گزینه 2 نمیشه
راست میگه...2ش خیلی تابلو غلطه...نقل قول:
229 چرا 2 نمیشه؟
و همچنین "تارک" رو کجای کدوم کتاب ادبیات داشتیم؟
نقد ادبیات سایت دریافت اومد بشتابید!!!:31:نقل قول:
و همچنین "تارک" رو کجای کدوم کتاب ادبیات داشتیم؟
ویرایش: سامان جون دکتر سبطی جواب سوالتو داده ولی چون خیلی مفصله خودت دانلود کن ببین!!!:31:
چون هنوز رتبه ای نیومده میتونین علاقه تون رو پیدا کنید، چند رشته مختلف که بشون علاقه مندین. علاقه تون که بعد از اومدن رتبه تغییر نمیکنه.نقل قول:
به نظر شما بری انتخاب رشته از کجا شروع کنیم؟
من هنوز دقیقا علاقه ام را هم نمیدونم!
فقط دانشگاه مربوطه ممکنه تغییر کنه.
اما رشته های متنوع و چندین رشته رو انتخاب کنید.
این کار باعث میشه تو روزای انتخاب رشته وقت آزادتری داشته باشین و بهتر تصمیم بگیرین
حواستون باشه، رشتتون چیزیه که تا آخر عمر باهاتونه و درسشو میخونین و باهاش کار میکنین، پس علاقه خیلی مهمه. که بعدا مثل یه سری از بچه های دانشگاهمون به غلط کردن نیفتین:|
سلام بچه ها ! ميگم به نظرتون اگه با يه درصدايي ميشد رتبه 8000 رو آورد بعد تو كنكور امسال به درصدايي كمتر از اون حد مثلا
5-10 درصد كمتر نسبت به پارسال تو هر درس ميشه همون رتبه رو آورد ؟
درباره سوال شیمی ، اگر دقت کند توی لگاریتم جای صورت و مخرج باید برعکس باشه ... عجب طراح نامردینقل قول:
به نظر من راحت با 10 درصد پایین تر میشه اورد حتی شاید بیشتر. چون واقعا کسایی که میشناسم بره زیر 500 رفته بودن درصدهاشون نسبت به پارسال خیلیییییی پایین تره.نقل قول:
سلام بچه ها ! ميگم به نظرتون اگه با يه درصدايي ميشد رتبه 8000 رو آورد بعد تو كنكور امسال به درصدايي كمتر از اون حد مثلا
5-10 درصد كمتر نسبت به پارسال تو هر درس ميشه همون رتبه رو آورد ؟
صحبت هایی که کردی برام جالب بود. چرا به این روز ها بخندیم ؟؟ راستش اگر برای ما هم کنکوری در سطح سال های قبل میگرفتن خیلی قضیه فرق میکرد. من الان به شدت دپرست هستم و همش گریه میکنم !نقل قول:
229 باید جای صورت و مخرج عوض بشه.خیلی نامرد ه این طراح سوالا :41:نقل قول:
این کدهای دفترچه چه فرق هایی با هم دارند ؟