lممنون.منم به 7016 فکر میکردم ولی دوستمون چند پست بالاتر اینقد ازش بد گفتن که بدجوری دل چرکین شدم.این پایونیر رو واسه باند نمیخوام.فقط یه پخش با کیفیت میخوام اونم در حد معقول نه فوق حرفه ای.قیمت 7016 الان چنده؟فرقش با 8016 چیه؟نقل قول:
lممنون.منم به 7016 فکر میکردم ولی دوستمون چند پست بالاتر اینقد ازش بد گفتن که بدجوری دل چرکین شدم.این پایونیر رو واسه باند نمیخوام.فقط یه پخش با کیفیت میخوام اونم در حد معقول نه فوق حرفه ای.قیمت 7016 الان چنده؟فرقش با 8016 چیه؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
تا خودت چیزی رو از نزدیک ندیدی روش تصمیم نگیر 7016 رو من چند وقته دارم و ازش راضیم . خیلی پخش حرفه ای هست و تنظیمات زیادی داره . اگه حوصله تنظیمات نداری از همین پایونیر ها بگیر
من صدای 6350 پایونیر رو هم شنیدم خیلی خوبه . الانم دارمش زیر تخته!:n02:
البته میگن نوش نیست ولی دست دو تمیزش هم پیدا کردی پخش خوبیه
7016 با 8016 فرق زیادی نداره فقط 8016 بلوتوث داره
سلام دوستان:n04:
تو شکم:n04::n04:
آقا ما دیدیم اندازه ساب کامپیوترمون با اندازه باند عقب پراید یکی هست راحت جا میخوره خب بیکاری زد به سرمون گفتیم خب اسپیکر کامپیوترم چون یکیش خش داره فقط از یکیش استفاده میکنم چون تو ماشین هم صدا بیس ندالم همش فابریک کارخونست گفتم جا به جا کنم ساب رو بزارم تو ماشین اسپیکر پرایدمونو عقبیشو بیار بزارم جای ساب که صدای کامپیوترم هم زیاد شه چون با یکی اسپیکر کار مبکنم تو خونه همش
آقا ما جای این دوتارو عوض کردیم سابه خیلی راحت تو عقب پراید جا شد جای باند فابریکی:n15:
ولی چیزی که منو شکه کرد این بود که باند فابریکی پرایدو آوردم جا سابه تو باکس جا زدم ولی صدا بلندگو دیگه نمیده تبدیل به ساب شده فقط بیس میزنه چنان بیس هم میزنه کهههههههههههههههه کپی همون سابه ولی بی کیفیت تر چنان عقب جلو میشه آدم فکر میکنه الان که بترکه:n04: من فکر میکردم صدا اسپیکر ازش بیرون میاد مگه اسپیکر میتونه صدا سابو بدهههههههههههه!
بعد سیمشو قطع کردم وصل کردم به خروجی آمپلی باکس که برای اسپیکرا میره دیدم تبدیل به اسپیکر شد:n04:
یعنی آمپ چند نوع صدا تولید میکنه؟؟؟؟؟
البته دوباره تبدیلش کردم به ساب خیلی خنده داره به خدا باند آشغالی فابریکی پراید جلوم مثل ساب داره بیس میده:n08:
اینم عکس ساب برگزیده سال 2013 برنده همه ی جایزه های سال:n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خواهش میکنم.نقل قول:
نه قطع نکن.از آمپ قطع کن مستقیم بزن به پخش.لول اسپیکرهای عقب رو کم کن تا با جلو مچ بشه.
والا تا حد توانم تخفیف گرفتم. ضمنا یورو رفته بالا هنوز من خبر ندارم که چقدر افزایش داشته. اگه میتونی و واقعا میخحوای وارد سیستم بازی بشی پول جور کن بگیر. چون تو رنج 400 چیزی نمیشه پیدا کرد مگه دست دوم تمیز که اونم باید منتظر باشی کسی سیستمش رو برای فروش بزالره.نقل قول:
سلام آقا مهدی گل.از این که این مشکل برای شما دوست خوبم بوجود آمده خیلی متاسف شدم.نقل قول:
مهدی جان خیلی گشتم اولین پستم تو این فروم رو که بعد از دیدن و شنیدن صدای 7016 برای اولین بار و با توجه به آپشنهائی که داشت در زمان ورودش نسبت به رقیب اصلیش یعنی پایونیر پیدا کنم ولی نشد.
