این بازی نسخه فارسی دارد ؟
ادرس سایت
Printable View
ادرس سایت
lol من سال 83 معافیت کفالت گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید خدمت یک حالی میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
چطوری می تونم تو Gunsmith قیمت ها رو خودم تعیین کنم؟ شهرهای دیگه همه قیمت هاشون 3-4 برابر قیمت اصلی هست.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
قیمت هر آیتم ثابته ! ولی اگر یک آیتم رو فروشگاه شهر خودت نداشت و شهر دیگه ای داشت باید 4 برابر قیمتش رو بپردازی ! اینطوری یک چهارم از خرید به حساب خزانه اون شهر واریز میشه .
البته میتونید با فاندر اون شهر مذاکره کنید تا برای شما دعوتنامه بفرسته و بری اونجا و خرید کنی و ممکنه بابت این کار بخوان که مقداری پول به خزانه شهر اونا بریزین .
نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ادرس سایت
منتظریم یکی با مسئولین مربوطه صحبت کنه بلکه سرور ایران راه اندازی شد . دامنه رو هم قبلا آرش خریده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می دونه indian clothing تو کدوم شهر هست؟
آیتم لول 55 ه ! میخوای چیکار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی می دونه indian clothing تو کدوم شهر هست؟
چاقالی با مسئولین صحبت کن ببین چی میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لول 55؟!:18:....خواستم ببینم لباس ستم چیه؟:8:نقل قول:
من چکاره بیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چاقالی با مسئولین صحبت کن ببین چی میگن
یکی که هم علاقه داره و هم سرمایه و وقت و تجربش رو داره باید اینکارو بکنه . ما هم اینجا راهنمایی و کمک میکنیم xD
دوستان یک سوال دارم اونم اینکه وقتی به مدت 8 ساعت در هتل می خوابیم اگر دیدیم مثلا یک ساعت مونده به اتمام اون 8 ساعت انرژی پر شد می شه در ساعت 7 قطع کرد و شروع به انجام کار اینا کرد ؟؟ اگر قبل اینکه خودش اتوماتیک بیدار بشه خوابیدن را کنسل کنیم تا اون موقع هر چه بدست آوردیم چه از لحاظ انرژی و چه از لحاظ هیلس از دست می ره یا فرقی نمی کنه هر وقت خواستیم می تونیم بیدار بشیم و خوابیدن را کنسل کنیم ؟؟؟
هر موقع از لالا بیدار بشی به اندازه اون مدتی که خوابیده بودی انرژی دریافت میکنینقل قول:
ممنون از راهنمایی.نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت هر آیتم ثابته ! ولی اگر یک آیتم رو فروشگاه شهر خودت نداشت و شهر دیگه ای داشت باید 4 برابر قیمتش رو بپردازی ! اینطوری یک چهارم از خرید به حساب خزانه اون شهر واریز میشه .
البته میتونید با فاندر اون شهر مذاکره کنید تا برای شما دعوتنامه بفرسته و بری اونجا و خرید کنی و ممکنه بابت این کار بخوان که مقداری پول به خزانه شهر اونا بریزین .
یعنی الآن هرکس بیاد تو شهر من بخواد چیزی بخره قیمت ها براش 4 برابره؟