مهدی جان.این پخش به فلش برخی اوقات مشکل داره. همیشه هم من گفتم و کسی منکرش نشده.ولی نه دیگه مثل شما.بهتر بود میدادی شرکت و باهاشون صحبت میکردی شاید پخش شما مشکل داره.مگه گارانتی نداره؟اگر بنده براتون تهیه کرده بودم حتما پاسخگو بودم.ببین گلم اینجا یه محیط مجازیه.همه ماها هم تجربی بیشتر اطلاعاتمون رو بدست آوردیم.نه کن وود نه پایونیر نه گلیدن آدیو ونه.... هیچکدام از این برندها نه ماله من نه ماله پدر بنده هست که بخوام تبلیغ کنم یا طرفداری کنم،فقط برخی اجناس هم کیفیت خوبی دارن و هم قابلیتهای بالائی. همین پخش یادمه حدود 190 بود.که من گفتم این پخش با توجه به DAC 24Bit و قابلیتهای تنظیم فرکانس ورنگ و....که خود سرکار تجربه اش کردین واقعا مفته در مقابل پایونیر.پایونیر چی داشت.و چی داره؟چرا 8850،8650 معرکه بود و رو دستش نیست.
اینکه شما تشریف بیارید و با متن درشت و چماق به دست گرفتن بفرمائید دیگه این و نخرید و.... به نظر من صحیح نیست. الان چندین ساله که دوستان این پخش رو خریدن. هنگ هم داشته ولی نه اینکه باعث آزارشون بشه.حالا فرض کنیم بخش فلش دستگاه شما مشکل داره. یعنی نمیشه یه CD ری رایت گرفت و تعداد کمتری موزیک رو روش رایت کرد و از قابلیتهای دیگه این پخش استفاده نمود؟قبول دارم شما هزینه کردی که از فلش استفاده کنی.ولی حالا این مشکل پیش اومده،حتما باید از گارانتیش استفاده کنی.
البته من فردا هم از دوستان سوال میکنم و خدمتتون عرض میکنم.انشاءالله مشکلش برطرف میشه. خودت رو ناراحت نکن و فروش رو هم فعلا کنسل کن.من شک ندارم که درس میشه.به امید خدا.
بنده رو هم عفو بفرما اگه از صحبتهام ناراحت شدی قصد و غرضی نداشتم.:n12::n16:
یا علی.
راستی انقدر گیج شده بودم سوالم یادم رفت این سابه که گذاشتم جا فابریکی پراید وقتی جلو میشینیم چیز زیادی نه ولی وقتی عقب میشینیم بیسش این تاقچه عقبو انقدر صدا میده که سر آدم میترکه نمیشه کاری کرد تاقچه انقدر صدا نخوره؟ تاقچمون مشکلی نداره هانقل قول:
محمد راست میگه. تا ندیدی به حرف کسی اعتماد نکن!نقل قول:
من فردا دارم میرم عباسی پخشو بدم به مغازه دار. بیا ببین. شاید داره مثل بنز کار میکنه فقط حوصله ام سر رفته اومدم اینجا کولی بازی در آوردم.
تازه امروز یه دسته گل دیگه هم داد این 7016. سی دی رو در آوردم. اومدم یه CD دیگه بذارم دیدم نمیره تو. یکم صبر کردم دیدم نه، در گاراژ بستس کلا! گفتم نکنه دارم تو شکاف اشتباه میذارم سی دی رو. چراغو روشن کردم با دقت و خیلی آروم، بازم نرفت.
گفتم بابا ما نبودیم. زدم رو رادیو دیدم وایساد روی موج 104 ولی صدایی ازش در نمیومد (Mute هم نبود عزیز!). آخر پنل رو در آوردم نوک خودکارمو کردم تو سوراخ ریست و درست شد. تازه سی دی رو هم شناخت و پخش کرد.
ضبط خیییییییییییییییلی خوبیه. روزی چند بار باید ریستش کنی. کلی هم تنظیمات خفن داره که میتونی کلا بجای موزیک گوش دادن بزنی کنار خیابون با منوهاش بازی کنی..
نقل قول:
من بازم میگم : خطاب به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا چیزی رو از نزدیک ندیدی تصمیم نگیر.
منم میتونم با ایشون قرار بزارم و پخشم رو نشونش بدم و هر فلشی هم که دلش خواست بزاره و امتحان کنه!
به قول آقا حمید شرکت کنوود نه برای منه نه برای بابام که بخوام تعریف الکی کنم
من فقط راهنمایی کردم و همین تجربه ناچیزم رو در خدمت دوستان میزارم
دلیل نمیشه پخشی که خرابه رو به یکی نشون بدیم و بگیم این پخش آشغاله.
0.01 % احتمال بدیم که مشکل از جای دیگس
بازم معزرت میخوام
نقل قول:
سلام آقا حمید عزیز
ممنون که مثل همیشه با محبت جواب ما رو دادی
قبل از هر چیز مطلبی رو بگم که باید توی همون پست دیروز می نوشتم:
بنده قصد جسارت و زیر سؤال بردن تجربیات و دانش هیچ یک از اساتید و دوستان رو ندارم و فقط تجربه شخصیمو نوشتم.
حمید جان خودت میدونی تو این وضع خراب درآمد ها میری کلی هزینه میکنی تا یه کم از بار استرس و مشکلات فکریت لا اقل تو ترافیک شهر کم بشه، بعد میبینی بر عکس شده مایه عذابت. اونوقت چه حالی بهت دست میده. اونم قطعه ای که دقیقا توصیه شده بوده و خودسرانه نخریدمش.
الان باید آخر سالی بیفتم دنبال مرخصی و تعمیرگاه و ایاب و ذهاب و بدبختی های خاص خودش.. آخرم دل چرکینم ازش حتی اگه درست بشه. هر روز باید استرس داشته باشم که الان قطع میشه یا 5 دقیقه دیگه.
به هیچ وجه نخواستم بگم شما یا بقیه بچه ها که 7016 رو پیشنها دادن مقصرن یا ندونسته پیشنهاد دادن یا مثلا کنوود مال فامیلشونه و ...
حقیقتا از سر ما که گذشت، ولی دوست نداشتم شخص دیگه ای به این مشکل بر بخوره. برای همین درشت نوشتم.
قضیه اون چماق هم دیدم یه حالت بازدارنده در خواننده بوجود میاره :n06:
بازم اگر به نحوی نوشتم که شما یا برخی دوستان دیگه احساس کردن روی صحبتم با اونا بوده، همینجا عذرخواهی میکنم. :n16:
فردا دارم میبرمش عباسی (از الان عذا گرفتم برای مسیر شلوغ و طولانیش) بدم به مغازه دار. اول تست کنه تو مغازش بعد اگه نشد بفرستمش تعمیرگاه (فکر کن 10 روزه ضبطو خریدی بره برای تعمیرات).
یا علی
محمد جان به خاطر همین صحبت های شما و آقا حمید دارم یه شانس دیگه بهش میدم و فردا میبرمش تعمیرگاه. وگرنه باور کن مرخصی گرفتن و افتادن دنبال این کارا اونم این موقع سال اصلا برام مقدور نیست.نقل قول:
معلومه که نمیشه با یه مثال بگی کل یه چیز درسته یا غلط. منم اینو میدونم. ولی تجربه خودم + کلی مورد مشابه در سایتهای داخلی و خارجی منو به این فکر انداخت که آیا اصولا کسی از یو اس بی این پخش استفاده کرده یا همه فقط صداشو با سی دی شنیدن..
بازم میگم قصد بی ادبی به کسی رو نداشتم و معذرت میخوام. :n11:
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
من ناراحت نیستم و از شما بی ادبی ندیدم
میدونم الان چی میکشی چون بار ها و بار ها تجربش کردم تو مبحث سیستم صوتی
گاهی وقت ها مشکل یه جایی هست که آدم فکرش هم نمیکنه
اولین پخشی که برا ماشینم گرفتم 2350 پایونیر بود که برای نصبش 1 هفته الاف شدم
پیش هر کی رفتم وقتی پخش رو وصل میکرد ، آمپیلی و اسپیکر رو وصل میکرد از اسپیکر ها فقط صدای ساب مانند میومد که همه گفتند پخشت خرابه و فقط خروجیه ساب داره:n02:
بعد 1 هفته گشتن تو شهر قم که ماشالله همه هم استااااااااد!!!!!! یه نفرو پیدا کردم که 4 تا مجله خونده بود و یه چیزی حالیش بود
رفتم پیشش و یه نیش خند زد و گفت این پخش وقتی خاموشه یه تنظیمات مخفی داره که میتونی تک خروجی این پخش رو جداگونه مختص ساب کنی یا اسپیکر که این گزینه روی ساب تنظیم بود .
سرتم درد آوردم خلاصه با یه گزینه از تنظیمات پخش مشکل ما حل شد رفت پی کارش
امیدوارم مشکلتون حل بشه
موفق باشید
سلامنقل قول:
نمیدونم ماشینت مدل چنده ولی مدل پایین ها صدا میدن
اکثر صدا ها از پشت صندلی هست اون قسمتی که ستون ها هستند ، یک ورقی پشت اون هست که معمولا اون صدا میده
مال منم همین جوره ولی انقد بیسم قویه که حس نمیشه